מדריכים.

sapir aloud555

New member
מדריכים.

ובכן, אני חושבת שאם משעמם לכם ואין מה לעשות - כתבו מדריכים. אחרי הנאום החופר שהבאתי לSimsY בקשר לספירמן, אני מתחילה לעבוד על המדריך לספירמן. (ואולי גם פייטר בהמשך) בנתיים חסרים לפורום הרבה מדריכים: Orbis PQ Guild PQ I/L Mage SinDit Bandit ולאלו שיש ניסיון גם בעבודה שלישית - רוב העבודות השלישיות. מישהו מתנדב בשעת שיעמום לכתוב משהו לפורום? (המנהלות מאשרות, Right?)

ווינגז

New member
רק תוספת קטנה../images/Emo3.gif

אם למישהו יש רעיון למאמר אחר, כמובן שהוא מוזמן שוב תודה לכל המתנדבים

SimsY

New member
מדריך ל-FM !!!!!!

מישהו אמר לי בעקבות זה שאמרתי שאי אפשר לנהל שום דבר עסקה בפרי מרקט שכדאי לנסות אותו כי אפשר להשיג הרבה ציוד שם אולי כדאי שמישהו יכתוב מדריך לזה - כי אני אתמול הייתי שם - והמקום הוא בלתי אפשרי לקנייה של שום דבר. = בחנויות המחירים מטורפים - חופשי חיים בסרט = אי אפשר לכתוב בצ'אט שאתה מחפש משהו כי השורות זזות שם במהירות של 500 לדקה אז לאף אחד אין הזדמנות לראות את מה שאתה אומר = זה לא הכי אפשרי ללכת אחד אחד ולחפש שם מישהו בקלאס שאתה צריך ובדיוק ברמה שאתה צריך שיסכים לקנות את הדברים ממך.

SimsY

New member
הפרי מרקט - חופשי חיים בסרט

דוגמא אחת - נראה למישהו כאן שהמחירים האלה הגיוניים ??!?! עברתי אתמול חנות חנות ב-3 ערוצים, המחירים לחלוטין לא מתקבלים על הדעת! נראה לכם שמישהו יקנה כפפה פשוטה ב-10 מליון ?!

AsSaf tHe kinG

New member
זה לא שהם חיים בסרט, אלא אתה חיי בסרט|!!

זה כפפה משופרת ב-3 סקרולים שמשפרים את האטק! 10 אטק -_-"

SimsY

New member
עדיין אני חושב שאתה חי בסרט

10 אטק ??? זה כלום - יש כפפות שעולות פי 10 פחות בחנויות ויש להם 21 אטק אז על מה אתה מדבר בכלל?

אני חושב שאתה מתבלבל../images/Emo118.gif

כפפות מסוקרלות עם Weapon Attack ממש שוות. נקח לדוגמה את סושי, השניה במצעד של מייפל גלובל - היא שילמה עבור כפפה שמוסיפה 15 התקפה 2 מליארד מסו ומשהו, וכמה סטים של אילבי. זה לא יתואר מה אנשים עושים בשביל כפפות של התקפה P: הן הכי שוות. אנשים הכי מרוויחים עליהן. התמונה שהבאת באמת קצת עומדת בסימן שאלה, כי 7 התקפה זה כלום למרות שנשארו עוד 2 סלוטים על הכפפה P: החפצים האלה בד"כ עוזרים לרמות גבוהות, שלמשל בשלב כלשהו הגיעו למצב שהן עם הנשק הכי טוב שיכול להיות להם, אבל רוצים להתחזק מעבר למה שהנשק נותן.. ומכאן גם באים שאר הסקרולים בשביל שטויות אחרות כמו 4 הסטאטים או דברים אחרים P: ואגב, למה אין לך מכנס לרמה 30? ^^"

SimsY

New member
אני לא מבין אבל מה הבעייה

איזה אחת נתנה לי חרב שעשו עליה כבר 7 סקורלים של התקפה (7+) בעד גרושים אז אני לא מבין על מה הביג דיל - עדיין זה התקפה של פלוס 7 כל נשק ממוצע יכול להגיע ליותר מזה. בטח שיש לי מכנס לרמה 30 - זה מכנס לרמה 30 ! יש לי בעייה להשיג כפפות לרמה 30 - כי צריך המון ORES בשביל זה.... אני גם צריך חנית לרמה 30 אבל אני לא רוצה לנסוע לאורביס עדיין - ואני לא מצליח למצוא בויקטוריה - יש מצב שמישהו עוזר לי אני אשלם (כמובן לא מחירים מטורפים כמו 2 מליון...)

SimsY

New member
הפרי מרקט - חופשי חיים בסרט II

חיצים שנופלים מכל מפלצת הכי חלשה שיש - אחד ב-10 מליון מזוז מה נסגר ?

Giallorossi

New member
אז ככה...

הכפפה היא היא לא ממש פשוט- היא מוסיפה לך 7 להתקפה, אם כי היא שווה רק 20 מיליון ובשום אופן לא 100. והחץ זה סתם, עושים את זה במלר חנויות.

RoRiL

New member
לרוב פשוט שומרים על המקום של החנות..

יודעים שאף אחד לא יקנה את זה אז פשוט שמים מוצר כלשהו במחיר מופרז וככה שומרים על המקום

תסתכל על המקומות שפנויים..../images/Emo108.gif

7 התקפה, 2 מקומות, המחיר סביר לחלוטין, אם לא זול...

זה סוגשל סקאם...../images/Emo108.gif

בדר"כ שאתה רואה חצים ששווים מסו אחד נמכרים ב300k ומעלה אנשים בעצם מוכרים מקומות.. הבנאדם מניח שאם כל החפצים שלו יימכרו, הוא יכול למכור את הדבר היחיד בעל ערך שנשאר לו - הספוט שלו.. אבללל, הוא בעצם מנסה לגרום לאנשים לקנות ולא לקבל את הספוט שלו... כי יש אלף חצים.. גם אם אתה רואה סקרולים לעיר הקרובה ואנשים מוכרים אותם ביותר מ150 זה סקאם, הם מתחזים ואומרים שזה סקרולים של DM..

למעלה