מדריך צניחה

HBS היחיד

New member
מדריך צניחה

אולי זה לא המקום המתאים אבל מי שיודע מוזמן לענות. להיות מדריך צניחה בצבא, איך מגיעים לשם, מהעושים בשירות עצמו, כל דבר יוכל לעזור.. תודה מראש..........

ericg

New member
תשובה

צור קשר במייל [email protected] מכיוון שאני עוסק במיונים לתפקיד ששאלת אשמח לענות לך על השאלות .

ericg

New member
תפקיד מדריך צניחה בצבא ...

אני קצת מופתע מכמות הפניות שהועברו אליי למייל בעקבות תשובתי לשאלה שנשאלה בפורום "איך מגיעים לתפקיד מדריך צניחה בצבא ? " אז כדי שאני לא אחזור על עצמי במייל מס' רב של פעמים קבלו הסבר קצר : המסלול נפתח אחת לשנתיים (כל שנה אי זוגית) והגיוס הינו בסוף חודש יולי (ז"א - אוגוסט 2007 המחזור הבא) . המיונים לתפקיד מתחילים בחודש יוני (בגמר הגיבושים לצנחנים) . הבנים ייבחרו מתוך גיבוש צנחנים הבנות יכולות לבחור במנילה (במידה והם מתאימות לתפקידי חי"ר והדרכת חי"ר) . למיונים מגיעים בערך 100-120 מועמדים את המסלול מתחילים 50 (+ - ) . המסלול אורך שנה - טירונות 05 , קורס מ"כים 06 , קורס צניחה ולאחר מכן קורס מדריכי צניחה שמסתיים באוגוסט 2008 . אחרי מסלול ההכשרה נכנסים כמדריכי צניחה למשך שנתיים (גם הבנות משרתות 3 שנים מלאות) ויש אפשרות לשנת קבע נוספת . הערות: 1.במהלך המיונים המועמדים חייבים לעבור סדרת בדיקות צוות אוויר בתל השומר (ירפ"א) . 2.במהלך המיונים עוברים המועמדים מס' מבחנים אך בגדול על המועמד להיות בעל יכולת מילולית טובה ויכולת עמידה מול קהל . 3.ישנה מגבלת גובה מינימאלית 165 ס"מ . לשאלות נוספות [email protected]

למעלה