מהדורת חדשות מיוחדת

admor

New member
../images/Emo111.gifסקס זה טעם החיים

ככה אומרים מאיפה לי לדעת? העיקר נכנסתם. עובבי זה עובד!!! אז אני יוצא לשבוע חופש ואתם זוכים לשבוע שקט ממני. מחר עוד אהיה כאן בעיקר כקורא ועושה סדר לעיתים. מקווה שכאשר אחזור אמצא כאן מריבה הגונה ולא איזה התכחשות אנמית. שבוע טוב ושקט.

כבר חשבתי שאני אמצא פה

הודעה מעניינת או משהו. למה לפתח ציפיות?!
ותהנה בחופש שאתה לוקח לעצמך :)

מאי הקטנה והחמודה

אני חושבת שאת מצפה מהפורום הזה ליותר מידיי. בנושאים אחרים, תוכלי למצוא פה הרבה מלל, אבל נושא ה"סקס" הוא בעייתי מאוד. לפעמים אני מרגישה שהגעתי לפורום של בתולים, אם לא מעשית, אז לפחות רגשית. יש פה אנשים שכל פעם שהם מוציאים מן המקלדת את המילה "קוס" הם מתרגשים כמו תינוק שעשה פיפי בסיר בפעם הראשונה בחייו. ואני מדברת על אנשים מעל גיל שלושים. אפשר אפילו שהיו נשואים אי פעם, ויש להם ילד או שניים! יכול להיות שזה בגלל העבר שלהם, אני לא אומרת שלא, היות שאת המצווה הם קייימו משבת לשבת, בחושך גמור, מתחת לשמיכה וכמי שכפאו שד. אז... אם עברו מאז שנתיים, ניחא, אבל אם הם יוצאים בשאלה כבר עשר שנים? לא תגידי להם שהגיע הזמן לעבור טיפול פסיכולוגי? אולי אפילו פסיכיאטרי? לא מזמן קראתי פוסט של אחד מכותבי הפורום ובו הוא כותב ש"סקס זה דבר שפל" (!) וכשכתבתי לו כתגובה שלדעתי סקס זה טעם החיים - כן, אותו משפט מנצח שאדמור המעתיקן הזה, גנב ממני, בעל הבלוג כתב לי כתשובה ש"סקס זה דבר הרסני"... ואני מדברת איתך על בחור המתקרב לגיל שלושים ושלפי דבריו, כבר אינו בתול. אתמול כתבתי הודעה קטנה שנכתבה בהומור. חוץ מ'אדמור' ו'בעיקר כופר', אף אחד כמעט לא הגיב להודעה! כמעט אף אחד לא ידע איך "לאכול" את ההודעה הזאת! את יודעת מה? אני מוכנה לעשות ניסוי ולהעתיק את ההודעה הזו לשלושה פורומים שונים, ולהראות לך ולכולם שבפורום אחר תתקבלנה תגובות רבות. במקום אחר, השירשור הזה היה גדל במהירות והופך לשירשור ענק, מבדר ומהנה. אבל בפורום דתיים/חרדים לשעבר? לדבר על גועל נפש? פויה! תראי איזה שירשורים ענקיים מתפתחים כשמדברים על פוליטיקה, אבל סקס? בקושי מילה או שניים, וגם אז עושים את זה תוך כדי ציחקוקים מתחת לכרית, ועם סומק עמוק בלחיים. מאי הקטנה, את מחפשת הודעות מעניינות, כלשונך? יש מלא פורומים מעניינים בתפוז. הפורום היחיד שאצלו זה טאבו זה פורום חרדים והפורום הקדוש הזה. לא, לא יצנזרו לך הודעות על סקס כמו בפורום הראשון, אבל יצחקקו בהנאה של ילדים קטנים כשתזכירי משהו הקשור לסקס. הבהרה: כל מה שכתבתי בהודעה על גודל האיבר ואורך ההודעות בתפוז נכתב בהומור. מעולם לא ערכתי מחקר בנושא. כבר קרוב לחצי שנה שיש לי מישהו ואני נאמנה לו ביותר. (שיט, למה גיליתי? עכשיו אף אחד לא ינסה להתחיל איתי בטיש!) ואם אתה קורא כאן, אהובי (מה זה "אם"? אם לא תקרא, אני אשלח לך לינק ישירות לכאן) שתדע שאתה גורם לי אושר. כיף לי איתך, ולא רק במיטה. אתה גדול בכל המובנים! מתה עליך

סליחה מאי

שתפסתי עלייך טרמפ. את מבינה בוודאי שלא דיברתי אלייך אישית, כן? אבל הייתי מוכרחה להוציא את זה איכשהו. וחוץ מזה, שלא דיברתי על הכל! יש לי עוד המון מה לומר בנושא, אבל אני שומרת את זה לעצמי.

אני אמנע מלהתייחס לפורום ולאנשיו,

אבל אני רוצה לומר שמאוד סביר להניח שאישה שחיה בחברה שרואה סקס כחטא וכאיסור, תהיה עצורה ומדודה בהתעסקות בנושא הזה. את מדברת על א\נשים שכבר שנים רבות מחוץ לדת, אבל אל תשכחי שערכים שקיבלנו בגיל הילדות הם מאוד-מאוד מושרשים, וישנם א\נשים שמתקשות להשתחרר מהם גם לאחר שנים רבות. לא תיארתי לעצמי עד כמה זה קשה, עד שראיתי כמה וכמה תגובות שעוסקות בקושי לגעת לאחר שנים של שמירה על איסור נגיעה. זה קושי שהוא לגיטמי ואף מתבקש. אגב, התייחסת לגיל של א\נשים. קחי בחשבון שמה שילדה חילונית עוברת וחווה עד גיל 17, בחורה חרדית לא חווה כמה שנים אחרי, ואם בכלל. הגיל הוא לאו דווקא פאמטר עיקרי בנושאים הללו. אני חושבת שניסויון הוא דבר יותר משמעותי בהתיחסות לסקס, ומה לעשות שלאישה שגדלה בחברה חרדית אין הניסיון של אישה שחיה בחברה חילונית, וחושב מכך- אין לה את החשיבה המשוחררת (יחסית) בנוגע לנושא הזה. וכן. בהחלט חבל.

Le Fay

New member
האמת היא, שגם מה שחילונית גמורה

עושה (לא "עוברת". זו לא רכבת והמסלול שלה לא קבוע מראש ובלתי נמנע) עד גיל 26 עדיין לא הופך את הנושאים שהיא דנה בהם לפרטי פרטים בסלון של אחת החברות שלה לנושאים הנחשבים בעיניה ראויים לדיון פרטני בפורום ציבורי כלשהו. זה כולל לא רק עיונים במיניות שלה ושל אחרים אלא גם את דעתה על האקס, מתכונים חצילים, טרוניות בנוגע לשכנים, סקירת מצבה הפיסקאלי ואת תוצאות הביופסיה האחרונה.

וכמו שאמרתי, אני לא מדברת על הפורום

ועל אנשיו, ואני לא מדברת על שיחות פרטניות בפורום ציבורי. התייחסתי אך ורק להתייחסות המסתייגת\לא מסתייגת לנושא. וההתסתייגות הזאת מתבטאת גם בשיחות סלון עם חברה טובה. וכשכתבתי עוברת התכוונתי לעושה. אם יש לך שמץ של מחשבה, שאני חושבת שיש איזשהם דברים שכולן עושות וחוות, אז שכחי מזה.

נורא נורא בא לי להגיב לך

אבל אני אסתום ואשאיר את העבודה לאחרים (מי אמר בררר?) רק דבר אחד, יש אנשים שאוהבים לדבר על סקס ויש כאלה שאוהבים לעשות סקס.

אבל המחקר שלך צודק לגמרי

חוץ מכמה אי דיוקים קטנים, שמיד אעמיד על מקומם. זין הוא קטן. זין מטבעו קטן (קטן = לא גדול) זין הוא חתיכת בשר מצוקמקת סוג ב'. גוף של גבר חזק, גוף של גבר עמיד במצבי לחץ, סכנה, קור, חבטות, היעלבויות, חוץ מהזין. הזין כושל בכל אחת מהמהמקרים הנ"ל. ככל שחושבים על זה מבינים שהזין קורץ מחומר אחר. והנה סיפור להמחשה: כשאת אופה חלות לכבוד שבת קודש, נשאר לך לפעמים חתיכת בצק מיותרת, גוש קטן שקירצפת במאמצים מהתחתית של הקערה. החלות כבר בתנור ואת בוהה בחתיכת הבצק העלובה ולא יודעת מה לעשות, אי אפשר להכין חלה שלמה עם זה, וחבל לזרוק לפח כי זה מריח כזה טוב.. את מסתכלת על החלות היפות והמעוצבות שכבר חצי מוכנות בתנור ושוב מסתכלת על חתיכת הבצק המוארכת. במצב הזה בדיוק אלוהים היה, אחרי שהוא סיים לברוא את הגבר. אי לכך ובהתאם לזאת, אבקש להרגיע מיידית את הציפיות מהזין שלנו, הוא לא יעמוד בהם.

naty 1

New member
אתה גדול

זה החלה או תוספת הבצק? וואלה סופסופ בחורה כלבבי שלא מסמיקה כשמדברת על בצק תופח ולא רק בקטע של אנטי ומלחמות מינים במסווה ציני. איך אמרת מאדים מתקרב בימים אלו לנוגה לא קורה פה הרבה. והתשובה לתמיהתך לא כרוכה בחרדיוּת לשעבר אלא בכמה רוטוויילריות עצבניות ששורצות פה שנובחות כשמזכירים פה סקס לא הומואי אבל כלבות נובחות לא נושכות וכשמתקרבים אפשר אפילו ללטף :)

naty 1

New member
שכחת תלמודך

אלוהים התחיל מהזין אחר כך הוא בנה מסביב גם גוף תומך ואחכך גם מח שיחשוב על סקס מהחתיכה המיותרת הוא בנה את האשה עזר כנגדו (כנגד הזין? כנגד מי חשבת?) זה שהחלק האחרון אגדת עם פמינסטית לא אומר שגם החלק הראשון... :)

למעלה