מדריך לאב המתגרש

בארבאבא

New member
אין לך זכות לשפוט מישהו שאת לא מכירה..

לא חסרים זוגות גרושים שאחד ההורים עושה שטיפת מוח לילדים,וגורם להם לפתח שנאה כלפי ההורה האחר. יש הורים דפוקים ואגואיסטיים שישתמשו בילדים שלהם מתוך נקמה. לא נראה לי שילדים שבאים לאבא שלהם רק כדי לקבל כסף, יבואו אליו כשהוא גוסס[אלא אם כן עולה שיחת הירושה..].

בבקשה תיכנס לזה גרוש יקר

אספר על עצמי מה שבטוח רק יוריד אותי level בפורום הזה אני בן 21! , לא אהבתי, לא התאהבתי, ואהבו אותי...כניראה בכלל זה לא יצא לי לאהוב.(הרי ברור שגברים ונשים זה כמו במשל של האיש והצל...) טוב בכל מיקרה לעניין, אז כן אני בן 21 ואין לי מושג או חצי דבר על גידול ילדים, אבל אני אגיד לך משהו, אני אמות בשביל הילדים שלי, ואתן להם את פיסת החצי של הלחם שלי כשלי לא יהיה כלום. אני בחיים לא אברח מהם כי תפיסת העולם שלי היא שכל שניה עם הילדים שלי היא יתרון ולא חיסרון, וכן גם אם זה כלול ב24/7/365 , אני אמשיך להעליב אותך בתור גבר לגבר ואני אגיד לך שאתה לא ממש "גבר גברי" גבר אמיתי לא ניכנע למניפולציות של נשים ולא שם את זה על חשבון הילדים שלו, אתה חושב שאישתך רעה? שטן? אז תהיה אבא טוב ותרחיק תילדים שלך ממנה, כי אתה לא רוצה שהם ידבקו בתרבות שלה, אבל אתה לא גבר אמיתי. וזאת הבעייה שלכם הישראלים, יש לכם תכונה שניקראת נהנתנות, אתם רוצים הכל עכשיו, סקס, מסיבות, טיולים, חברים, בגדים, אופנועים מכוניות, הכל עכשיו, זה למה בחיים לא תתפתחו, כולכם חיים בשאיפה להנאה רגעית, תסתכל רחוק בן אדם ...עוד 20 שנה אתה תהיה תקוע באותה נק' עם איזה אישה וכמה ילדים שיש סיכוי גדול שישנאו אותך, ככה אתה רוצה לגמור תעולם הזה?

flounder b

New member
הדור הצעיר אמר את דברו :)

קיבלת ציון 'נכשל' בתור גבר. (ואבא אבל נראה לי שזה פחות מעניין אותך) ממ 'אל תדאגי לי' אפשר אולי בכל זאת לדאוג לך? על כוס קפה או משהו..?

סנפיר8

New member
אתה תמות מהילדים שלך.

רק מי שעובר גרושין מאישה רעה ואכזרית יכול להבין .וילדים אתה לא יודע עוד כלום .יהיה לך כסף הכל טוב. לא יהיה לך לא יעזור לך דבר.לא יספרו אותך.

אתה בודד ופגוע

אני מקווה שהאשה החכמה והטובה שזרקה אותך תצלם את המדריך ותראה לילדך שידעו כמה רחוק אתה רוצה לברוח מחובותך כאביהם הם כבר יתחשבנו איתך ושתתחנן לקשר ולא תבין למה זה מגיע לך אחרי כל מה "שהשקעת"

G r o k e

New member
המדריך לאב המתגרש מילדיו... הזכרת לי נשכחות

במקרה אני ילדה להורים גרושים.... כל זה נשמע פשוט נורא! במיוחד כשאני בערך מרגישה את זה על הבשר שלי, אבל אם אתה רוצה לסיים עם ילדים נקמנים ולקבל חתיכת תביעה לפרצוף, אז כן תלך על פי המדריך הקלוקל והחסר רגשות הזאת.

flounder b

New member
אני לא יודעת אם אפשר

לפי התגובות שלך ("אז") אבל אני אנסה, מנקודת מבט אחרת. ילדה להורדים גרושים.. כבר גדולה ומבינה ואפילו תומכת מכבדת את אבא שלי שלא נכנע למניפולציות כאלה ואחרות ואפילו מגבה אותו כשצריך אני מבינה מה אתה אומר.. בלי להכיר את התהליך שאתה עברת אני מבינה ובכל זאת ריחמתי על הילדים שלך כשהגעתי לחלק שמדריך כיצר להתנהג מולם, ממך בעיקר נגעלתי. זה בסדר שאתה רוצה להתגרש ולחיות אבל יש לך ילדים? אז בבקשה תתנהג כמו אבא. כי כמו שאנחנו הילדים רואים את זה, ההורים אמורים לתת את הכל כדי שיהיה לנו טוב, גם אם זה אומר להרוס קצת לעצמם, גם אם זה אומר להרוס הרבה.. למען האמת, בכלל לא מעניין אותנו שאתה ומאמא מתגרשים ושהיא עושה לך בעיות, באמת לא אכפת לנו כרגע מהרגשות שלך.. כרגע, אנחנו ילדים להורים גרושים ואנחנו צריכים להרגיש נאהבים ולא בשר תותחים בקרב מתמשך. קח טיפ קטן על חשבון הבית, גם אם הילדים שלך לא יראו את הרשימה הזו לעולם הם יכירו אותה.. מאוד סביר להניח שהם כבר מכירים אם הם לא קטנים מידי. ילדים לא מפספסים כלום.. שום דבר. הכל אנחנו רואים ומרגישים הכל. תאמין לי. אני מקווה בשביל הילדים שלך שאתה לא באמת כזה, שאתה בעצם אוהב אותם ורק הגזמת או ניסית להרשים או לא יודעת מה. את החשבונות שלך תסגור מול גרושתך, לא על חשבון הילדים. כאב לי בשבילם.. באמת. חבל שלך לא כואב בשבילם, אתה אבא שלהם. זה גם לא היה ממש מצחיק.. אם לשם כיוונת. מה שיצא מזה זה שאתה מצטייר כאבא גרוע וכגבר אני גם לא תופסת ממך יותר מידי. באופן כללי.. נגעלתי וזה לא בדיוק הצחיק (על אף שלל האייקונים). אולי זה הומור כזה של גרושים שאני לא מבינה פשוט.

למואל א

New member
היום אם אתה לא בעשירון העליון, אל תתחתן

ידוע לכם שכל שנה מתאבדים בישראל בערך 50 גברים גרושים? אין לי מושג איך ממשכורת ממוצעת אפשר גם לשלם מזונות וגם לבנות עוד זוגיות ואולי גם עוד ילדים, אתם מצליחים לעשות את זה? כי הגרושים שיצא לי להכיר מעל גיל 40 שיש להם ילדים, ממש לא

למעלה