מדריך רוחני (?)

Soul Reaper

New member
מדריך רוחני (?)

שלום לכולם :) אני מחפש אחר מידע על המדריך הרוחני . מהו, מי הוא, בשביל מה , איך... (וכו') תודה רבה, כל פיסת מידע תעזור .

אמממ... אני לא אוטוריטה,

אבל נדמה לי שגרגור זה זה שמטפל בקארמה שלך. כלאמר- יוצק לכלי צרות ומכשולים כדי שכשתתגברי עליהם החיים שלך יהיו יפים ומאוזנים. משהוא כזה. אפשר לקרוא לזה 'מדריך רוחני' אבל נראה לי אחרי שקראתי את התגובות שבעצם השואל התכוון למשהוא יותר מעין 'מורה רוחני',לא? כמו- גורו?

לא בדיוק,

אבל זה איזה סוג כזה של נוזל שצריך לשמור שלא יגלוש מעבר לכלי, כמו קפה בערך?
אנא למדי אותי והאירי את עיניי.

מה שלמדתי ביוגה

שהפירוש קארמה הן המעשים. תוצאות המעשים שמשפיעים על ההמשך, על חיינו. משום מה מקשרים את קארמה לגורל, אבל זאת בעצם השפעה של מעשים.

טוב,

אז זה באמצע בין מה שאמרתי לתפיסה הרווחת של קארמה כ'חוק הסיבה והתוצאה'? כלאמר- כתבת שזה המעשים עצמם, שזה כבר יותר קרוב למה שאני שמעתי.

נראה לי שלא הבנו אחת את השניה

את טוענת שבעצם גרגור הוא אדם שיוצק את המעשים כדי שיהיו יותר טובים, מעין עזר כזה. אני טוענת שקארמה תלויה במעשיו של אם, כלומר הוא בעצמו מבלי שיהיה עוד מישהו שישפיע על מהלך העניינים. אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן.

אני הבנתי אותך מצויין,

התכוונתי שמה שאני מכירה הוא שקרה זה מן 'חומר חיים' או משהוא כזה, שנמצא בכלי מסויים כביכול. גרגור זה זה שמוסיף לתוכו מדי פעם, נניח, על ידי מעשים ניתן לשחרר את האנרגיה הזו ולשמור על איזון של הקארמה, כשהכלי מלא מדי אז אנו חווים קשיים ואי-סדרים ואז מאומללים יותר. במובן הזה- 'אם תעשה טוב יהיה לך טוב'. וכמובן שזה תלוי באדם עצמו, הוא בוחר מה לעשות ואיך. גרגור יש לכל אחד. זה כמו אולי 'המלאך השומר'.. שמדריך אותך בחיים כדי שיהיה לך טוב בסופו של דבר. (סיכום- גרגור הוא ישות שיוצקת את הצורך במעשים לחייו של אדם, נניח, מעשים של אדם יכולים לעשות את חייו לטובים יותר אם הוא מצליח בהם 'להוציא' את הצורך במעשה- כלאמר מתמודד כראוי עם הקשיים בחיים וכו' וכו') שוב, יכול להיות שבכלל מה שכתבתי זה שטויות במיץ עגבניות כי זה על תקן 'שמועה', ויכול מאד להיות שאני מבלבלת מלא דברים בכלל.

האמת לא שמעתי על זה

אבל יכול להיות שזו אמונה טפלה שנועדה להרגיש טוב עם עצמך, לפי מה שהבנתי. אני אישית לא מאמינה בזה.

יש יותר מאחד

למעשה גם זה לא מדוייק, כי אי אפשר ממש להפריד את זה למספרים ברורים. זו אנרגיה שמהווה חלק מהפמליה הרוחנית שלך. היא מיזוג של אנרגיות של ישויות רבות, אם מדובר בקבוצת הנשמות שלך, באנשים שהכרת והלכו לעולמם ומשהו מהם נשאר איתך, אנשים שהכרת בגלגולים קודמים, ולפעמים גם אנשים חיים מהווים מדריכים עבור אנשים שם פוגשים בעודם על פני האדמה. את הבליל הזה אפשר לחלק איך שרוצים, למדריך אחד, לשלושה מדריכים, לאלף מדריכים, אבל זה לא באמת מתחלק למשהו, כמו שאין טעם לחלק את המרק למרכיבים שלו.

אם הבנתי נכון...

יש אמונה רווחת שלכל אדם יש מספר מדריכים שנמצאים עמו בכל רגע נתון. אם אינני טועה יש ארבע מדריכים. אלו הם מדריכים שמלווים אותך ודואגים שבכל צומת תבחר את הדרך הנכונה לך שתתאים לחייך כפי הפוטנציאל שלהם (המזל הוא הפוטנציאל). היכולת לתקשר עם אותם מדריכים ניתנה למעט אנשים ברמה רוחנית גבוהה מאוד אך אני מעריך שבמקרי סכנה מוחשית או נקודות ציון חשובות מאוד כל אחד יכול לשמוע אותם או לפחות להבין ביתר קלות את הסימנים. "תחושת בטן" היא הדרך הנכונה ביותר "להקשיב" למדריכים שלנו, הקשב לעצמך והבן דרך "הבטן" את מזלך מקווה שעזרתי

Soul Reaper

New member
אז בעצם..

כל הסימנים שאנו מקבלים בחיים, הם מהמדריכים הרוחניים? קריאה בקלפים ושימוש במטוטלת... יש קשר למדריכים הרוחניים הללו?

באופן אישי אני מאמין

שהסימנים או לפחות רובם מגיעים לא תאמין מהאל ישירות אלינו אך יכול להיות שהמדריכים גם הם שולחים אותות. לא ממש התעמקתי בנושא אולי ביפו יודע טוב יותר ויוכל להאיר את עיניינו.

Soul Reaper

New member
אוקיי..

הבנתי, יש דרך לתקשר איתם? אפשר לקבל קצת מושג גם על התקשור איתם? :X תודה רבה ^^

אני חושבת שזה אינדבידואלי.

ברגע שהן צריכות לתקשר איתך, אתה מקבל את המסרים דרכן. תקרא את הספר של סאנאיה רומאן על תקשור. אז תבין יותר. יש לי רק שאלה אחת: האם תקשרת פעם או שזה פעם ראשונה?

Soul Reaper

New member
פעם ראשונה

'תקשור' ישר מעלה לי אסוציאציה של סיאנס ותקשור עם המתים בעע

אז ממש לא

תנסה לקרוא את ספר של סאנאיה רומן לגבי תקשור. ותגיד לי אחר כך מה דעתך. בכלל הספרים של סאנאיה רומן הם מעולים, אני מאוד ממליצה עליהם.

Soul Reaper

New member
טוב, אני יחפש.. עוד משהו ..

נתקלתי באתר אמא אדמה... בזה: http://www.ima-adama.co.il/practical_spirit/practical_spirit_ahuva_keshet3_guide_meeting_trans.htm

למעלה