מדריך רוחני (?)

טוב

זה בעצם שימוש בדמיון מודרך-מדטציה כדי להגיע למדריך הרוחני. אבל ישנן הרבה שיטות להגיע אליו. אני אישית לא משתמשת בזה בכלל. אני מקבלת מסרים מתי שאני זקוקה להן.

מה מביא אדם בעל אינטואיציות חזקות

להתעלם מהם, להתעלם מסימנים זועקים, ומילים שצצו בראש, ועקב כך לגרום לו לפגיעה בעצמו, האדם הזה לא טיפש, איזה כח התערב באותו רגע שמנע ממנו לפעול לפי האינטואיציה ולברוח ובמקום זה קפא במקום?, זה קרה לי - ניפגעתי ולא יכולה לסלוח לעצמי וזה קשה מאוד עד למצב נפשי

אני חושבת

שזה לא קשור לכוח, אלא קשור להחלטות שהחלטת באותו רגע. כמה פעמים לא יצא מאיתנו לדוגמה להיות בקשר שלא התאים וחזית את סופו מראש וידעת שזה לא מתאים? אני טוענת שהחיים מלמדים, וכל מה שאת עוברת זה מכשל אותך. אלה מעין ניסיונות שלך כדי למצוא את דרכך הנכונה.

אולי תספרי מעט...

אולי נוכל לסייע אמר חכם מאוד... אם יכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן.

מכירה וכשיכולתי לתקן לא תיקנתי

הפעם זה קשה... אני רוצה לתקן ומרגישה מאוחר.. אם תדפדף קצת למעלה תוכל לקרוא את הסיפור בשלמותו תודה

ריפייר.....

הדרך לתקשר עימם היא לזמן אותם. הכוונה היא לחפש אותם כל הזמן ולבקש שידברו. אם אתה לא ברמה רוחנית מספיקה הדבר הולך להיות קשה מאוד ויצריך המון שימת לב לכל פרט קטן. שים לב לכל סימן, לכל משפט שאתה שומע ברחוב גם אם הוא לא עבורך, חשוב מה מנסה הסימן לרמוז... דבר עם מדריכיך ובקש מהם להופיע בצורה ברורה. במקביל התחל להעלות את רמתך הרוחנית, למד יותר, השל מעליך תאוות גוף שונות והכוונה לא להפסיק לאכול חלילה (למשל) אלא לאכול במתינות... ראה פחות טלויזיה ועשה יותר מדיטציות. הרהר פחות בכסף ויותר בסיוע לזולת. לבש לבן. אלו המלצות כלליות בלבד ויכול להיות שאינן מתאימות לך עצמך! הנושא הרוחני לא קל וםתרון אינסטנט בפורום לא מבטיח תוצאות טובות או תוצאות בכלל, אלו הם רק רעיונות כלליים. אך זה הכיוון.

למעלה