../images/Emo45.gif רעיון מוצלח וגם היישום
כל הכבוד המדריך שאתה כותב בהחלט עושה צדק לעניין. כמה הערות על התוכן שרציתי להוסיף, מנקודת המבט שלי:
חסרה לי הקדמה שתבהיר את שכתכת באחת ההודעות כאן בשירשור - על העושר של עולם אמנויות הלחימה בארץ.
חסר קטע שמתייחס להבדל בין בחירה במורה לבחירה באמנות. הייתי מדגיש את ההבדל בין השניים ומבהיר שגם אם שיטה מסוימת ידועה ב- X (יעילות / רוחניות / גמישות / קופצניות / רגיעה / בריאות) עדיין יתכנו לא מעט מורים בארץ שילמדו תוך מתן דגשים הפוכים.
המלצת על השתתפות שיעורי ניסיון ונתת
רושם שמורה שלא נותן אותם "חשוד". אמנם התייחסת לנושא הבטיחות בהשתתפות בשיעור ראשון, אך לדעתי ההבהרה מעט לא ברורה. כמו-כן רצוי להמליץ לצפות לפחות לא רק בשיעור מתחילים אלא גם בשיעור מתקדמים ולהיפך (באותם מקומות בה יש קבוצות נפרדות) וכן שבחלק מהמועדונים, השיעורים הראשונים מאוד שונים מההמשך!
"תלמיד החולק על המורה בהיבט טכני מסוים, יש ויחיבו אותו להתאים עצמו למורה (מצב זה קורה לעיתים בין תלמידים שהם גם מדריכים, כאשר אחד נוכח בשיעור של השני)" - זה יכול להיות נושא מעניין לדיון בפורום, אך אני חושב שלמתחילים המקטע הזה הוא די מיותר (ואולי זה מעיד משהו עלי?). אני מקווה שתקבל את כל הערות ברוח החיובית בהן הן נכתבו. |כל הכבוד| אמיר