מדריכים/ות

LordNor

New member
אני נוטה להסכים איתך..

בעיקרון אצלנו נכנסים להדרכה רק אלה שנחשבים "שווים" בסניף. מה זה אומר "שווים", כלומר אלה שיש להם השפעה על הסניף בקרב המדריכים והקומנרית והחניכים. אלה שנערצים יותר בקרב האנשים בסניף. בעיקרון כדי להיות מדריך בסניף שלנו צריך פרוטקציה. לא כולם יכולים. ואני נגד פרוטקציות. (הקומנרית והמדריכים שבהדרכה הם אלה שבוחרים את המדריכים שנכנסים לתפקיד, ואני מתנגד לכך!) כמו כן, ראיתי הודעות בפורום שישנם סניפים שאפשר להיות מדריך סתם ככה. מעניין מאוד.. גם אני רציתי להיכנס לא פעם להדרכה, אבל לא הייתי דמות נערצת בסניף ככה שלא היה לי סיכוי לקבל את התפקיד. ואלה שנמצאים בהדרכה הם הכי הכי "שווים" בסניף, ועם זאת אני מסכים איתך! ממש פספוס!!!

תחיה

New member
לא בסדר!

אני חושבת שזה שיא האפליה לעשות דבר כזה! איך מדריכים יכולים לקחת רק את "הטובים"? בגלל זה אצלנו עושים מין הצבעה כזאת ולפי זה ועוד כמה שיקולים שצריך לקחת בחשבון!

אצלנו..

זה ממש לא ככה.. אני למשל מה זה לא הייתי בולטת וכן, אני מדריכה... אני לא יודעת איך בוחרים וכל זה אבל אני יודעת שהמדריכים עושים את זה ויושבים ימים ולילות וממש שוברים את הראש מה לעשות עם כל אחד ואחד מהשבט!! יישר כוח, אני מצדיעה להם!

LordNor

New member
הבחירה צריכה להעשות בדרך דמוקרטית!

וגם אני חושב כמוך.. וחבל שהשיטה הדמוקרטית שקיימת אצלכם לא ממומשת אצלנו בסניף.. ככה זה בני עקיבא בימינו?? כל סניף בוחר את שיטת הבחירות שלו?? לדעתי, בכל הסניפים צריכה להיות שיטת בחירות שווה ולא שונה מסניף לסניף.

תחיה

New member
ככה זה!

לכל סניף יש את המנטליות שלו, יש סניפים בהם בנים בנות לכוד, ויש סניפים שלא יכולים לעשות זאת (כדוגמאת הסניף שלי) אין מה לעשות ככה זה סניפנו היקרים בארץ!

אצלנו..

חבריא ב´ מעבירים לעצמם... בשישי בערב יש שיחה ע"י מישהו ובשבת בזמן הפעולה מישהו מהשבט מארגן פעולה ומעביר אותה..

LordNor

New member
ואצלנו המצב שונה לגמרי!

בעיקרון אצלנו חבריא ב מעבירים לעצמם פעולה עצמית בשישי בערב. יענו נפגשים ומדברים ואח"כ יש עונג שבת. לא משהו רציני. ובשבת, השבט שלנו אף פעם לא נפגש ולא מארגן שום פעולה עצמית. ואצלנו בשבט כולם כבר סיימו הדרכה ופרשו מהר. להזכירכם, אני בשבט יחיעם!

תחיה

New member
אצלנו גם!

אצלנו בפעולת ערב שבת אנחנו מעבירים, או שמעבירים לנו, תלוי מה קבענו! ותלוי אם מישהו רוצה להעביר לנו פעולות! ביום שבת בצהריים אנחנו נפגשים חבריא ב´ ומישהו מעביר דבר תורה קטן ואחרי זה שרים שירים שקטים, שמחים, תלוי! (כדאי לאמץ אץ השיטה הזאת). וכשיש פעולות אז כל המדריכים מתפזרים ומי שנשאר הולך לסניף וככה מעבירים את הזמן בדיבורים עד שנגמרים הפעולות!

תחשבי על נושא שחלש בסניף או נושא

בס"ד שאת רוצה לדבר עליו ואז תתחילי לפתח! בחרי נושא כזה ונשמח לעזור לך!!!!

שירה 2

New member
כל אלה שמגיבים...

חבריא ב´ וחבריא ב´- למה לא חבריא א´- נמאס כל הפעליות והטיולים השווים! לחבריא ב´- מה איתנו הקטנים?????? (הרא"ה) תציעו גם לכל המדריכים אצלכם שבט הרא"ה לחבריא ב´! לשתף בפעליות כהכנה...

למעלה