מד"א כרמל שימו לב

orend123

New member
מד"א כרמל שימו לב

החל מהיום מד"א נכנס לכוננות. העובדים יעבדו ב2 משמרות ביום (בוקר 7-19 לילה 19-7). לכן, החל מהיום, ועד להודעה חדשה, חל איסור מוחלט על מתנדבי הנוער להגיע לתחנה. סידור המשמרות בוטל. גם מתנדבים שמלאו להם 18 ודיין בגדר נוער אסור להם לבוא להתנדב. הודעות ושינויים נוספים יבואו בהמשך, על ידי מד"א והדגנ"ע. (ההודעה הזאת אולי גם לכולם? ולא רק לכרמל?)

E M S

New member
לכול מתנדבי הנוער!!!!

שימו לב הגיע הודעה רשמית ממנכ"ל מד"א מרגע זה אין להגיע לתחנות גם אלה שמלאו להם 18 ועדיין לא סיימו י"ב לגבי הבוגרים נא לבדוק עם אחראי המתנדבים!!!!

amitzahavi

New member
יום ממש נורא../images/Emo70.gif

היום בבוקר, אחרי חודש שלא היה לי משמרת התקשרה אלי המדריכה הנחמדה שלי ושאלה אותי אם אני רוצה להירשם לבוקר היום אבל לא יכולתי כי היה לי מבחן בלשון. לא נורא. סימתי ללמוד. פתעום מתקשרת אלי ידידה שאכשיו יש לה משמרת ומספרת לי שיש מקום ושאני יבוא. שמחתי מאוד ואמרתי לה שאחרי שיעור לשון שלי אני יהיה שם (20:00) בזמן השיעור אני מקבל שיחת טלפון שלא יכולתי לענות לה ואחר כך שוב. אחרי השיעור שוב טלפון........ אין יותר מד"א! פשוט אני רוצה לבכות! כול כך ציפיתי להיום ופתעום בושי רוצה להתחיל לי מלחמה. אוווווווף! אז אם אתם עדיין לא מעודכנים, אסור להגיע לתחנות עד הודעה חדשה! נקווה שזה יסתיים מהר
תרגישו טוב

amitzahavi

New member
תמונת מצב

ארוץ 2 הודיע לפתוח מסכות ולמדוד אותם. אני חיכיתי לזה כבר הרבה זמן! למרות שארוץ 1+10 אמרו לא לפתוח ממש אכשיו..... נו טוב. תמונה שלי שתוכלו לזהות אותי פעם הבאה שאולי נפגש.

E M S

New member
פיקוד העורף: על אזרחי ישראל לשאת את

פיקוד העורף: על אזרחי ישראל לשאת את ערכות המגן יש למדוד המסכות, אך לא לפתוח את המסננים; ראש אמ"ן: "לא נותקף לפני פתיחת המתקפה האמריקאית"; בתי החולים נערכים לאירוע כימי; תחילת המתקפה בעיראק צפויה הלילה יום רביעי, 19 במרץ 2003, 20:28 http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=364110&path=22

Parabol

New member
תגידו...

מישהו מכם הולך ללכת עם המסיכה הזו מחר לבי"ס????

amitzahavi

New member
צריך......

לא ללכת איתה על הפנים אבל בתיק... לפי הנחיות צה"ל.

amitzahavi

New member
ארוץ = ערוץ ../images/Emo70.gif דיי כבר!

סגרנו כבר שאני לא כותב נורמלי

Abehar

New member
אוף!!!!!

אני מקווה שזה ייגמר מהר ושאוכל לחזור ולהתנדב.

אצלנו אמרו אחרת היום!

הייתה ישיבת עובדים על המלחמה...ואמרו שאנחנו יכולים להיות בתחנה ולעזור בטיפול באנשים שמגיעים שם או כל עזרה אחרת לעובדים.

E M S

New member
התחילה המלחמה../images/Emo70.gif

הלחימה התחילה בצפון עירק

NULI17

New member
מלחמה...

שלום! לדעתי, חבל שלא מרשים גם למתנדבי נוער להשתתף באישור הורים או משהוא כזה. סה"כ אנחנו מתנדבים לכל דבר... אז מה שונה במלחמה?? אני מקווה שיחזירו אותנו לפעילות בקרוב כי התחנה שלי תחסר לי! ושהמלחמה הזאת תיגמר במהירות וללא אסונות רבים!! מור מתנדבת מד"א אילת

orend123

New member
יש עידכון קטן

במד"א כרמל נשלח ביפר ב22:30 שמורידים כוננות, חוזרים למשמרות של 8-8-8 אבל כמס' האמבולנסים של משמרת הבוקר בכל המשמרות. על נוער עדיין חל איסור להגיע.

למעלה