מדריך פריהנד

biliboy2

New member
מדריך פריהנד

מישהו מכיר מדריך לתוכנת פריהנד? ראיתי שיש אחד מעולה לפוטושופ מודה לכם על כל עזרה :)

oren*

New member
ספר של מנטור.

העולם עובר לאילוסטרייטור/אינדיזיין ובעקבות רכישת מקרומדיה על ידי אדובי הוחלפה המפיצה בישראל כך שגם המעט שהיה באתר שלה ירד לטובת התוכנות החדשות. אתה יכול לחפש ספרים כאלה בחנויות יד שניה, לפרסם מודעה בלוחות הפורום הזה ופורום תקשורת חזותית (לי יש ספר כזה בבית אבל לגירסה 8, ספק אם יעזור לך) או לפנות למנטור במידה ועוד ישנם ספרים במלאי עם ההנחה הקבועה לגולשי הפורום.

biliboy2

New member
הבנתי..

אז בעיקרון מה שאתה אומר זה שעדיף לי כבר לנסות להתמקצע באילוסטרייטור מאשר "לבזבז"זמן על תוכנה מיושנת כזאת? אני רוצה להתמקצע קצת בתוכנות גרפיות השאלה היא אם עדיין עובדים עם פריהנד בתעשיה או שבכל כבר עבר הלאה.. מה שמוביל היום זה פוטושופ ואילוסטרייטור? אלה מה שאני אצתרך? בתודה מראש :)

קשכפית

New member
כן עדיף ללמוד אינדיזין ולא פריהנד

זה לא שלא עובדים עדיין בפריהנד, יש עוד מקומות שעובדים רק עם פריהנד ויש כאלה שעדיי עובדים איתה וגם עם התוכנות החדשות אך המגמה היא של מעבר, אם את רוצה להיות מעודכנת בביצוע גרפי התוכנות הבסיסיות לכך הן אינדיזין - לעימוד אילוסטריטור לאיור ופוטושופ לעיבוד תמונה שלושת אלה המובילים בעולם הגרפיקה לדפוס.

למעלה