מדריכת צניחה

shame on you

New member
מדריכת צניחה

איזה פרופיל דרוש לתפקיד הזה? ואם אין לי שום תפקידי הדרכה במנילה כי ברוב טיפשותי בצו הראשון בשלב של השאלות אחרי המבחנים הפסיכוטכניים ציינתי תשובה שלילית לכל שאלה ששאלה האם אני יכולה / רוצה להיות מדריכה (לא חשבתי שיש תפקידי הדרכה מעניינים..), האם אני יכולה לבקש את התפקיד הנ"ל באופן עצמאי?

shame on you

New member
אחרי חיפושים קצרים

לא מצאתי עדיין איזה פרופיל דרוש לתפקיד הזה, אבל הבנתי שיש הגבלת גובה - אפשר להגיע אליו רק אם אני 1.65 מטר ומעלה. מישהו מוכן להסביר לי מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל ההיגיון בדרישה המטומטמת הזו?! פשוט חוצפה!!!$#@%$#&^% ואולי אם אתם לא יודעים איזה פרופיל דרוש לזה, רק תגידו לי אם זה נחשב תפקיד קרבי או לא? [לא שזה כבר רלבנטי, אבל אני סתם סקרנית
]

PinkyRaSta

New member
מה ההגיון בזה?! ../images/Emo210.gif

כנראה שיש הגיון. צניחה זה לא צחוק, ואני מניחה שצריך הגבלת גובה אם את צונחת לבד ובלי מדריך ואת צכה לתפעל את כל העניין מהמטוס ועד לאדמה, יש שם איזה קאטצ'. אין מה לעשות, ככה זה. התפקיד אומנם לא נחשב קרבי, אבל יש בו בהחלט מאפיינים של קרבי. ואת גם מתחייבת לשירות של 3 שנים הפרופיל הדרוש הוא 72/82 ומעלה. אני לא סגורה אם 72 מספיק

aureliano1

New member
הזכרת לי קטע

בזמן הקורס צניחה שלי אני וחבר שלי מהפלס"ר התערבנו שנצליח להשתין תוך כדי צניחה. שעות לפני הצניחה התחלנו לשתות ליטרים על גבי ליטרים. לבסוף עלינו על המטוס - שנינו רועדים מרוב לחץ. אחד-שתיים - קפיצה - נפילה ופתיחת המצנח. אני טס לי בשמיים, רואה את הקרקע מרחוק. ממהר לפתוח את המכנס, שולף את הזין - ו... כלום. לא מצליח להשתין! כנראה שהפסיכולוגיה פשוט לא מאפשרת לי להשתין כשאני 200 מטר מעל הקרקע בסוף הגעתי לאדמה עם מכנסיים מופשלים. היה די משעשע. כשנפגשתי עם חבר שלי הוא הודה בפני שאצלו היה אותו מצב - גם הוא לא הצליח ונחת עם הזין בחוץ.

shame on you

New member
לא נראה לי

יש מלא אנשים שצונחים בזמנם החופשי, ואני בחיים לא שמעתי על הגבלות כלשהן. אפילו על סבתות שעושות צניחה חופשית שמעתי! [וצניחה חופשית זה בטח יותר מסוכן מצניחה רגילה]. פשוט אפליות!! על רקע גובהי... =S

PinkyRaSta

New member
אבל כשאת המדריכה ../images/Emo210.gif

ואלייך קשור מקדימה בנאדם שאת אמורה לצנוח איתו, צכה להיות איזושהי מגבלה, כי את צכה לתפעל את הציוד. לא הגיוני שהוא יהיה 1.80-1.90 ואת 1.50, כאשר הוא קשור אלייך מלפנים ואת אמורה ל אני לא בדיוק יודעת מה הקטע, אבל זה מה שעולה לי בראש כרגע כשאני נזכרת במדריך שהיה קשור אליי מאחורה בצניחה.. וזה די הגיוני, שהוא צריך לעבור גובה מסויים בשביל שנהייה קשורים יחד וזה יהיה סביר בשבילי ובשבילו ובנוסף שהוא יוכל לתפעל את המצנח.. אני באמת לא ממליצה לך שבזמן צניחה הפרצוף שלך יהיה תקוע בתחת של המתלמד שלך.

IאביעדI

New member
נראה לך שבצהל צונחים קשורים למדריך?

זאת לא צניחה חופשית... ואין בכלל מה לתפעל רק לקפוץ ולנחות... למרות שמדריכי צניחה עושים גם צניחה חופשית...

Noff88

New member
לא אמורה להיות מגבלת גובה

בצניחה חופשית כמו שאמרתם אין מגבלת גובה! ותאמינו או לא יש מדריכים שהם לא כאלה גבוהים

PinkyRaSta

New member
לא יודעת, אבל נראלי ../images/Emo210.gif

שלא נותנים לחיילים שעוברים קורס צניחה לקפוץ לבד בפעם(ים) הראשונה(ות)

אלונה 11

New member
אגב, יש גם הגבלת משקל...

מינימום 55 או 60.... ורק שתדעי- צריך קב"א 52, ויש גיוס פעם בשנתיים של מספר בודד של בנות, וצריך לחתום 3 שנים...

משקל!!

עד כמה זה נכון שצריך להיות מינימום 55-60?? מאיפה הבאת את זה? אם כן כנראה שזאת הבעייה שלי!! =/ בבקשה תענו, זה חשוב..

תודה...(=

ואם מישהו יודע לאמת את זה שההגבלה במשקל היא 55-60 שיגיד.. אני אצטרך למצוא דרך לפתור את הבעייה שלי אם זה יהיה נכון..=/

אלונה 11

New member
אני ממש לא יודעת מה המשקל כרגע

אבל כשאני התמיינתי (לפני שנתיים כמעט) זה היה 60 קילו, וממש, אבל ממש, לא התכוונתי להעלות כל כך הרבה כדי להתקבל....

למעלה