מד"צופי.

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
מד"צופי.

היה ענק! למרות האוכל הנוראי ושנורא התגעגענו לקומונרים.. היו לנו אחלה מדריכים... שכבת שומריה שולאטת! יהיה נחמד אם מי שהיה יכתוב גם איך היה לו במד"צופי...

Yaldooonet

New member
אוי.... הגיל....

עבר יותר מידי זמן מאז.... אני כבר לא זוכרת את זה מספיק טוב בשביל לספר. חח התלהבתי, כולה שנתיים עברו.. אבל באמת שאני כבר לא יכולה להגיד איך היה לי.

אההה

היה טוב :] בצופי היה לא משו , החוסר במקלחת האוכל וזה וזה אבל במדצ היה מעולהההה!!!! זה באמת דבר שאני לא ישכח , וכמובן הקומונרים שהיה ממש קשה ... דרךך אגב :) אני חדשה.. שני משיכון המזרח בראשון לציון :) שלום P:

jast

New member
../images/Emo20.gif

-הוא ישמע ת'הודעה- -הוא לא ישמע ת'הודעה- -הוא ישמע...-

והנה אני!!

גם אני פה מעכשיו..אני חן משיכון המזרח!! שמשתלטים פה לאט לאט..אל תבלבלו יש כמה חן בקן אז אל תהיו בשוק! בקשר למצדופי,אוי היה מדהים למרות שהיה לי מדריך פיחו..אבל שרדתי,כולם שרדו.. במילה אחת..או יותר נכון שתיים: היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני עדיין לא קולטת מה עברתי...ושכבת שומריה פשוט מדהימה...כל אחד מאיתנו מד"צ/מוביל מוצלח!

בהחלט אדירררר:)

חוג המשגל שולטים!!
אני מודה לאלוהים שאני לא במו-בי-ל-ים!! להיות מד"צ זה מעולה ומובילים זה כל הס-ח-ל-ה!!!!"

jast

New member
כן אה..

ואני לעולם לא אשכח "לפתוח מכסה מנוע ולטעון את המצבר בכל רגע בכל שעה ובכל מקום...." נ.ב "גרבילי הקור" של סיוון ואור- יותר שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo2.gif

חחחחחח מי זאת :O ידיים למעלה ידיים תחתית כולם רוקדים את ריקוד הפרגית !! D:

jast

New member
שניי

יא עילגה.. זאת חן מהקן שלך!!!! ניתקעת איתי 10 ימים באותו חדר ואני אפילו לא זוכרת מי אני???? היי אנשים! היי מה? היי אנשים! היי מה? אתם מוכנים? למה? לריקוד הפרגית! ידיים למעלה ידיים תחתית כולם רוקדים את ריקוד הפרגית!! פרגית.. פרגית.. פרגית.. היי אנשים! היי מה? היי אנשים! היי מה? אתם מוכנים? למה? לריקוד הצ'יפופו! תביא לי קצת במבה תביא לי קצת פופו כולם רוקדים את ריקוד הצ'יפופו!!..... .. ו"יהודי לא מדגדג יהודי" חח.. היה מצחיק.

אפ'עם לא אמרתי שאני חכמה.

חחחחחחחחחחחחח פגרת :] אוי זה היה ענקקק השיר הזה P: פרגית! פרגית! חן חן האאא.... איך השומרית שלהן? יפה? XD

jast

New member
שומרית?../images/Emo12.gif

של אשקלון? פחח.. את תיראי... אנסטסיה אמרה לי לבוא היום ב7 לקן, משו שקשור ליומולדת שלי... אז תיראי את השומרית מהמד"צופי:]]

../images/Emo24.gif

חחחח בכאפ חבוב . אבל השומרית שקיבלנו ענקית !! מזה פיג'מה ... ססס... ממ ב7 בקן :)

jast

New member
וואי היה גדולללל..

איזה חמודים לא ידעתי שלאנשים כ"כ אכפת מהיומולדת המסכן שלי:]]

חח חנצ'י

בטח שיהיה לנו אכפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היומיים הראשונים בלעדייך בצופי נראו לי כמו נצח!!!!!!!!!

jast

New member
וואי..

לאט לאט כל קן שיכון מצטרף לפורום הזה... אנחנו עוד נשתלט על העולם!

חחח כן

אנסטסיה ביקשה את הקישור!! יאיי כולנו פה..זה כבר פורום של שיכון המזרח! אימפריההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!

למעלה