מהגיגי א77 לפרשת וארא

מהגיגי א77 לפרשת וארא

וידבר ה` אל משה לאמר דבר באוזני פרעה וגו`.ולכאורה צ"ע מנ"ל בפשיטות כ"כ דאיכא לפרעה אוזניים דלמא רבו תלשן לו.וה` יאיר עיני

s u p e r mind

New member
ניכר שיהוה התעלל בעם ישראל

400 שנה התעלל בהם ולאחר מכן הטיל מכות קשות על פרעה כאשר הוא עצמו (יהוה) גרם לו להתנהג כך. בהחלט מקרה קשה של סאדיסטיות (שלא לדבר על השואה..).

?

"במה אדע כי אירשנה?" "ויאמר לאברם, ידוע תדע כי-גר יהיה זרעך בארץ לא להם, ועבדום, ועינו אותם--ארבע מאות, שנה. יד וגם את-הגוי אשר יעבודו, דן אנוכי; ואחרי-כן ייצאו, ברכוש גדול."

s u p e r mind

New member
וזה נראה לך בסדר?!

האם היית מוכן לעבוד בפרך רק בגלל שכמה אנשים בעבר חטאו, ורק למען ילדיך בעתיד שיצאו ב"רכוש גדול"?

Governor

New member
כמה זה `עוד מעט`? ומה זה סתם

`השם`? צריך להיות Ha-Shit (השי"ת)... 0284392570 intelligence_IQ150

בזיונות, Governor, בזיונות,

Governor, מה שמקשר בין המקום ממנו אתה הוגה את שטויותיך לקש שבין שני אזנך - סליחה, לחלל הריק שבין אזניך הוא עמוד השדרה! את הרעיונות הטפשיים שלך הייתי מציע להדפיס על גליל נייר לטש (תוכל להשיג כזה בחנות לח. בנין) ולמקם אותו במתקן המיועד לנייר קינוח. כך תוכל ללטש היטב את שטויותיך החוצה ממך ולהורידם במקום המיועד לכך. הייתי מציע לך להשתמש במטהר אויר ולהפעיל את הוונטה (כדי שכולנו נוכל לגלוש כאן) ולהוריד את המים בדרכך החוצה מהפורום לבריכת החמצון הקרובה שם מקומך. ואל תשכח לקחת מסיכת אב"כ, כדי שלא תמות ח"ו. הפרטים שלך הם: שמעון כהן טלפון סלולרי 055-331186 דאר אלקטרוני [email protected]

חתיכת 0 זה מה שאתה...

נגמרו טיעונייך אז אתה חושף פרטים אישיים על משתתפים בפורום??? תתבייש זיבלון!

שם בדוי, שומר חומות, אלה לא פרטי Go

הפרטים שהצגת אינם פרטי Governor (להלן גבי). גבי לקח פרטים אלה מאדם דתי שומר תורה ומצוות שהקים אתר אינטרנט בנושא יהדות ופרסם שם את פרטיו. יקח לך זמן ללמוד כי גבי זה, שקרן ונוכל גדול הוא, ומה כבר היית מצפה מאדם שמבלה את מרבית שעותיו בין עשרות אם לא מאות ידידיו האימבצילים חסרי התקנה?

Governor

New member
`גבי לקח פרטים אלה...`

אתה תקרא לי Governor, ואני אקרע לך ת'תחת `יקח לך זמן ללמוד כי גבי זה, שקרן ונוכל גדול הוא, ומה כבר היית מצפה מאדם שמבלה את מרבית שעותיו בין עשרות אם לא מאות ידידיו האימבצילים חסרי התקנה?` אוי, התסכול, התסכול. ואפרופו אימבציליות, `מדוע פאגאנים הם תמיד חסרי-מח?` היא תמיהה שקולה ל`מדוע אחרונים תמיד בסוף`... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

L7

New member
רבניך יבטיחו פיס גאולה - כל מה שתרצ

שתרצה ובלבד שתישאר חסיד שוטה של מוליכי השולל.

סכיזואיד

"כמו שהשואה באה ממנו וקיבלתיה " שאלתי את עצמי... למה אתה מניח שהכל צריך להיות ברור לך? שהמוח שלך יכול להבין בריאה, להבין בורא...? אני לא מבינה אנשים כמוך ואני לא מתלוננת, פשוט מכירה בכל שיש דברים שהם מעבר להבנתי...

למעלה