מדריכה לחצלולים

מדריכה לחצלולים

עבר עליי ערב קשה, שאת רובו ביליתי בבכי מיד אחרי שהאורחים הלכו (השבוע הארוחה הייתה אצלנו). יש לי חיי חברה קשים, אני מודה, אבל ככה זה גיל ההתבגרות, לא?
בכל מקרה, החלטתי שהדבר שהכי יעזור לי עכשיו הוא איזה חצלול ארוך וטוב, עם רמת צלילות גבוהה, אז אני אלך לישון עוד איזה שעה וחצי, וכשאתעורר אחרי שש שעות, אני אחזור לנסות את שיטת ה WILD. חוץ מזה, גם החלטתי שאחרי שני חצלולים (נכון שהראשון הסתיים די מהר והיה ברמת צלילות ממש גרועה, אבל עדיין), הגיע הזמן לייצר לי מדריכה. אחרי שלקח לי איזה חצי חצלול לזמן שתי דמויות פשוטות וגם כשהצלחתי אז הופיעה רק אחת, הבנתי שכדאי לי להיעזר במדריכה, אז זה מה שאני אעשה. אני רוצה לזמן את כל האנשים שיש לי בעיות איתם ולספר להם מה אני מרגישה ומה אני רוצה... מקווה שהכל ילך חלק ושהרגשות שלי לא ישפיעו על התגובה שלהם...
טוב, אז תאחלו לי בהצלחה, אספר לכם מחר איך הלך לי! :)

הצלחתי, בערך...

אני ממש לא מבינה איך, אבל הצלחתי! כמעט, כי לא היה לי זמן לייצר לעצמי מדריכה, אבל כן הצלחתי להיכנס לחצלול! פשוט שכמה שניות אחרי זה התעוררתי...
בחצלול הייתי במין שטח חקלאי ע-נ-ק, ולצידו מדבר שומם וגדול. היו גבעות כאלה והר אחד, ממש כמו בגליל (אני מטיילת הרבה בחוג סיור של החברה להגנת הטבע, אז אני יודעת). היה חם. ידעתי את זה, אבל לא בדיוק הרגשתי את זה. ניסיתי לפקוד להגביר צלילות, אבל לא הצלחתי (מישהו יודע למה?...) ומיד אחרי זה כבר היה מאוחר מדי...
לא נורא, בפעם הבאה, לפחות הצלחתי WILD! האמת היא שלקח לי יותר זמן משחשבתי לעשות את זה... כי כמה פעמים כמעט הצלחתי, אבל בסוף לא... אחרי איזה ארבע פעמים שלא הצלחתי כמעט וויתרתי אבל אז החלטתי שעכשיו אני עושה את זה! ואז... עשיתי את זה! באמת האמונה חשובה...

Romaner811

New member
טו-אוב! :)

כמה זמן בערך זה לקח?
מה עשית? על מה התרכזת?
איך זה היה!??)
סליחה על ההצפה, אני סקרן :)

יכול להיות שהפקודה לא פעלה בגלל שממש התרגשת - הרי זה ה-WILD הראשון שעבר בהצלחה :) זאת גם יכולה להיות הסיבה להתעוררות המהירה... אני משער שהמוח היה עסוק יותר במחשבה "זה הצליח!" ולכן לא יכל להתפנות למילוי הפקודה.

אמממ...

קראתי כמה עמודים אחורה, וראיתי באחת התגובות שמישהו כתב על השיטה CWILD, מהמילה count, לספור. צריך לספור מאחד עד מאה (או כל מספר שרירותי אחר) ובין כל מספר למספר צריך להגיד "אני חולמ/ת". ככה: 1 אני חולמת 2 אני חולמת 3 אני חולמת, ואז כשמגיעים למאה, צריך לעשות בדיקת מציאות ורוב הסיכויים שזה עובד. אפשר גם לספור ממאה לאחד, כדי לשמור על ריכוז. זה מה שהבנתי...
בכל מקרה, ניסיתי את זה וארבע פעמים (אולי שלוש? את זה לא ספרתי...) זה לא הצליח לי אז אמרתי לעצמי בביטחון ואמונה, כמו הפקודות הקוליות (רק בלב), שעכשיו אני אצליח! עכשיו, כשאגמור לספור, אני אעשה בדיקת מציאות ואראה שאני בחלום! ואז התחלתי לספור וכשהגעתי למאה עשיתי בדיקת מציאות. זה היה מוזר, כי לא שמתי לב שפתאום אני כבר לא במיטה, רק אחרי שגיליתי שזה חלום הבנתי את זה (או לפחות הבנתי שזה מוזר, אני לא זוכרת לגמרי...).
וכנראה שזה באמת בגלל ההתרגשות... חח והאמת שכשקראתי את השיטה הזאת חשבתי לנסות אבל ממש לא האמנתי שזה יצליח... האמנתי בזה רק כשאמרתי את זה לעצמי בפעם האחרונה חח

אה ושכחתי - זה לקח משהו כמו 3/4 שעה

וחשבתי לוותר אחרי איזה חצי שעה, אבל אמרתי לעצמי שאני לא מהאנשים שזה הולך להם בקלות אז אני צריכה קצת יותר זמן... וזה היה מזל שלא וויתרתי כי בסוף הצלחתי!

Romaner811

New member
תודה! אנסה גם!)

אגב לפי מה שהבנתי, לא היה שיתוק שינה?
נחמד )

לא ששמתי לב, אבל אולי היה...

בחלום עצמו בטח שהיה, אבל אני לא שמתי לב אליו לפני כי זה לא עבד עד שזה עבד... אה...
די התבלגן לי, מקווה שהבנת

למעלה