מדריך קרב מגע

• פותח הנושא DNANE
  • פורסם בתאריך

DNANE

New member
מדריך קרב מגע

מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על מדריכי קרב מגע ? איזה פרופיל צריך? איזה מבחנים עוברים? מה צריך? כל מה שדרוש כדי להיות מדריך קרב מגע. תודה :)

omri1234567

New member
אז ככה אני לא מדריך קרב מגע אבל אני

מדריך כושר קרבי ואני שולח אנשים לקורס! מדריך קרב מגע מחולק לשתיים קצר (חודש) וקורס ארוך (של חודשיים) הוא מתבצע בוינגייט , פרופיל צריך יחסית פרופיל גבוה אם אני לא זוכר נכון 72 ומעלה מה שאתה עוד צריך זה רקע בתחום! אתה חייב שיהיה לך איזה שהו ניסיון קודם והמבחנים שעושים זה מלמדים אותכם שם כל מיני דברים ואתם פשוט צריכים להראות איך אתם מבצעים אותם מה היכולות שלככם ולפי זה מחליטים , אני לא יודע מה עוד צריך כי אני לא עשיתי קורס בעצמי בתקווה לצאת איזה יום אחד אבל שיהיה לך בהצלחה בכול מקרה

DNANE

New member
אני מתאמן ב

קארטה ואיגרוף תאילנדי שנה ושאני אתגייס זה יהיה כבר שנתיים וחצי ככה אני מניח ואני מאד מתקדם בעניין ואוהב את זה. בשביל להיות מדריך קרב מגע צריך להיות בכושר טוב? כדי להיות מדריך קרב מגע צריך גם להיות מדריך כושר? או שזה שני דברים נפרדים?

omri1234567

New member
כן צריך ליהיות קצת בכושר בקורס

כדי לעמוד באימונים הקשים ובדרישות של הקורס, מבחינת זמן של הרקע בתחום זה מספיק זמן ואם אתה תיהיה טוב בקורס אני מאמין שיהיה בסדר ואתה תעבור אותו!! כדי ליהיות מדריך קרב מגע אתה לא צריך ליהיות מדריך כושר קרבי זה שני דברים ניפרדים! שיהיה לך בהצלחה

yehuda18

New member
שאלה

מה ידוע לך על הקורסים שעושים לוחמים? (אחרי מסלול) ? תודה מראש.

omri1234567

New member
בעיקרון הם יכולים לצאת להרבה קורסים

זה תלוי במפקדים שלהם לרוב אם הם מקבלים אישור ואם יש הקצאות לתפקידים מסוימים בבסיס שלהם לדוגמא הרבה מגבניקים מגיעים לעשות קורס מדסניקין כי הם צריכים ביחידות שלהם מדסניקים שיעבירו להם אימונים וישאירו אותם בכושר לכן הרבה מגבניקים מגיעים , מה שאני עוד יודע שהרבה מאוד קרביים יוצאים לקורס קרב מגע!! והסיבה מובנת , והרבה גם יוצאים לקורס חדר כושר ( זה פחות מובן לי) למרות שאני מאמין שהם פשוט רוצים שינוי קצת ממה שהם רגילים בשבילם זה כמו לעשות כייף חיים ולא תקופה בצבא ! וזה גם שורף פז"מ חוץ מזה !

yehuda18

New member
אז קורס קמ"ג כדאי?:)

אולי אני אצא באמת בשביל הכיף.

omri1234567

New member
כדאי מאוד אפילו מומלץ ביותר!!!!!!

חברים שלי שעשו את הקורס אמרו לי שזאת חוויה מדהימה!!

למעלה