מהבקר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4600434,00.html
R ronga New member 11/12/14 #4 ועוד תודה קטנה וחשובה למגיבים אם בכתבה עצמה ובכלל גם עושה טוב אישית וגם כקהילה או חבורה נראים שבסה"כ נהנים ומפרגנים אחד לשני, תודה!
ועוד תודה קטנה וחשובה למגיבים אם בכתבה עצמה ובכלל גם עושה טוב אישית וגם כקהילה או חבורה נראים שבסה"כ נהנים ומפרגנים אחד לשני, תודה!
Z ZeevRozenek New member 11/12/14 #5 רונגה, למה אתה מסתיר את האמת על מי *שבאמת*צילם את התמונה הזו? כדור הארץ כפי שצולם ע"י האסטרונאוטים על הירח !
רונגה, למה אתה מסתיר את האמת על מי *שבאמת*צילם את התמונה הזו? כדור הארץ כפי שצולם ע"י האסטרונאוטים על הירח !
R ronga New member 12/12/14 #6 אם כבר הסקת מסקנות, היום קיבלתי בווטסאפ של הפלוגה את הסוגיה הבאה: בדיוק עברה לגור לידינו שכנה חדשה ויש רעש אדיר מכיוון הבית שלה,.. משהוא לא ברור לי: א) היא עושה עכשיו סקס ב) לבן שלה קוראים "כן" והוא לא עונה לה כבר חצי שעה
אם כבר הסקת מסקנות, היום קיבלתי בווטסאפ של הפלוגה את הסוגיה הבאה: בדיוק עברה לגור לידינו שכנה חדשה ויש רעש אדיר מכיוון הבית שלה,.. משהוא לא ברור לי: א) היא עושה עכשיו סקס ב) לבן שלה קוראים "כן" והוא לא עונה לה כבר חצי שעה
R ronga New member 13/12/14 #8 אם כבר דקויות במילים, מה שמפתיע זה שאף אחד לא העיר על ה30 דקות... זה הסטנדרט בפורום? מרשים!