מהגיגי יולי47

כאילו חסר לטירוף של 414!../images/Emo6.gif

ב"ה איוש אחד הפורומים המשעשעים! אני קוראת וצוחקת לי בשקט.

ToryMaster

New member
מהגיגי יולי47

משרשרת לכאן את כל ההודעות שלך, כי לא הצלחתי להחליט מה הולך לאן אחרת. [אני מנצלת גם את ההזדמנות להזכיר שבזמן שזה נחמד מאוד שרוצים לעזור לנו, בבקשה השאירו למנהלות להטיף, לחנף ולהכות בפטישים, אנחנו כאן כדי שתשנאו אותנו]

כשאני הייתי מופרע בפורום...

לא פתחו לי שרשור אחיד כזה.
נתנו לי להתפרע עם מלאנתלפים הודעות חדשות, ויצאתי מזה עם תיבת הודעות מפוצצת באזהרות של '...וזו הפעם האחרונה שלך!
ברור?!'
נוסטלגיה.

ToryMaster

New member
האמת

שאני זוכרת פעם אחת שכן עשיתי את זה, אבל רוב הפעמים לא פתחת שרשורים חדשים, אז זה רק נמחק.

דנוש למה את מאכזבת אותה?../images/Emo3.gif

את אמורה להגיד שאת שונאת אותה, כך שהיא תוכל להרגיש טוב יותר, בעיקר שהיא יורדת עלייך, ככה זה יותר קל. כלומר, את אוהבת אותה אבל שונאת אותה הבנת?
כי אם כן אז בבקשה תסבירי לי, כי אני לא.
(
)

sirius felton

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אווו זה היה טוב.... לפני שהוא הולך אלייך למיטה הוא יהיה אצלי...

מה יא

New member
אני חייבת להיות קצת פאקצה../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

לא הארי ולא דראקו. וויזלים
. אבל בעיקרון, אם לא הייתי "מכירה" את הדמויות - הארי [שיער שחור ועיניים ירוקות!]. ג'יני יותר יפה, כי היא ג'ינג'ית ומנומשת ^^ הרמיוני אמורה להיות לא יפה במיוחד. וכמובן שרון/הרמיוני
ג'יני והארי סתם מעצבנים.

ברור

שהארי!! כאילו גם מאלפוי נראה לא רע בכלל אבל אני פשוט אוהבת את הארי
אמממ בין הרמיוני לג'ני זה קשה.. אני חושבת ששתיהן!! והזוג הכי מטעים? עוד יותר קל.. הארי והרמיוני!!!

מה יא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

[את המגניבה עם השם היפה שאוהבת את רון ואבודים! יש לי אותך במסנג'ר אבל אני כל פעם מתפדחת לדבר איתך D:].

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

תודה! אבל אני לא מגניבה
! מה הניק ניים/אימייל שלך?^^

למעלה