מההההההה?

Yaniv-DC

New member
מההההההה?

אחרי שמונה חודשים יניב יוצא משוק הבשר ואף אחד לא מספר? קדימה, קדימה, פרטים פרטים!

.m

New member
אני יודעת../images/Emo70.gif אני יודעת../images/Emo70.gif

לגלות?
mai (עוד 10 ימים...)

Yaniv-DC

New member
טוב. אז ככה.

יום שישי לפני כשבוע וחצי חזרתי מהקובלט קצת (הרבה) חרמן. עליתי כהרגלי ל-gay.com הממכר, אך חיש קל התעייפתי והחלטתי ללכת לישון. כשקמתי בשבת בשעה 12 בצהריים גיליתי ששכחתי את הגיי.קום מסנג´ר פתוח, שם חיכתה לי הודעה ממישהו שפתח עלי פרטי עם משפט המחץ "היי". אמרתי לעצמי, נו, הרי בלילה לא באתי על סיפוקי, בוא נראה מה צופן יום. לשמחתי הבחור היה אונליין, התמונות נאות בעיני, קבענו בשלוש. הוא התקשר להגיד שלא מתסתדר וקבענו בארבע שנדחה לחמש. וחצי. הבחור הגיע, מראהו אף טוב מהתמונות, ויאללה למיטה. בניגוד למה שקורה בדר"כ, שזה יאללה ביי, המשכנו בשיחה של כ-3 שעות לאחר מעשה, וכבר יומיים אחר כך הוא שוב הגיע. וביום שישי הכנתי לנו ארוחת ערב, וביום ראשון כשהוא קפץ לביקור למסיבה שערכתי בביתי הצנוע פתאום היו כל הפרפרים האלה בבטן, השמחה הזאת של לראות אותו... ואחרי שמונה חודשי רווקות עם ירידות ועלייה אחת עצומה בחודשיים האחרונים, פתאום נכנס מישהו לחיים שלי ומפריע לי להנות מרווקותי, ומזכיר לי את כל הדברים שהתגעגעתי אליהם מאוד - ללכת לישון עם מישהו ולקום איתו בבוקר, לשבת מחובקים מול הטלוויזיה ולעשות מרתון AbFab, להכין ארוחה עבור מישהו שאכפת לך ממנו, ההתרגשות לפני שהוא מגיע, לחשוב על מישהו בעבודה... הוא כבר מכיר אתכם והתחלנו לערוך לו הכנה נפשית לקראת מפגש עם מאי (תודו שצריך לעבור הכנה לזה) והכי חשוב - he makes me happy
זהו? קיבלת מספיק פרטים?

daniel365

New member
יניבוש... ../images/Emo98.gif

המון מזל טוב על הצמוד החדש
!!!!! ובהצלחה בהמשך
!!!!!!! תמשיך להנות ולספר....

.m

New member
../images/Emo12.gif

הכנה נפשית בשביל לפגוש אותי??? "אבל מישה, מה כבר עשיתי?"
mai

amet

New member
ווווושינגטון............/images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

היי יניבי....... מזל טוב
רק אהבה
מאמט וגיא

Yaniv-DC

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

והנה עכשיו אני הולך להתקלח ולהתכונן לקראת בואו שוב
הלילה נראה את "poor" ואז את "death" שסוגרים את העונה השנייה של AbFab. למרבה השמחה מחר אמורה לעבור על וושינגטון סופת קרח שמביאה לביטול בתי ספר, ובטח נלך לקולנוע Uptown שזה קולנוע כמו פעם, אולם ע-צ-ו-ם עם יציעים ומסך ע-נ-ק ונראה את הארי פוטר. על אהבה עוד מוקדם לדבר, אבל הכיף וההתרגשות קיימים

daniel365

New member
תזהר לא להצטנן ולהיות חולה...

אתה לא רוצה שהחיידקים והוירוסים ישתוללו
!!!!!!!!!!! מישהו צריך להיות הפולניה כאן.... אני.

Yaniv-DC

New member
מאוחר מדי...

אני כבר בקושי נושם, משתעל כאילו אין מחר, שותה טיפות אף, ולמרות הכל עובד בשצף קצף על כתבות
לפחות את הביצפר ביטלו (כתבתי השבוע 75 תעודות...) כי ירד פה freezing rain שהפך את הכבישים למשטחי החלקה על הקרח אז עכשיו אני עם מרק עוף ושקדי מרק ועוגת שלוש שכבות שאפיתי

.m

New member
גם יפה וגם אופה ../images/Emo68.gif

(ואגב יפים ואופים - מישהו יודע מה עם ג´רי?)
mai

daniel365

New member
יש לי מתכון מצוין למרק בצל מצויין..

באדיבות אמט היקר....
תרגיש טוב....
אני.

daniel365

New member
רק תבקש... ../images/Emo6.gif

מרק בצל עשיר - צרפתי 6
מנות: חומרים: 500 גר´ בצלים קלופים ופרוסים 100 גר´ חמאה מומסת 3 כפות קמח 7 כוסות מים רותחים 2 כפות אבקת מרק פטריות או בצל מלח לפי הטעם פלפל לבן לפי הטעם 2 כוסות קוביות לחם קלוי (2 כוסות קרוטונים) 200 גר´ גבינה צהובה מגורדת שמים את פרוסות הבצל והחמאה המומסת בסיר ומטגנים עד שהבצלים יעשו שקופים. זורים על הבצלים את הקמח ובוחשים. מוסיפים את המים ואת אבקת המרק, בוחשים ומטבלים במלח ובפלפל לבן. מבשלים על אש נמוכה 40 דק´ בוחשים מידי פעם במשך הבישול. יוצקים את המרק לקעריות חסינות חום מפזרים על כל מנה קוביות לחם וזורים מלמעלה גבינה מגורדת. מכניסים לתנור מחומם מראש בחום גבוה עד שהגבינה נמסה ומגישים מיד. בתאבון

Yaniv-DC

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ועכשיו כל שנותר לעשות זה לחכות שכתבת הג´רוזלם פוסט בוושינגטון שגרה שתי קומות מעלי, תואיל בטובה להחזיר לי את הסיר של המרק שהשאלתי לה לפני שבועיים. היא נסעה לשבוע ותחזור רק בסופ"ש.

למעלה