מד סל'ד,

For Martha

New member
מד סל'ד,

יש אפשרות להתקין כזה בווספה? סתם מעניין אותי לדעת... אולי אפשר לעשות קומבינה כזאת ולקנות דיגיטלי כלשהו.

מה השלב הבא? ספויילר ..? ../images/Emo67.gif

נראה לי שאפשר להתקין מד סל"ד . ואם אתה מתכוון להתקין מד סלד , תעשה את זה במקום שמבינים בעניין

ADaM4U2

New member
כל הכבוד תאמין לי!

לא רואים אנשים כאלה, שכול כך דואגים לכלי שלהם! המשך כך! ווספה כבוד.

הונדה CCH

New member
גם אני רציתי לשים מד סל"ד

בCH שלי אני רוצה לשנות את כל הלוח שעונים שלי ולהוסיף מד סל"ד יש למישהו קצת ידע ויודע לאן אמורים לחבר את המד סל"ד?

אפשר לקנות מד סלד דיגיטלי

בכל מיני חנויות לאביזרי רכב אני קניתי אחד למיני שלי ממש מזמן, בחנות ליד רחוב המסגר יש כאלה אוניברסליים עם מתג לבחירת מספר צילינדרים המד דיגיטלי כמובן , החיבור הוא פשוט, יש אדמה, פלוס מהסויץ ועוד חיבור לקויל הבעיה היא למצוא (בארץ ישראל כן) מד סלד של צילינדר אחד...

For Martha

New member
Cool!

רגע, מה ז"א לבחירת מספר הצילינדרים? אני מעוניין בדיגיטלי ,למרות שאנלוגי יותר יפה. רגע,אז אפשר לתאם אותו לצילינדר אחד - לא צריכה להיות בעיה עם זה,נכון? כאילו בוחרים צילינדר אחד וזהו,לא? :| נצל"ש קטן, היום כיוונתי תערובת ,הווספה פשוט שינתה עורה,היא הרבה יותר חדה,חזקה יותר..חזרה לצעירותה! התערובת הייתה עשירה מידיי לפי דבריו של בנדוד שלי (מכונאי אופנועים לשעבר),הוא השתמש באוזן שלו וכיוון, הוא אמר שעדיין היא עשירה יחסית,אבל עדיף שכך,לא הסביר יותר מידי למה.. והבעיה של החשמל, לא סלילים ולא נעלים,בא לי להרוג את עצמי ..זה לא להאמין כמה "עיוור" הייתי,אחד החוטים שמתחברים למנוע למכסה של המנוע (אין לי מושג מה תפקידו..) נשבר,כשחיברתי אותו ליצור מגע,התברר שהוא הסיבה לבעיה! שום סלילים ושום נעליים,מחר אקנה סופית חדשה וארכיב.. סוף טוב הכל טוב... לעת עתה הא? :] אין דרך טובה יותר לסיים את החג מאשר עם חיוך כשהווספה מתפקדת כמו שצריך!

הכוונה במספר צילינדרים

צילינדר אחד מקבל פולס אחד בכל סיבוב של הקרנק מנוע ארבע צילינדרי יקבל 4 פולסים בכל סיבוב אם תשים בוספה מד סלד שמיועד לארבע צילינדרים, הסלד שתראה יהיה נמוך משמעותית מהסלד בפועל... לגבי הכפתור, זה כפתור קטן עם כמה אפשרויות לפי מספר הצילינדרים יכול להיות שניתן למצוא שעון מתאים, אם כן, גם אני חשבתי להתקין לי אחד... אולי נתחיל טרנד...

For Martha

New member
God is in the details

זה המינוס.. תגיד רודי, סתם שאלה כללית כזאת, אי אפשר לקנות שעון מפירוק של קטנוע 50 סמ'ק (אמור לעלות גרושים) ולהתקין על הווספה?

For Martha

New member
מה ההבדל בין דיגיטלי לאנלוגי?

בצורת החיבור ז"א תוכל להסביר לי לעומק איך פועל המנגנון המכאני? ואיך פעולתם של הדיגיטלי והאנלוגי?

מד סל"ד

ניתן להרכיב לכל רכב מד סל"ד וצריך להתגבר על שני מכשולים פשוטים 1 מיקום וקיבוע השעון 2 לבקש מד סלד לא מכני אלא חשמלי ,ישנו רק חוט אחד שאותו מחברים לחוט המינוס בכוהל ההצתה(הרכיב שממנו יוצא החוט העבה השחור שהולך לפלג, פשוט

For Martha

New member
תודה!

המיקום הוא הבעיה הפחות קשה, נמצא כבר - אפשר לעשות קומבינה מדליקה, ויש לי כבר רעיון :] איפה ניתן לקנות מד סל"ד כזה?

אהוד א1

New member
תקציב מול שיפורים:

כחייל מוגבל תקציב,למה דווקא שעון סל"ד? לא עדיף להשקיע בבעיות שדורשות יותר השקעה בווספה כמו בלמים ומתלים?

For Martha

New member
צודק,

בלמים עולים המון כסף, מתלים כנ'ל.. אני סתם בודק אופציות.. וכמה אמורים לעלות דברים כאלו...

למעלה