מדריך למחפשת

מדריך למחפשת

לך, האישה המחפשת מוקדש קטע זה. ההכרה איפה למצוא אותם נפלה עלי כרעם ביום מעונן חלקית,יום שישי כזה, כמו כל הימים, נחמד ומבטיח שמש. נסעתי לי לתומי לסופר , קניות אחרונות לשבת, ואז ראיתים בהמוניהם: הזכר המצוי ביומו החופשי. נשואים לא באושר, נשואים באושר, הם שם, כולם, ביום שישי בבוקר. עכשיו, חשוב לציין שצריך להגיע מוקדם בבוקר לסופר, ממש עת דלתותיו נפתחות, כי רק אז הם פנויים אלייך, האישה המחפשת, וזאת על שום שהם כעוסים...... הם כעוסים מסיבה פשוטה מאוד: אתמול [יום חמישי לכל הדעות] הם גמרו לעבוד בעשר בלילה כדי להספיק לגמור את השבוע בכבוד ולהגיע אל יום המנוחה בלי לחצי עבודה. הם קיוו מאוד שיוכלו לישון עד מאוחר ביום החופשי היחיד שלהם [בשבת יש ילדים על הראש, הבטן או הגב], אבל אשתם הקימה אותם בחמש וחצי עם ריחות הבישול והנקיונות, והאיצה בהם לטוס לסופר לקנות את מה ששכחה....... את תזהי שהם פנויים על פי הבדידות המזהרת בה הם טובלים כשהם מסתובבים בסופר עם נייר מקומט בכתב יד נשי ועדין. אלה שאינם פנויים אלייך, חברתי, יהיו עם נשותיהם, בני עשרים ומשהו, וכשתראי אותם מחזיקים מעדן חלב יד ביד איתה, ומתלחשים עליו, תביני שהם ממש, אבל ממש, מאוהבים באשת חיקם ועדיין לא הבינו שבחוץ מרגש וטוב. עלייך, האישה המחפשת, להתקלח לפני היציאה,ללבוש בגדים יפים , מפתים , אך לא פרובוקטיבים מדי, להתבשם בעדינות, ולהתאפר בטוב טעם. ואיך זה קורה? ההכרה נחתה עלי כשטיילתי בינות למדפי מוצרי החלב........ אני, אתם יודעים, מפוזרת כהוגן, ולא יודעת לעולם איפה החמאה והשמנת המתוקה נמצאות [ולא חשוב שאני בסופר הזה שלוש פעמים בשבוע]. טיילתי לי וחיפשתי, ושם פגשתי אותם ואותה. שימי לב. גשי אל מדף מעדני החלב, והסתכלי בו בחוסר אונים. לידך ניצב הקורבן המיועד, והוא, נראה מצויין [לא מגולח, כי לא היה לו כוח, וזה מוסיף הרבה סקס אפיל, לא?], הוא מסתכל בדף המסמורטט בעיניים מיואשות, ואת מחקה את מבטו ואומרת "לעצמך" כבדרך אגב: "אוף, אני לא מוצאת את היוגורט הזה". שולחת מבט חטוף לראות אם שמע, הוא מרים מבט ומחייך חיוך מלא הזדהות, ואת, את מצעיפה מבט, מעפעפת בריסייך הענוגים, ואומרת: "זה נורא, אני לא מצליחה למצוא פה כלום". האמיני לי, מחפשת יקרה, המאצ'ו שחייב לעזור לאישה במצוקה יתעורר בו מייד. ואם יש בך טיפת בינה [ויש בך] תוך שניות ספורות תשוו דפים מקומטים, ותתחילו לחפש מצרכים ביחד. מפה את לבד, כל שנשאר הוא להיות מפתה אך בדרכו של החיזור הגורלי, נעימה, מזמינה, ועוזרת לו כשהוא לא מרגיש בכך, ואז אפשר להחליף טלפונים לקפה שהציע לך [את רמזת, שימי לב, אסור לו להבין במודע שאת רמזת, היי מתוחכמת], וללכת לשלום. לעת ערב, כשאשתו תהיה מותשת מההכנות לשבת, הוא יתקשר אליך. בהצלחה יקירתי. רק בקשה אחת, אם הוא גבוה במיוחד, בעל זיפים סקסיים במיוחד, מבטא רוסי כבד ועיניים מדהימות, עזבי אותו לנפשו, זה בעלי, ואני לא נחמדה , רצוי שתבררי בנימוס בקפה הראשון אם אשתו נחמדה או לא, מנותקת או לא, מחפשת גם מהצד או לא......כי לא כולנו שולחות אותם לשם במטרה שימצאו להם בת זוג. להתראות - מפוזרת, כל שאלת הבהרה תתקבל בברכה. נ.ב. - לא כל דבר שאני כותבת נכתב מעומק הלב ובמלוא הרצינות, ונ.ב. זה מוקדש לaviev בלווית נשיקה של שבת שלום

flower45

New member
באמת לא מבינה את האופטימיות

שפורצת בעוז מדברייך. למה גם לי לא קורים דברים כאלה? גברים חתיכים .. זיפים.. יום שישי בבוקר בסופר..? אני נתקלת רק בטיפוסים כאלה לאיזה סופר לכל הרוחות את הולכת בימי שישי בבוקר??

אז זהו שזה לא כל כך פשוט

אתמול הלכתי לסופר מוקדם שהרי ידעתי שאנחנו נפגשות , צריך להספיק, התעוררתי בזמן התלבשתי יפה , תמיד אני לבושה יפה , התבשמתי, תמיד אני מבושמת , שמתי פעמי לסופר, עם אותו הפתק המקומט שדיברת עליו בידי , הסופר היה די ריק ומרחוק הבחנתי באותו החתיך הלא מגולח עומד שם ותוהה לאן ללכת, איך שנכנסי הבחנתי בו שהוא צד אותי, דחפתי את העגלה לכוון מח' המעדנים והוא אחרי ,בדיוק שהגענו למח' החלב ואיך שהוא נעמד לידי , בדיוק באותו רגע החיוך ,ובדיוק שהגיע שאלת היוגורט ,נשמעה מכיסו מוסיקה , פרצופו הפך ממחוייך לעצבני , הוא הוציא מכיסו מין לוח שחור ודק שניגן את "תמונות בתערוכה" פתח אותו , המוסיקה נפסקה והתחלפה בקול צרחני וצורמני , "תראה לי מה אתה מביא לי" על המסך נראתה בחורה צורחת ,הבחור החתיך והלא מגולח היה די נבוך ועשה לי סימנים להתרחק , שזו לא תקלוט אותי לידו אצלה שם על המסך, (אולי היה לו נסיון קודם)הוא החל להציג בפניה את מיני היוגורט וזו צרחה בלי הפסקה תראה לי ...,והוא נבוך מעט ובוייש ניפנף לי לשלום , עשה תנועה של אוף בכתפו , ואת קניות הסופר עשה שהוא מציג את המוצרים על המסך וזו צורחת "כן זה" "לא זה" , וזו שומרת חזק מרחוק. אז זהו מפוזרת היום בנות חכמות שולחות את החתיך שלהם עם נייד של הדור השלישי , ורק אנחנו הולכות עם פתק מקומט, ליאור

slaslo

New member
ואני מה אני?

זיפים של שלושה ימים יוצא למכולת השכונתית. אורלי השכנה מהקומה מגיעה עם חצי-אית,,,,מתכופפת לארגז המלפפונים. אני מאצ'ו ?,,,הרי אני חצי מחובר לצד הנקבי שלי...מתכופף איתה ו-אחחחחח המכנס הדפוק שלי נקרע. ואורלי מביטה בסיבוב ראש לעברי שכול כולי מולה עם הזיפים. "לך תתגלח,אני מחכה לך",,,, אופפפפפפפפפפפפפפפפפפ,, איפה הבחורות שאוהבות קשוחים מבחוץ?

מריפוסו

New member
מדריך לשבת שקטה

אוף יום שישי. תמיד הויכוח של ערב לפני, נמאס לי ואני נשבר. מסיים לעבוד מאוחר ביום חמישי כדי להספיק, וצריך לקם מוקדם ביום שישי לעשות לה קניות. יוצא ללא גילוח כועס מקפל את הרשימה שהכינה ויוצא , רק כדי לשמור על נישואים מאושרים. תמיד אבל תמיד אינה מרוצה , "כתבתי קורנפלור דייאט והבאת קמח" היא רוטנת, "כתוב ירכים והבאת שוקיים רשום פטרוזליה וזה כוסברה.." אף פעם עם לא מסופקת. תמיד המלחמה בהבנת הנקרא ובהבנת האשה. ליד החלב ראיתי אותה , מעפעפת בריסים ושולחת יד לשמנת החמצה. אני תמיד יש לי צעקות בחזרתי הבייתה "אמרתי לך גם כתוב שמנת מתוקה והבאת חמוצה" . מיד זיהיתי אותה את המחפשת. ביד ענוגה תבדיל בין חמוץ לבין מתוק בין רסק לבין רוטב ובמבט חטוף לקרסוליים וקצת שוקיים גע קלות דרך אגב בירכיים. וכדי לעזור לה להגיע לעדשים במדף העליון גע קלות בעליונים .... זהו נפתרה הבעייה של יום שישי החלפנו מספרים ופרטים פענוח ההוראות יעשה לשמחת האשה מעתה בכל יום שישי בדייקנות ובשמחה. מכסימום יעלה לנו במציצה.

אורמור

New member
ניסית פעם

להכין מרק עוף עם כוסברה או לצפות עוגה בשמנת חמוצה או לתת לילד ירך כשהוא אוכל רק שוק או או או או...........ניסית? תנסה תנסה ונראה איזה שלום בית יהיה לך... תתחיל מג'חנון בלי סחוג או רסק... אור

מריפוסו

New member
ניסיתי הרבה פעמים

לחזור לבית לצפות לפרגית או לירכיים ולקבל פולקה או רבע עוף.

אורמור

New member
באשר לשאלת ההבהרה

עדיף להבהיר בעזרת בלונדר, חמצן, או בכלל למרוט בחוט? מה דעתך... ואולי יש דרך לסמן את הגבוה הזיפני בעל העיניים המדהימות עם איזה שבב ככה שיזמזם לו הברקוד רק כדי שנהיה על הצד הבטוח...אה?...
אור נזהרת ב(ב)קרים בלי שנכוותה ברותחין
ואת טובה את...נ ק ו ד ה

פרק ב

New member
יש גם מדריך למחפש

זה מאד דומה למדריך למחפשת אבל למר בחור הרבה יותר קל לשדר מבוכה ומצוקה : "מס' 5 או כתף? או צלי?" "מה ההבדל בין גבינת אורדה לגבינת ריקוטה?" "רסק עגבניות? או עגבניות מרוסקות? " "יוגורט: 3%? 1.5% 0? ביו? טבעי? יש גם מלאכותי?" "אבקת מרק עוף: איך יכול להיות פרווה? אההה זה בטעם עוף, והשני בטעם אפרסק?" "ירקות למרק: מה זה? גם בצל ירוק?" ויש עוד ועוד....... והיותר יעילים זה במחלקת טיפוח שיער ששם חברנו יכול להסתבך עם כל הג'ל והמסכות והלחות והקונדישונר ןלאמיצים שבגברים: "סליחה, מגן תחתון, עם כנפיים, מדיום, ספיגה מוגברת, ללילה , זה כאן?" (זה גם מרמז שזוגתו בנבצרות זמנית) יש רק פתיון אחד יותר חזק מגבר אובד עיצות בסופר זה גבר אובד עיצות בסופר עם ילד קטן או תינוק בעגלה ותחשבו על זה

למעלה