מדריך רוחני

0oBo0

New member
מדריך רוחני

אפשר לקבל מידע על המדריך הרוחני? מהו בדיוק? אפשר לראות אותו או לדבר איתו? הוא נמצא לידי אבל אני לא רואה אותו? ומה התפקיד שלו בכלל? תודה לעונים

Flame

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מדריך רוחני הוא בדיוק כמו שהוא נשמע-מדריך רוחני
. וכן בהחלט אפשר ורצוי לדבר איתו!
.. הוא נמצא לידך כל הזמן, יש אנשים שכן רואים את המדריכים שלהם ונמצאים איתם בקשר יום יומי. לעיתים יכולים להימצא יותר ממדריך רוחני אחד לכל אדם,
.. יכול להיות גם שהם יתחלפו, כל מדריך רוחני יבוא לעזור לך בתחום שונה בחיים..
המדריך שלך הוא חבר שתמיד שם בשבילך, כדי לאהוב לעודד ולעזור!
כל אחד יכול לתקשר עם המדריך/מדריכים שלו, והעיקר הוא להאמין.. ולפעול מתוך אמונה ואהבה
... ישנם מדריכים רוחניים שחוו בעבר גלגולי חיים על פני כדוה"א,יש כאלה שהתגלגלו בפלנטות אחרות.. ויש גם כאלה שכלל לא התגלגלו בגוף פיסי
המדריכים יכולים לבחור לעטות כל זהות שבה יחפצו, לרוב יבחרו בשם/מראה שיקל עלינו בני האדם לקבל את המסרים
.. למדריכים שונים יש מיומנויות וכישורים שונים בדיוק כפי שלנו יש
ולזה התכוונתי כשאמרתי שכל מדריך עוזר בתחום אחר בחיים.. כשמתקשרים עם המדריך מרגישים המון אושר ואהבה..וזאת מכיוון שרמת הרטט שלהם גבוהה והם מגיעים ממקור של אור ואהבה ללא תנאי
יש עוד המון לכתוב על המדריכםי הרוחניים, והמון לדעת..
ולכן אני ממליצה לך על הספר "להיפתח לתקשור" שנכתב על ידי - סאנאיה רומן ודואין פקר שמתקשרים את הישויות דואין ואת דה-בן
מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות על מה שאני יכולה
..

0oBo0

New member
וווואי!! ממש עזרת לי! תודה ../images/Emo13.gif

ו...יש לך אולי הצעה לדרך שאני יכולה לתקשר דרכה עם המדריך הרוחני שלי?

Flame

New member
היי שוב ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שעזרתי לך, למרות שזה ממש על קצה המזלג
.. יש מדיטציות שונות, ולכל אחד יש שיטה משלו..
.. אני עושה את זה בספונטניות(יותר נכון עשיתי.. סיפור ארוך) וכשאני מתחילה תקשור, אני פשוט נרגעת.. משתחררת.. עולה מעלה מעלה גבוה גבוה.. ופוגשת בו
הייתי נותנת לך מדיטציה מסוימת, אבל משום מה אני מרגישה שהיא לא תתאים לך, לכן אני מציעה לך לבקש יעוץ לגבי מדיטציה בפורום אחר בינתיים לדוגמא "רוחני" או לפורום תקשור , ואולי למישהו בפורום הזה תהיה מדיטציה יעילה לפגישת המדריך הרוחני
.. מצטערת..
..

0oBo0

New member
אני אשאל תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

קרנוש21

New member
FLAME את משו משו...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

מדיטציה להתחברות לדמיין יער מלא עצים לדמיין את הצבע הירוק את המרחבים הירוקים איך שנוח לך ואז לדמיין את האדמה את החום לשאוב ממנה את הכוח הרב שטמון בה להתמכר לחום ולירוק ואז להביט אל השמיים הכחולים מעלנו שמקיפים אותנו מכל עבר ועבר להתמכר לכחול ואז להביט הצידה לראות את הצהוב את השמש החמימה שמחממת אותנו ומקיפה אותנו ומגינה עלינו בקרני האור שלנו להתמכר לצהוב ואז לורוד לדמיין מישהו שאהוב עלייך מאוד להרגיש את האהבה מציפה אותך בכל כולך ורוד ורוד ורוד ואז את כל הצבעים.... לעשות בעיניים עצמים להרגיש את ההתחברות את ההרגשה של "לעוף" ובכוונה לא הרחבתי יותר מידי בדימויים שונים על הצבעים כי זה צריך להיות הדימיון שלך הקסם שלך בברכת חיבוק ענק ובהצלחה

Flame

New member
../images/Emo9.gif אני פשוט שמחה להציע את הידע

שיש ברשותי
.. ! בכל מקרה, המדיטציה שקרנו'ש כתבה נשמעת לי מעולה.. נראה לי שאנסה אותה בעצמי
..חיחיחי.. אז למה שרציתי להגיב, עיניין שאיבת הכוח מהאדמה (אמא
) רעיון יפה ובאמת ממריץ, אבל לא להגזים,(א]שר דמיין שיש לך שורשים במקום רגליים שמגיעים נורא עמוק בתוך האדמה) ואחרי השאיבה הייתי מציעה לתת בתמורה משהו..
.. אולי להשקות איזה צמח או משהו כזה.. או להניח זרעונים לציפורים בטבע
.. ובמיוחד להודות לאמא אדמה שמאפשרת לנו חלק מעוצמתה! היא ישות בפני עצמה, גאיה

קרנוש21

New member
רשמתי בכוונה

אז בכוונה בכוונה צריך הרבה כוח בשביל הגנה בעיקר המדיטציה הזו היא לפני טיפול כלשהו שאת נותנת או שאת מקבלת ושכחתי משו חשוב איזו האבלה אני אני פשוט עושה את זה טבעי בין הטבע.... צריך להודות לאלוהים ולבקש ממנו שיגן עלינו ומה שעולה בדעתנו לבקש

קרנוש21

New member
ואני מבולבלת בעבודה

גם השורשים זה מדיטציה יש מדיטציה שורשים והיא אף יותר "מסוכנת" לטעמי להתחלה אבל כל אחד מה שהוא מתחבר לי המדטיציה בזמנו גרמה לי התפרצות של בכי בלתי נפסקת שעתיים שלוש ובסוף התעלפתי כמעט--- ראיתי כוכבים לא ראיתי ממש את העולם זה היה חזק לי מידי המדיטציית שורשים ולקח לי לפחות שנתיים עד שעשיתי את המדיטציית שורשים שוב בגלל זה רשמתי בכוונה... שתדמיין מה שהאינטואיציה שלה חשה זה הכי טוב בשביל להתחבר FLAM / בווו קבלי

Desert Voyager

New member
היי ../images/Emo39.gif

אני לא יודע למה בני אדם מסתבכים, כאילו שאנחנו היהודים אין לנו אבא. כאילו שצריך לחפש בשדות זרים אי אלו מדריכים... מדריכי סקי? מדריכי טיפוס הרים? מורי דרך? מדריכי צניחה? ניווט בחלל? המדריך השלם לחיים חלקיים? מהו? מיהו? אפשר? לא אי אפשר לראות את אלהים (לכן כה מעטים מאמינים בו )! אפשר לדבר איתו (אפשר גם לפני שנמצאים בצרה)! מהו בדיוק אלהים קשה להגדיר כי הוא בכל והכל נמצא בו. אבל הוא כאן חי איתנו. מנסיון... דברי איתו. אמרי לו מה שבליבך והתשובה היא מובטחת! בלי מדיטציה, בלי הכנות. הוא מקבל אותך כפי שאת, איך שאת בכל זמן ובכל מצב. והוא עונה. הוא עונה בסימנים. הוא עונה בדיבור. אנו שכחנו להקשיב
בהצלחה

0oBo0

New member
תודה לכווווווווווולם!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אתם ממש אחלה!!!! עוזרים, נותנים עצות ותומכים!!!

Flame

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אתה צודק
!! אבל לא סתם קיימים המדריכים והמלאכים
.. הם לוקחים חלק ומשתתפים במאמץ להעלת תדרי האנרגיה והאהבה על פני כדוה"א
.. הם ועוד רבים באים לכדוה"א כדי להעביר את מסרי האור..
..!! עם דבר אחד אני לא מסכימה, והוא שאת אלוהים לא ניתן לראות..
את אלוהים אנחנו רואים בכל פעם שאנחנו מביטים באדם אחר
... הוא לא כל כך רחוק.. הוא באמת בכל מקום!
ודווקא רבים מאמינים באלוהים!
.. גם לזה יש סיבה.. שבת שלום של אור ואהבה

למעלה