מדרסה- פרק 18- תערוכה

YossihNew

Well-known member
|ציור|

אז מי תחליף את אימאן?

איזו הפתעה מחכה לשירה וח'אלד?

איך תהיה התערוכה של מג'די?

ואיפה גילי?

YossihNew

Well-known member
פתאום קלטתי שחוץ מליר, ואלרי גם היא עומדת להמשיך איתנו אחרי מדרסה. אמה אולי קצת. אני אף פעם לא מזהה את השחקניות הערביות ומבין מאיפה הן מוכרות לי. לונא! נכון! שכולם מכירים רק כאחות של רמזי... סדרות מצריות? זה לא נושא הפורום.

למה היא מדברת כמו איימי? אולי שלחו את המזוודות לסקיי... איך כבר חלפה לה שנה. ככה היא לוקחת אותה. היא לא בסדר!

חבל, אני אוהב את החיוך של שירה. אתם כבר לא ממש בומרים. דור ה-X.

מה זה, כראמל? מסכן איתן, נוטשים אותו.

צריך לעשות לו כמו שעשו לחברים שלו מבית האומנה כשרצו לפייס בינם לבין חברות שלהם. אני יודע שהוא לא ממש היה חבר שלהם בבית האומנה, אבל... אתם יודעים. מה אכפת לך? נותנים לך, תיקח, יבוא החייל, תברח! עדכנתי את הקטע בשביל ח'אלד.

היא מנהלת?! הזיה. סליחה על השאלה? איתן, אתה מפרסם פה רק תכניות מתחרות. זאת מוכרת לי. היא הייתה בפאודה. רועי נשמע כל כך הזוי כשהוא דובר ערבית.

היא לא בסדר! אמרתי לך! עוד סדרה שמאמצים בה את אמה אלפי.

אני מעדיף את אימאן. עם כל הכבוד להצטיינות היתרה. התגובות של אימאן נהדרות. עיסתו אשכנזיה. אמרנו להם להתרחק מהסיר.

לובנא כזאת חמודה. עשית סמינריון בנושא תכנית החומש? חה חה חה, מצחיקה, אימאן... אולי... אולי היא עזרה לו לסלק את בוכרין! חה חה, הומור היסטורי, חה חה.

אנחנו לא ניפרד ממנאר. מלובנא לצערי כן. מנאר, כל כך לא דו קיומי מצידך! נקווה שתתאפסי לקראת הסדרה האחרת.

אמג'ד זה... לעזאזל.

איך בסדר?! אמרנו שאימא לא בסדר! למרות שאני בסדר? אתם בסדר?

הוא באמת דביל. גם הוא מתכונן לדמות הבאה.

אתה באמת חמור, מג'די. סתם בא לי להגיד. תסביך קורבן?

אלא אם אתה מר עכבר! יאיר, אתה לא צריך להבהיר. בחייאת. מי ביקש ממך להתערב? אה... אתה זוכר שאתה... גם. כולם הסתכלו. דביל. דביל מאוד.

או בגרמניה. לפעמים זה קורה שהן עוזבות לגרמניה. תחמנית אימאן.

מי ציירה באחיות המוצלחות שלי? דנה הייתה מורה, זה בטוח. אמרתי לך, ותרי על דובר צה"ל! לא בשבילך! היא מאוד שונה מאיתן.

גם לו קשה. חבל שהאבא לא בתמונה. איפה הוא?! הלך לביים לו כל מיני סדרות?! שילך יחפש.

לובנא! החלפת חיג'אב! מאוד הולך אותך. מנאר לא מחאה כפיים. שמתם לב? אולי עוד חוששת. הודעה קולית, הודעה של עצלנים!

אומר לך, היא פשוט לא בסדר. כן, הוא ממש מפחיד. הוא לא אלים בכלל.

אה, יש כיבוד. ציורים מוזרים. תחמנית אימאן. שיט.

לא, אמרתי לך, לא בסדר! מה נסגר איתך, אגב? מה היא עשתה, לא הבנתי?

אינתי רסאם טוב מאוד. לבוש הולם למנאר. הגיוני. אמג'ד זה... אתה זה אמג'ד! לא, מנאר, לא מקבלים על זה ציון. לעזאזל, זה נורא. אבל זה מזכיר לי מישהי...​

Roei152

Well-known member
מנהל
יאיר דווקא חמוד.. והייתי רוצה ששירה תשרת איתו, והוא יקנה איתה בית בהוד השרון, אבל ברור לי שזה חלא'ד ושירה..
.. אווף למה תמיד לוקחים בחורים חמודים לשחק את הנכנסים לרגע.., אבל אני רוצה את שירה וחלא'ד ברור

YossihNew

Well-known member
נראה לך שאכפת לי?! אתה עדיין לא צריך להגיד את זה בציבור!

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל בסופו של דבר גם אני רוצה שירה וחלא'ד, ולא זוג אחר..
פשוט יאיר נראה כמו בחור טוב, שכל אימא פולניה הייתה רוצה לבת שלה...
נראה טוב, משרת ביחידה מובחרת, בטח ילך ללמוד רפואה או משפטים .. שירה מחוזרת ... וזה לא דבר רע..

Roei152

Well-known member
מנהל
מה לעשות זה נכון..
יאיר הוא בחור ישראלי טיפוסי , מלח הארץ .. ושירה גם כן .. אני לא אומר שהם מתאימים..
אני ררק אומר שאם שירה הייתה רוצה לשמח את הדודה הפולניה שלה, היא הייתה בוחרת ביאיר ., אבל זה לא מעניין.. מה שמעיין זה חלא'ד..

YossihNew

Well-known member
יאיר הוא בחור ישראלי טיפוסי , מלח הארץ .. ושירה גם כן .. אני לא אומר שהם מתאימים..
יאיר לא קיים! הוא לא באמת דמות! הוא טיפוסי כי הוא גנרי!

גם בטח היו שם כמה חיילים בבסיס, גם הם מלח הארץ, מה אתה משרלל את שירה למען הסטיות שלך?!

לא להגיד את זה בציבור!

שיר m

Well-known member
פרק מצויין

אין על אימאן

איתן וגילי שוברים לי את הלב

למעלה