מד"ב il בהכנות לאייקון 2004

ethan1701

New member
מד"ב il בהכנות לאייקון 2004

היי, אייקון מתקרב אלינו בצעדי ענק - בקצב של כמעט 7 ימים בשבוע! אני רוצה להרחיב את המלאי של מד"ב il, ולהביא דברים חדשים שבהם הקהילה מעוניינת. אז תגידו לי, קהילה, במה אתם מעוניינים? טלאים? אי-אלו ספרים? סיכות? דמויות? דגמים? כל דבר העולה על רוחכם, תגידו לי. אני משתדל להביא כמה שיותר דברים חדשים לכל כנס, ועד עכשיו כמעט ולא היו מוצרי SG1. -איתן

morada

New member
שלום.

שאלתי אותך כבר בפאן קון, אבל אני אשאל שוב - האם תוכל להביא לאייקון את הטלאים שמופיעים כרגע באתרך? ובקשר למוצרים נוספים - אם תוכל לתת לנו תמונות של מוצרים שאתה יכול להביא אני בטוח שזה יעזור לנו להחליט אם נרצה אותם או לא.

ethan1701

New member
הטלאים בדרך

הטלאים צריכים להגיע כל יום כבר. מעבר לזה, תניחו שאני יכול להביא כל דבר בעולם. מה הייתם רוצים? תנו לדמיון שלכם להתפרע, ואני אנסה להביא כל דבר שאוכל. -איתן

Liam The Beast

New member
אממממממ

אני חושב שהיה מגניב אם במקרה מייצרים מרצ'נדייז של סטארגייט של הדבר הזה שיש לאדוני המערכת על היד שגורם לכאב פיזי רב כשהם מפעילים אותו מעל הראש של אנשים (כל עוד זה לא במחיר קטסטרופלי). שמישהו ייעלה תמונה אז בטח תבין על מה אני מדבר/או אם אתה מתמצא בסדרה הזאתי/אם מישהו יביא תמונה ושם של הדבר זה גם סבבה. אבל באסה שיכול להיות שאני לא יוכל להראות נוכחותי באייקון .\

Liam The Beast

New member
בגלל זה אני שואל מראש

כי אם המחיר של זה יהיה קטקסטרופלי אני לא מתכוון להזמין את זה.

למעלה