מדרסים.

natyh

New member
מדרסים.

אחת ההמלצות הגורפות באתרי נעלי סקי רציניים היא מדרסים .
בדרך כלל השאלות כאן מדברות על כף רגל הנוטה לפלאטפוס .
אישית אני זוכר משהו בענין מהמשפחה , אומרים שיש איזה ענין שנקרא תורשה ומאחר והתחלתי ללכת ממש הרבה לאחרונה במסגרת ההכנה לעונה הקרובה הרגשתי בעיות גב.
אז בעיקרון המדרסים אינם זולים אפילו בהחלט לא זולים ...
אז כנסיון החלטתי לחפש סינים ומצאתי .
אספתי היום מהדואר .
התרשמות ראשונה בעיות הגב המטרידות נעלמו לא ברור לי מה הקשר , אבל ההרגשה מפתיעה .
עכשיו ההתלבטות היא לקנות עוד זוגות סיניים או את המקור ...

http://www.evo.com/footbeds/sidas-winter-3-feet-high.aspx

המחירים טוב ששאלתם , די דומים בין הסיניים לאמריקאיים בערך אותו מחיר כשאלו ביואן והשניים בדולרים ...

Cמן רשום

New member
המדרס צריך להיות מותאם לרגל

לא קונים סטנדרטיים ובטח לא בדואר. מדרסי הליכה רגילים היה אפשר בזמנו לקבל החזר מקופת חולים. לא יודע מה הולך היום.

וכן, מדרסים טובים עושים הבדל משמעותי בגלישה. שווים בהחלט את הפלוס מינוס €100 יורו שהם עולים. שוב, אני מדבר על מדרסים איכותיים מותאמים אישית, לא אלה שנמכרים ב €12.99 ליד הקופה בקרסטדט וכנראה שווים עשירית מזה.

I Gabe

New member
אולי הבעייה בנעליים שלך

יש לי נעליים שמרגישות נוח על הרגל אבל אם אני הולך יותר מכמה דקות כל הגוף מתחיל לכאוב לי כולל גב וכתפיים. מנגד נעליים גבוהות וכבדות שמרגישות פחות נוחות, אין בהן תחושה של הליכה על ענן, אני יכול ללכת בהן כל היום ולא כואב לי כלום.

אגב, האורתופד, כל פעם כרואה אותי אומר לי שאני חייב מדרסים כדי להגן על הברכיים.

אגב מספר 2, לסקי עשיתי בצרפת את המדרסים האדומים האלה המותאמים אישית כשלוקחים את צורת הרגל בכריות הג'ל, והם באמת עובדים. הרגשתי מייד שיפור יחסית לסולייה הסטנדרטית מספוג שמגיעה עם הנעל.

natyh

New member
הבעיה לא הנעליים אלא הסוליות .

אלו המדרסים שהזמנתי כריות ג'ל והם אכן עובדים יפה .

I Gabe

New member
אצלי לפחות יש חשיבות גם למבנה הנעל, איך היא מחזיקה את הרגל

אבל אצל כל אחד זה שונה.

natyh

New member
נעלי הסקי הם בול , התוספת היא הנעלי יום יום .

רוצה להוסיף מדרסים כדי להסיף דיוק ונוחות בטורינג הולכים הרבה .
לנעליים הרגילות הם נעליים שניקנו בדקתלון משהו מסוג נעלי התעמלות סטנדרטיות חצאיות רמת כניסה לשלג לא משהו הולך בהן הרבה אז צריך מדרסים שיהיה נוח לא רוצה ללכת בנעל גיבורים כבדה סתם כך בקיץ המקומי ...

natyh

New member
לא נעליים מוצלחות ....אבל זה מה שיש ...

לא נועדו להליכה כזו מסיבית אז חיפשתי שידרוג .

HelloweeN

New member
אם הרגל שלך רחבה ויש לך נטייה לפלטפוס

אני אישית מאוד ממליץ על מדרסים של SUPERFEET.
יש לי רגל רחבה (לקחתי את הירוק) ואחרי המון מדידות של מדרסים, עצרתי עם אלה, ויש לי אותם גם בנעלי סנובורד וגם בנעלי סקי - מעולה מעולה מעולה!

לאשתי קנינו את הכתומים ניראה לי, גם, אחרי שהיא מדדה המון מדרסים שונים בגלל שיש לה נטיה קלה לפלטפוס.
ניסיתי המון מדרסים אחרים, כולל מדרסי עקב, חצאים וכו' - אחרי שנים של גלישה בלי זה, ומאז החיים שלי השתנו.
יש מצב שזה גם בגלל שאני מזדקן.

https://www.rei.com/product/724375/...-86518537480&gclid=CIDfrYif7M8CFRApaQodHn8NKA

למעלה