מדריך למתפשטת

מדריך למתפשטת ../images/Emo13.gif

אל לך להאשים אחרים, תירצי שהכל ייעלם כלא היה, תיעלמי את קודם. (ואני לא רומזת לך דבר, נותת עיצה כחברה) תתפשטי! תחשפי ציצי! תראי כפות רגליים! תעשי אורגיות, תעשני סמים, תאנסי, תתפתלי, תשתיני, תחרבני, תאונני, תאכלי, תניקי, תרצחי, תתאבדי, תתפללי... תסגדי לרייטינג!
סתם סתם ועכשיו ברצינות, עיצות מפי חכמים... (כזו שניסתה הכל על גופה השותת דם...) אז ככה: דעי לעמוד לשלוט בעצבייך (או: דנידין לוחם במלחמת לבנון ה-2) דעי לארגן את חייך בצורה שאלה לא יתערבבו באלה (או: דנידין מתעתע במבוקשים הסוריים) (קצת עזרה...) גברים שפגשת במציאות ברגע שראו אותך בבלוג - מחוקים גברים שראו אותך בבלוג - מחוקים גברים שהזדיינת איתם בדייט הראשון/שני/שלישי - מחוקים עבודות בהם ישנם/עלולים להימצא אנשים שעלולים להכירך מהבלוגים- מחוקים אנשים הנמצאים הרבה באינטרנט- מחוקים, אנשים בעלי נטייה להיכנס לאתרי פורנו - מחוקים אנשים שמוכנים לשלם בשביל דייט/סקס/מסאז'/ירידה וכו' - מחוקים אנשים שמעשנים סמים- מחוקים אנשים שלא עשו צבא- מחוקים אנשים מעל גיל 24 שעדיין גרים עם ההורים - מחוקים אנשים ללא אוטו- מחוקים אנשים שמעל גיל 20 עובדים במלצרות - מחוקים דעי את יכולתייך הכלכליות (או: דנידין לוקח מעשירים ומחלק לעניים) דעי את יכולתייך הגופניות (או: דנידין במשחק הכדורסל) דעי שלא מערבבים חיי זוגיות במצלמות- זה תמיד נגמר ברע (או: דנידין מוצא חומר מסווג) דעי את מקומך (או: דנידין פוגש את מלכת שבא) דעי לפרגן (או: דנידין בממלכת הרוק) דעי להסתיר דברים בך העלולים לתת רמזים לגבי זהותך (או: דנידין נחטף בידי מפגעים) דעי שאת בחרת לשדר ואת יכולה להפסיק בכל זמן שתירצי (דנידין ודינָדין מבקרים בארץ הפלאות) דעייייייייייייי שכל מה שאת עושה הינו באחריותך בלבד ועל כן גם ההשלכות של זה (או: הפרופ' מוצא נוסחה להחזיר את דנידין לנראה) ענברבור.

אממ.. יש לי טעות בחלק הראשון חח

לחצתי "שלח" מהר מידיד :-\ איך מתקנים?????

ומה עם מדריך על...

''איזו בחורה לא להביא להכיר להורים?'' 1. בחורה שחושפת את ערוותה לעייני צופים באיטרנט בשל חסכי חיבה בילדות 2. בחורה שמחדירה ירק לנרתיק שאמור להיות מקור הבאת ילדייך לעולם 3..בעצם 2 הספיק לא?!

קקטוס שכחת עוד משהו..

מה עם הגבר ה"אידיאלי":? 1)היושב ומאונן כל לילה -"זרע לבטלה" 2)גבר הנשוי המאונן כאשר אישתו ישנה בחדר לבדה(בגידה) 3)בעצם שכחת עוד משהו- מה אם לפגוע באנשים? זה כיף הא? בטח כיף אתם גברים וגיבורים מאחורי המקלדת הרי במפגשים אתם לא מעיזים לצייץ מולי.

ענברבור..

אני להבדיל מהרבה משדרות אוהבת את הסטייה ה"קטנה " שלי.. אני לא מתכוונת להעלם...מי שינסה ייפגע בדרך החוק... אף אחד לא ייקח ממני את חופש הביטוי וחופש הפיתוי... עצה: לא בריאה הקינאה הזאת!!!

ועדיין ממשיכה...

אבל אני לא נגדרת כ"בחורה שעדיף שלא להביא להורים" כשאף אחד לא יודע מי אני......

ועוד דבר....

חסכי חיבה??? חחחחחחח מותק לא חסר לי כלום... יש לי הורים חמים ואוהבים,אחים סבבה וכלב רוצח גברים מעולם לא חסרו לי יש לי גוף סבבה ופנים יפות להיות טיזרית זה אופי... לא חסך בשום דבר... עוד משהו? אני מתגרה מעצמי יותר משגבר מתגרה ממני.... ענברבור.

למעלה