מד"צופי.

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך
היה פשוט מעולה...

אחת עשרה יום של כיף^^ לא שלא היו רגעים קשים (לקום בשלוש בבוקר מישהו?) אבל באופן כללי... התאטרון המשגיל של נמרוד וגיל רולז! (כנ"ל לגבי התאטרון הורוד של גיל ונמרוד והתאטרון האינטימי של גיל ונימי)

כי..

התנאים היו מזוויעים! בלילה הראשון לא ישנו במחנה ישנו במקום מלא עצים..ולא היה שירותים כימיים,שעכשיו אני יודעת שיותר טוב בלעדיהם..חח הרגשתי מחנק...והתלהבתי מזה שיש בקבוצה שלי חניכות שדניאל היה קומונר שלהן שבעקיפין זה אומר-הן מכירות את ליל!! ובכלל התלהבתי שיש מישו מרמת אביב בחוג שלי..בגלל שרמת אביב זה קן מאגניב... בקיצור לא ישנתי טוב...אבל בלילה השני..חרפתי..כמו לודעת מה..רק שמתי ת'ראש ונרדמתי.. ואגב חני היומיים האלה שלא הית בצופי היו לי כמו נצח..חחח טוב שבאת!!!

לא בטוחה,

אבל העירו כל ראש בזמן אחר, ניחא, לפחות הגענו ראשונים למחנה והביאו לנו אחלה חלקה.

jast

New member
אותנו לא העירו...

אבל היינו במקום לא רע בכלל למרות שהוא היה רחוק מהכל...(אני מניחה שזה שבמד"צים היינו בבית זה פיצה על זה.. כי היינו קרובים גם לאוכל וגם לכיתות..)

אז תגידי,

זה כאב? כשהתרסקת באומגה?
[חהחה, והיא מהקן שלי.
] [יהודי לא מפנה סנדה?] (הנ"ל זה מחוויות שגרגורי[אבוקדו מקולף] סיפרה לי אתמול]

jast

New member
תיקון: אהאהעהעאעהעה!

אני לא התרסקתי באומגה! כי לא עליתי על האומגה!!! ויהודי לא מפנה סנדה הוא רק כופת אותה קצת?(יצא טיפשי..) גרוגורי זאת ההיא שכל הזמן צחקה על השואה.. כשעשינו ת'מופע שבסוף סתם היה על הקינים??

אחת מהן,

היינו קבוצה של איזה עשרים, תיכננו לעשות את המערכון על בדיחות שואה, אבל צינזרו אותנו (וזאת הייתה החלטה נכונה), אני בין אלו שהבינו שזה הוגן לגמרי, הייתה קבוצה מורדת של אנשים שלא הסכימה, לא הייתי איתם. בסוף הייתי בין אלו שתיכננו את המערכון על התוכנית אירוח על שלושת הקינים (ירושלים, ערד ואשקלון)

אה, רגע,

עכשיו קראתי שוב את ההודעה ואת ידעת על זה:p *נופלת* סורי על הפירוט המיותר. נו, אני לפחות הפסקתי כשאמרו לנו לצנזר.

jast

New member
אני הייתי שם..

תזכירי לי איך קוראים לך.. בקשר להוגן או לא הוגן, לי לא הייתה דעה..

jast

New member
אה..

את יודעת מי אני?(כאילו זה לא שהיו שם כ"כ הרבה אנשים..)

Ayula16

New member
מד"צופי 2005

היה באמת סמינר מצויין...הכי טוב שהייתי בו

למעלה