"מהבמה להפציץ"

"מהבמה להפציץ"

כולנו הבנו כבר שהבית של גיא בשיר הוא מתוך "כל המנייאק", אבל האם גם הבית של רוי הוא אותו בית שהוא ביצע בשיר הזה בהופעה בעיר האדומה באילת? אגב, סתם מעניין אותי, איך זה שבאלבום (השני, כי בכל זאת יש את המכונה) הכי טוב של הדג נחש מופיעים שני השירים הכי גרועים שלהם? (סאגה ולהביא את המכה...)

BaRbiK

New member
../images/Emo45.gif אני איתך! סאגה מעולה ../images/Emo13.gif

אחד הטובים בדיסק

Funky Giraffe

New member
ממש לא.. בית מיוחד

וזה לא הבית שגיא שר בכל המנייאק בהופעות, גם לא בעיר האדומה. הוא בעסק שחור חשב על בית סתם ככה, וזה היה בית ממש טרי באותו זמן וזרק אותו ולהביא את המכה לדעתי שיר מפגיז, סאגה שיר ממש טוב... להביא את המכה זה ה-שיר. אין מה להגיד עליו. חוץ מהבית של חוזה ונועה פארן שקצת צורמים לי באוזן זה פשוט שיר עצום

להביא את המכה הוא בעיקר "הגרוע"

שיר שלא קשור לכלום, הבתים, כל כך קשה לי להגיד את זה אבל "כמובן", לא מתקשרים לשום דבר ובטח שלא אחד לשני. אף אחד מהטרופרז לא נותן שם בית שאפשר להגדיר אותו כבית טוב. הנגינה בנאלית והשיר ארוך מדי. בכלל, כולם מדברים על הפי אר טרופרז כאילו הם ה"דור הבא" של ההיפ הופ אבל אני לא שמעתי שיר שלהם שבאמת הרשים אותי.

idanri

New member
אחי אתה כל כך צודק

גם אני עדיין לא מצליח להבין את השיר הזה.

עומרקה

New member
../images/Emo45.gif

שיר כל כך ארוך ומייגע. כבר משמיעה ראשונה אפשר להבין שזה לא טקסט של הדג ("פי אר הדג נחש זה גנגסטה שיק, מפרקים חרוזים עד ששומעים קליק..." WTF?!?!?)

Funky Giraffe

New member
נו אמרתי לך... אל תתפוס בקטנה

כי הבית של חוזה באמת מעפן ואף פעם לא הבנתי מה הוא עושה בהרכב אחד עם גדולים כמו אקסטרה ג'י, מקדדי ג'י אלפרבר והשאר

טיפקסית

New member
לאיזה ילד התכוונת שלומפ?

ליואב [הסייד]? לעידו? לערן? למי? עברתי אתמול בטבריה,הגליל מוסר לך ד"ש תבוא לבקר מדי פעם מה יש? ההורים שלך בטח ישמחו לראות אותך קצת אז.......תבוא.

chen2408

New member
אני בימים האחרונים הבנתי שמהבמה

להפציץ הוא שיר מעולה. בהתחלה ממש לא אהבתי אותו... משמיעה לשמיעה אני מבינה עד כמה הדיסק הזה מעולה! ולהביא את המכה - אחד הגדולים.

למעלה