מד סטורציה

anna1309

New member
מד סטורציה

שלום לכולם,
אני חדשה פה, נולד לנו נסיך קטן לפני חודש בשבוע 28, אם הכל יהיה בסדר נשתחרר הביתה בעוד כשבועיים ואני בלחץ נוראי, הוא עדיין עושה דסטורציות מדי פעם, במיוחד אחרי שהוא אוכל מבקבוק .
בעלי הציע לקנות מד סטורציה, מישהו מכיר? איפה אפשר לקנות? הבנתי שיש כאלה שמותאמים במיוחד לתינוקות ? יש באינטרנט שמצאתי דרך זאפ אבל אני מעדיפה דווקא את זה לקנות בדרך הישנה- פרונטאלית בחנות..

השאלה אם ישחררו

אתכם במידה וימשיך. בדרך כלל זה מסתדר עם הזמן כשהם לומדים לאכול ולנשום באותו זמן

אורטל OSE

New member
ראשית ברוכים הבאים ומזל טוב!

נשמע מהאופטימיות ממך שהמצב לא רע ושהנסיך מתקדם יפה.
בהזדמנות, אם יתחשק לך, את מוזמנת לתת עוד קצת פרטים שאולי יסייעו בשביל לעזור לך.

בכל מקרה עניין הדסטורציות משתפר לאט לאט עד שנעלם לגמריי ככל שהתינוק גדל. בעבר היה כאן דיון על איפה ניתן לרכוש מד כזה אבל אני לא זוכרת ולא מכירה בעצמי. אני כן יודעת שאפשר לברר ב"יד שרה" וגם שמישהו קנה בחו"ל.

מקווה שמישהו אחר יוכל לעזור יותר.

בכל מקרה בהצלחה!

anna1309

New member
דסטורציה

היי,
תודה על התשובה :) , הוא מתקדם די יפה, עולה במשקל והרופאים אומרים שסה"כ הוא בסדר גמור אבל הדסטורציות האלה די מלחיצות.. (אותי בעיקר,את הרופאים פחות - הם אומרים שזה אמור להתייצב לקראת שבוע 35 ובינתיים אנחנו מתקדמים לפי הספר אז הם אופטימיים), אבל מה עושים בבית? שמעתי כבר ממישהי שהבת שלה הפסיקה לנשום ולמזלה שמה לב בזמן והם חזרו לאשפוז של 3 ימים. אז הוא יישן עם בייבי סנס אבל מה עושים מחוץ לבית ? טיפת חלב? טיול בעלגלה מותר ? או שעדיף להיות כל היום בבית ? לפעמים הוא מריד סטורציה ולא רואים עליו שהוא מכחיל וגם אם כן ובדיוק באותו רגע לא הסתכלתי עליו?
סליחה על ההיסטריה פשוט העניינים באמת מתקדמים די מהר שזה טוב, אבל "טיפה" מלחיץ..

אורטל OSE

New member
תמיד אנחנו לחוצים יותר מהרופאים

גם כי הם מכירים את זה ואנחנו, תודה לאל, לא וגם כי זה הילד שלנו ולא שלהם ככה שזה טבעי.
זה באמת קשה במשך הפגיה להבין את זה אבל זה עובר עם הזמן.

מה עושים בבית? מתרגלים. אני רק יכולה לומר לך שבאופן סוריאליסטי משהו כשהם לא מנוטרים אנחנו פשוט לא יודעים הכל.

אני לא חושבת שבייביסנס רלוונטי לדהסטורציה

הרי הוא לא מודד ריווי חמצן בדם, רק מאותת אם אין תנועות נשימה (לא עלינו, כן?). מכל מקום, לגבי דום נשימה, תינוקות לא נוטים לדום נשימה בשינה שטחית, ולכן השינה ביום פחות מסוכנת מזו של הלילה, ומהבחינה הזו אין בעיה לעשות טיול עם העגלה.

גנזר

New member
קניה של מד סטורציה רציני לתינוקות

היא עניין יקר, סביב 3-4K.
הבעיה היא שה"מח" שלו נורא יקר ואם קורה לו משהו- את די בבעיה.

אפשר לשאול מ"יד שרה" אבל אאל"ט הם מבקשים אישור רופא.
אם יש לך אישור רופא ואת בכללית אפשר גם לשכור אצלם. יש להם שירות מאד מוצלח והם באים להחליף אם מתקלקל, אבל הם לוקחים מחיר *הזוי* אם הולך לך כבל.

אם את רוצה רק מדידה אקראית, יש מדי-אצבע, לא מאד יקרים (אנחנו קנינו בערך ב-500. אבל הוא מתאים ל8 ק"ג ומעלה. לקטנים יותר זה יותר יקר)

anna1309

New member
תודה רבה על התשובה, אנחנו נמתין עוד שבוע

נראה אם זה מתאזן ואז נחליט מה לעשות, נראה לי שנקנה בכל מקרה השאלה איזה..

כרמית 777

New member
אם יסכימו בפגיה להביא לכם אישור

אז הכי פשוט לקחת מיד שרה.

יש לנו הרבה נסיון עם מוניטור בבית אז אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול.

שיהיה שחרור מהיר ובריא.

tamlav1

New member
חבל לקנות, אפשר להשאיל מיד שרה או דרך

קופת חולים.
אני מכירה את ההרגשה, גם אני בזמן הפגיה אמרתי שלא משנה מה יקרה אני לא מוציאה אותה בלי מוניטור.
אני מקווה ומאמינה בשבילכם שהכל יסתדר ולא באמת תזדקקו לזה להרבה זמן.

בכל מקרה גם לנו יש נסיון עם מכשיר כזה, אז כשיהיה רלוונטי צרי קשר ואשמח לעזור.

anna1309

New member
אני יודעת שאני חוזרת על עצמי אבל זאת פעם

ראשונה שלי בפורום ואני חייבת להגיד שלא ציפיתי לכ"כ הרבה התייחסויות ותגובות אז המון תודה לכולכן,
בינתיים היום אחרי דסטרוציה מטורפת שהתינוק החליף צבעים לכל גווני הכחול והסגול אחרי האוכל התחלתי ממש לקוות שלא ישחררו אותו לפחות עוד איזה חודשיים ופתאום זה לא נראה לי נורא בכלל לנסוע לפגיה כל יום :(
בכל אופן אני אשאל את הרופאים לגבי ההשאלה ואם אפשר לקבל מרשם או אישור או מה שזה לא יהיה וחשבתי גם להשאיל את המכשיר של החמצן (בתקווה שלא נצטרך..)

שוב תודה לכולן על התגובות.

Nikpik

New member
מכירה מאוד את ההרגשה וגם אנחנו ביקשנו

להתשחרר עם מוניטור, היה מאוד קשה להבין שהחיים לא חייבים להיות מלאי ציפצופים.
אצלנו היא הייתה מורידה שבוע לפני שהתחררה ואז בשבוע האחרון פשוט הורידו לה את המוניטור בזמן האוכל, אז יכול להיות שהיא הייתה מורידה קצת (לא ברמת הכחול - רק טיפונת בשפתיים) אבל כששום דבר לא ציפצף זה לא "היה" שם.
מקווה שבקרוב זה יסתיים ויהיה לו בתאבון

rinamlo

New member
זוית אחרת

אנחנו ביקשנו להשתחרר עם מוניטור והוא הקפיץ אותנו כל הזמן. חמישה ימים אחרי השחרור, רעות עברה את החיסון הראשון והייתה מאוד ישנונית והמוניטור צפצף וניסיתי להעיר אותה והיו לא תגובות מאוד רדומות הדרך הייתה קצרה והגענו לפגייה לחמישה ימים נוספים. אחרי בדיקות ראו שהכל בסדר והיא הייתה במעקבים ולא הורידה סיטורציה אפילו פעם אחת למרות שבאמת הייתה ישנונית כשהגענו ורק לקראת חצות היא הסכימה לאכול (מהבוקר) - לפי דעתנו זו הייתה תגובה לחיסון. בכל מקרה מאז היא לא הייתה מחוברת לשום מוניטור/בייביסנס. בעלי ואני עד היום לא יודעים האם זה היה באמת הכרחי לקחת מוניטור או לא... כי להרגיע אותנו זה לא

למעלה