מדריך לבוש

מדריך לבוש

שלום וברכה. אני בן 23 והחלטתי להתלבש באופן נורמלי לאחרונה. הבעיה היא שנתוני הפתיחה שלי הם לא משהו ולכן אני מחפש 'למזער נזקים'. אני סטודנט, גובה 1.75, מבנה גוף רחב (מאוד) ועם קרס לא גדולה שאני מנסה להוריד. לאחרונה התחדשתי ב-2 ג'ינסים ואשמח אם תעזרו לי לבחור את הלוק הנכון. בבחינת עשה/ אל תעשה. נ.ב- עד עכשיו לבשתי רק דגמ"חים שאני די אוהב וחולצות פולו- צווארון ו2- כפתורים.

בדרך כלל -מבנה גוף רחב לא מחמיא לג'ינס והפוך

אני לא יודע כמה רחב אתה כך שג'ינס מתאים עד רוחב מסויים. שווה לדעתי גם ללכת לחייט כך שיסדר לך ג'ינס שיראה הכי טוב עליך מאשר לבחור ג'נס בחנויות שיראה בדרך כלל צמוד מדיי או מרושל מדיי. רואים הרבה מרצים באותו מבנה גוף שאתה מתאר שנראים טוב כאשר הם שלובשים מכנסיים מחויטות וחולצת כפתורים . חולצת כפתורים ומכנסיים שלא צמודים מדיי כך שסך הכל התצורה עם לבוש זה נראה מצויין כי הוא פחות מבליט מה נמצא מתחת. שים לב למשל לבמאי פיטר ג'קסון - מבנה גוף רחב והוא לובש מכנסיים מחויטות עם חלוצה לא צמודה במיוחד.

אני רחב בעיקר בכתפיים

כך שנראה לי שדווקא ג'ינים זה בסדר, לא? השאלה שלי היא בעיקר על חולצות. פסים/ לא פסים, לאורך/לרוחב, משבצות, סוגי בדים? שכבות, וכו'. ממש תודה על העזרה.

כפי שציינתי הג'ינס יתאים עד רוחב מסויים אז

בהחלט הוא יכול להתאים על פי התיאור שלך. בקשר לחולצות אומרים שלאדם רחב יתאימו חולצות פסים לאורך אבל בגלל שאתה יחסית גבוה אז אני לא רואה כל סיבה ללבוש כך. לדעתי עדיף חולצות חלקות, או משבצות, שוב עם כפתורים ופחות חולצות פולו /T שמדגישות יותר מדיי את הקימורים. אם כבר חולצות T אש עדיף לדעתי בלי צווארון שידגיש יותר מדיי את הכתפיים הרחבות. ד"א.. אני לא רואה משהו לא בסדר במבנה גוף יחסית רגיל עם כתפיים רחבות - עם קצת מכון כושר אתה תראה מצויין כי פיתוח השרירים באיזור הידיים והחזה יהפוך את הגוף למחוטב יותר באיזור זה ואתה תראה הרבה יותר טוב לפחות מכפי שאתה חושב על עצמך היום. באמת עם בטן שטוחה יותר ( שכיבות שמיכה/ סלט ירקות טוב , מיץ לימון / שמן זית עם טחינה מעל... ) תוכל אף ללבוש חולצות צמודות יותר ואז עם חולצה צמודה שחורה עם ג'ינס תראה מצוין.

ElShaddai

New member
פסים לאורך

פסים לאורך מחמיאים לאנשים בעלי מבנה גוף רחב. פסים לרוחב משמינים ומנמיכים אותך.

למעלה