מדריכים וצחוק

מדריכים וצחוק ../images/Emo13.gif

הי עומר וכולם
לפני כמה ימים החלטתי שאני אתחיל להעביר סדנאות לקבוצות של אנשים. (עד עכשיו הדרכתי אנשים בעיקר אחד על אחד) בחרתי תאריכים ושעות ונושאים לכל סדנה בצורה אינטואיטיבית. ומה שהיה מצחיק זה שעשיתי את זה, המדריכים שלי נשמו לרווחה והתחושה היתה כמו: "סוף כל סוף, כמה חיכינו
" ומין אנחת רווחה כזו. לא היתה ביקורת בקול שלהם אלא שמחה ועליצות. זה היה מאד מגניב
כן, והנה האתר החדש שלי, ושם יש מידע על הסדנאות
מיכל

יפה מאוד!

ברכותיי, מקסימה, על האתר החדש והדרך החדשה. ניראה שאת שועטת קדימה עם הנעה אדירה וכריזמה... אני מחזיקה לך אצבעות
שתצטרכי בקרוב לשכור מקום כי לא יהיה מספיק מקום בבית

תודה רבה עומר ../images/Emo13.gif

אכן שועטת קדימה עם הנעה אדירה וכריזמה
איזה מקום מדהים להיות בו, ועדיין יש לי אתגרים של אמון. האנרגיה המדהימה הזאת של אמון גוברת בי מיום ליום ואני מתקדמת בה. לא הייתי רוצה לשכור מקום (לפחות לא כרגע), כי אני לא רוצה להדריך יותר מ-10 אנשים. אבל אולי בעתיד הרחוק כן....

תודה...

יש לי שלושה אתרים.. את כולם אני בניתי. אחד זה אינרסנס, שבטח אותו פגשת www.innersense.co.il אחד זה אתר הרונים הישראלי www.runim.com והשלישי זה אתר הילינג נוסף, באמא אדמה - http://www.ima-adama.co.il/homesites/Preview.asp?WebsiteID=988

יפה שאת בנית ../images/Emo45.gif יפה!!!!

מוכשרת
את עוסקת בבניית אתרים? אני מחפשת מישהו/מישהי שיבנו לי אתר, ובתמורה אחליף איתו הדרכות וכדומה. זה רלוונטי עבורך?

אני אחשוב על זה...

את יכולה לבנות לך אתר ב"אמא אדמה". אני ממליצה לך. שלומי הוא איש מקסים ואמין, המחיר סביר, התוצאות במנוע חיפוש גבוהות מאוד, בקיצור - אני מאוד מרוצה...

תודה ../images/Emo13.gif

אני אבדוק שם. אבל אני רוצה אתר עם דומיין משלי, ולא עם כתובת כזאת של אתר מודעות.

יש יתרונות לאתר מישני כזה

בעיקר, שאת נהנית מהפירסום שלו, ושאת מופיעה גבוה במנועי חיפוש בלי להשתעבד לתהליך אינסופי. זה נחמד... אבל את צודקת, קשה לפרסם כזו כתובת, בכרטיבי ביקור, וכו'.

עכשיו כבר יש לי אתר משלי ../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif

אתר עם דומיין משלי ומעוצב ממש יפה! הקישור נמצא בחתימה שלי
איך הוא?

מתוקה!!! ../images/Emo24.gif

יופפפי של אתר!!! נעים לעין, מהיר, מחולק ברור, ממש כיף!!!
אשמח לעשות איתך בארטר של קישורים לאתר שלי, אם זה מעניין אותך

למעלה