מדרסים

אוריר

New member
מדרסים

שלום דוקטור! יש לי פלטפוס גמיש ברגל קיבלתי הפניה של קופ"ח למדרסים. הם נותנים למבוטחים סוג בסיסי ב65 ש"ח אבל יש סוגים יותר יקרים. האם הדוקטור יכול להמליץ לי על סוג מסוים? הסוג הבסיסי מספיק טוב? [אני מתכנן פעילות גופנית אינטנסיבית בזמן הקרוב (צבא)]

מדרסים

שלום רב, אתה מציין שיש לך פלטפוס גמיש. ראשית, זה כבר מראה שאתה מתמצא בנושא רגליים, וזה טוב. בפלטפוס גמיש הרגל אינה שטוחה במבנה שלה, אלא שבעת העמסת משקל בכף הרגל - הרקמות הרכות שוקעות-קורסות. מאחר שכך, בעת דריכה שני סוגי הפלטפוס - הקשיח והגמיש - נראים דומה מאד. הפתרונות הדרושים לפלטפוס גמיש ולפלטפוס קשיח הינם שונים. כשמעתיקים פלטפוס קשיח ופלטפוס גמיש לתוך קופסת מטבע (זאת עם החומר שדומה לספוג של סידור פרחים) - מקבלים תמונה דומה בשני המקרים. על פי זה מייצרים את המדרסים. הנכון הוא לבנות את המדרסים - כל אחד על פי המקרה הספציפי שלו. זאת ניתן להשיג אך ורק באמצעות מדרסים בשיטת E.F.S - שהיא הטובה בעולם כיום. לנוחותך, אני מצרף קישור למאמר בנושא שיטות להכנת מדרסים. בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il

yanek9

New member
בקשר לפעילות בצבא

ממש שלשום שאלו הרבה שאלות בקשר לפלטפוס ובעיות רגליים אחרות בפורום מתגייסים. אפשר לקבל שם הרבה ידע. אני מצרף לינק.

למעלה