מאי הקטנה והחמודה
אני חושבת שאת מצפה מהפורום הזה ליותר מידיי. בנושאים אחרים, תוכלי למצוא פה הרבה מלל, אבל נושא ה"סקס" הוא בעייתי מאוד. לפעמים אני מרגישה שהגעתי לפורום של בתולים, אם לא מעשית, אז לפחות רגשית. יש פה אנשים שכל פעם שהם מוציאים מן המקלדת את המילה "קוס" הם מתרגשים כמו תינוק שעשה פיפי בסיר בפעם הראשונה בחייו. ואני מדברת על אנשים מעל גיל שלושים. אפשר אפילו שהיו נשואים אי פעם, ויש להם ילד או שניים! יכול להיות שזה בגלל העבר שלהם, אני לא אומרת שלא, היות שאת המצווה הם קייימו משבת לשבת, בחושך גמור, מתחת לשמיכה וכמי שכפאו שד. אז... אם עברו מאז שנתיים, ניחא, אבל אם הם יוצאים בשאלה כבר עשר שנים? לא תגידי להם שהגיע הזמן לעבור טיפול פסיכולוגי? אולי אפילו פסיכיאטרי? לא מזמן קראתי פוסט של אחד מכותבי הפורום ובו הוא כותב ש"סקס זה דבר שפל" (!) וכשכתבתי לו כתגובה שלדעתי סקס זה טעם החיים - כן, אותו משפט מנצח שאדמור המעתיקן הזה, גנב ממני, בעל הבלוג כתב לי כתשובה ש"סקס זה דבר הרסני"... ואני מדברת איתך על בחור המתקרב לגיל שלושים ושלפי דבריו, כבר אינו בתול. אתמול כתבתי
הודעה קטנה שנכתבה בהומור. חוץ מ'אדמור' ו'בעיקר כופר', אף אחד כמעט לא הגיב להודעה! כמעט אף אחד לא ידע איך "לאכול" את ההודעה הזאת! את יודעת מה? אני מוכנה לעשות ניסוי ולהעתיק את ההודעה הזו לשלושה פורומים שונים, ולהראות לך ולכולם שבפורום אחר תתקבלנה תגובות רבות. במקום אחר, השירשור הזה היה גדל במהירות והופך לשירשור ענק, מבדר ומהנה. אבל בפורום דתיים/חרדים לשעבר? לדבר על גועל נפש? פויה! תראי איזה שירשורים ענקיים מתפתחים כשמדברים על פוליטיקה, אבל סקס? בקושי מילה או שניים, וגם אז עושים את זה תוך כדי ציחקוקים מתחת לכרית, ועם סומק עמוק בלחיים. מאי הקטנה, את מחפשת הודעות מעניינות, כלשונך? יש מלא פורומים מעניינים בתפוז. הפורום היחיד שאצלו זה טאבו זה פורום חרדים והפורום הקדוש הזה. לא, לא יצנזרו לך הודעות על סקס כמו בפורום הראשון, אבל יצחקקו בהנאה של ילדים קטנים כשתזכירי משהו הקשור לסקס.
הבהרה: כל מה שכתבתי בהודעה על גודל האיבר ואורך ההודעות בתפוז נכתב בהומור. מעולם לא ערכתי מחקר בנושא. כבר קרוב לחצי שנה שיש לי מישהו ואני נאמנה לו ביותר. (שיט, למה גיליתי? עכשיו אף אחד לא ינסה להתחיל איתי בטיש!) ואם אתה קורא כאן, אהובי (מה זה "אם"? אם לא תקרא, אני אשלח לך לינק ישירות לכאן) שתדע שאתה גורם לי אושר. כיף לי איתך, ולא רק במיטה. אתה גדול בכל המובנים! מתה עליך