מדריכי טיולים

אתה מדבר הרבה ויודע מעט.

חגי עמיצור הוא מרצה מגויס וזה נכון ואין על כך עוררין. אבל הוא מרצה מעניין, חכם, שנון ובקיא בחומר. ברגע שאתה מקבל את העובדה שהוא דתי וככזה האמונה תמיד צפה אצלו ברקע אתה יכול לראות מעבר לתכונה השלילית האחת הזאת (שראיתי כבר יותר גרועות ממנה) ולקבל ממנו הרבה מאוד. ואם כבר למרות שהבלגתי (עד שעברת ללכלך על מרצים בפומבי) הקורס של ניר קינן בחיפה התחיל עם 30 , 5 עזבו במהלך השנה מסיבות כאלה ואחרות. 25 ניגשו למבחן בכתב, 20 עברו. והיו עוד 3-4 נכשלים בבעל פה. לא מכיר את הקורסים שציינת ויכול להיות שהרכזים שם מצויינים אבל לפני שאתה קובע בכולכך החלטיות תבדוק קצת על מה אתה מדבר במקום לצעוק ולפרפר על ריק כל הזמן

אני לא מלכלך על מרצים.

מה שאני אומר על אליצור הוא אמת. העימות שלי אתו היה כאשר הוא התחיל להכחיש את האבולוציה. את הנתונים על אחוז הנכשלים שמעתי מיותרמרכז אחד ויותר ממו"ד אחד, ובמקרה לפני שהתחלתי את הקורס היו לי תואר אקדמי או שניים בביולוגיה- אז תאמין לי שאני גם יודע להעריך את הרמה הנמוכה להחריד של לימודי צומח א"י, החי בא"י והגאולוגיה בקורס. דרך אגב, את הביקורת על רמת לימודי הבוטניקה קראתי כבר גם ממישהו שהרצה בקורס, והתלונן שפשוט לא היה לו זמן להעביר את החומר כמו שצריך.

אז הוא מכחיש את האבולוציה.....

אתה מכחיש את אלוהים ואתה לא רואה אותו מתרגש, נכון? אין לי טעם להתווכח איתך וגם לא כוונה כזאת. אמרת כמה דברים, העמדתי אותך על טעותך. גם אין לי יד ורגל בוויכוח ה"מורי-דרך נגד מדריכי הטיולים" כי זה ויכוח עקר מלכתחילה כול שרציתי הוא שתפסיק לומר דברים בלי כיסוי או ללכלך על אנשים שמקיעים מהזמן שלהם רק בגלל שהראיית עולם שלהם לא כוללת את הדעות שלך.

layout1

New member
תגובה לזה ..

ראשית תובעני ולא טובעני איך הקורס בירושלים?

למעלה