מדריך לאב המתגרש

NoaModiin

New member
מדריך לאב המתגרש

משהו ששווה לקרוא, מקסימום יעזור למי מכם

ye44

New member
../images/Emo41.gifהמדריך למתגרש הלפלפון עפ"י YE

כשאתה עוזב את הבית תבחר לך עיר אחרת כי אם תהיה קרוב אליה תהפוך אתה למשמורן במשרה מלאה כי בכל רגע נתון היא תשלח אלייך את ילדייך "אני לא מרגישה טוב" "יש לי סידורים" "הילדים מתגעגעים" תשאל פה כמה חברה
תרגיל את הילדים מהתחלה שישנים אצל אמא ועזוב אותך מהשטויות של "אני שותף" אתה לא שותף אתה כספומט
הילדים יאהבו אותך גם אם לא ישנו אצלך.להתנהל עפ"י הסדרי ראייה בלבד הכי בריא.לרוב שאתה יס מן הם יעלו לך על הראש ויכנסו לך לוריד
בקשות מענות טענות רק בSMS מונע כאבי גרון
אם אתה מסוגל שישנו אצלך בכייף תקבע ימים שנוח לך ורק אתה קובע אותם !
תילחם באסרטיביות ותוביל אתה את תהליך הגרושין ,רובן לא כמו האקסית של מר רוה, ברגע שלא תרקוד לפי החליל שלהן הן ימצצו לך ת'דם עם קש
אז עזוב אותך מיפות נפש וכל ההתיפיפויות של גרושין בטוב ! תילחם על שלך או לומר את האמת על החלק הקטן שישאר לך
משמורת משותפת סבבה ,תפחית את המזונות בחצי והכל חצי חצי ,תפגין חוסן נפשי מול המניפולציות שהאקסית תעשה לך והיא תעשה "אבא שלך לא רוצה לקנות לך " "אבא שלך מבזבז את הכסף שלך על החברה שלו " "אבא אין לו זמן בשבילך " תתחיל לחשל את עצמך כי אם לא הטלנובלה תשתלט עלייך ו YE יסתלבט עלייך

Rtitan

New member
זהו המדריך לאב המתגרש מילדיו ../images/Emo4.gif פשוט עצוב.

Rtitan

New member
למרות שמאד הזדהיתי עם השורה:...

"תפגין חוסן נפשי מול המניפולציות שהאקסית תעשה לך והיא תעשה "אבא שלך לא רוצה לקנות לך " "אבא שלך מבזבז את הכסף שלך על החברה שלו " "אבא אין לו זמן בשבילך "" עצוב לומר - אבל גם אני מקבל מזה מנות בתפריט - אבל למדתי להחזיר למטבח
.

ye44

New member
אז לפחות תהיה אמיץ

ותודה שרוב הנשים כשהן מתגרשות הן לא רואות אותך ממטר והן יעשו הכל בשביל האינטרס שלהן .
זה לא המדריך "לאב שמתגרש מילדיו " זה המדריך ל"השרדות"
אז לפחות בוא נודה על האמת זאת המציאות אצל רוב האקסים
כשאני קיבלתי מהתפריט הנ"ל נעלמתי מהמסעדה

למה הבאת בכלל ילדים לעולם?אתה אוהב רק את כספך

ממש התגרשת מהילדים והעפת אותם כמו סרח עודף!!

ye44

New member
אצלך זה היה ניסיון

של פיגוע התאבדות
רק שהיא לא לקחה בחשבון שהטיימר היה מכוון לשעון קיץ וה
התפוצצה לפני הזמן על הגוף שלה והן עוד
שאין שוויון בצבא

Rtitan

New member
אני אמיץ לומר כשיש לי נתונים בדוקים...

ונתונים בדוקים יש לי רק לגבי עצמי - אני יודע מה אכלתי... אבל אינני בודק בצלחות של אחרים, ולא עשיתי סטטיסטיקות. אם כבר יש לי נתונים הרי שהם מגיעים מצד הנשים : היו לי שלוש בנות זוג רציניות מאז הגירושין שידעתי מה קורה אצלן - ושלושתן אכלו דווקא מניפולציות מהגרוש והיו הרבה יותר מבסדר איתו - כך שהסטטיסטיקה לגבי הנתונים שיש לי לא יכולה להיות כל כך החלטית נגד נשים. נכון - זו סטטיסטיקה שכל סטטיסטיקאי יערוף את ראשי עליה מאחר והיא מוטת מאד בשל אופי מאד מסוים של נשים שאני בוחר (או שבוחרות אותי...) ומדובר רק בשלוש דגימות. על כן - יש לי אומץ לומר רק את מה שאני יודע: לי היה את הדבר הזה בתפריט...

debra36

New member
חבל שאתה עדיין ממורמר מהגירושין שלך..

אבל הילדים לא אשמים, תנסה להזכר למה עשית אותם מלחתחילה לפני שאתה זורק אותן לאמא וגר רחוק מהם!! אני פשוט המומה המקלות שבה אתה נפטר מהילדים הם שלך גם!!! רק תזכור אולי עכשיו הם ילדים אבל כשהם יהיו גדולים הם ישימו עליך זין אחד גדול!!

KerenOr שלי

New member
ברור למה היא התגרשה ממך.

נורא קשה לחיות עם קנטרן, פנקסן. קמצן וחמדן. אז לא, הילדים לא יאהבו אותך בכל מקרה.. אתה תתבגר בודד כי אם אתה רחוק מהם וגם לא נותן להם כסף ושותף מלא בגידול שלהם, אז אל תתפלא אם תמצא את עצמך חולה או עצוב ובנוסף גם עזוב. אתה מדבר מתוך נקמנות והרבה מרמור. אתה נורא אומלל. פתח את הידייים שלך לחבק ואת כפות הידיים לכסף. צא בסדר. זה בסדר לצאת בסדר.

קרן אור, במקום ללכת לבקר גברים אחרים

אולי תסתכלי מה נשים עושות בתהליך גירושין, הן הורסות לגבר את החיים בצורה חסרת תקדים, ילדים זה דבר אחד, אבל בד"כ הגרושות מצ פות שתממן אותן גם אם זה לא קשור לילדים, מוצצות לך את הדם... נורא קל ללכת ולהתלונן על הגבר

אלוהים ישמור

לחשוב שלילדים שלך יש אבא שכזה. בושה
אתה חייב לטפל בעצמך, אחרת כל חייך תהיה אדם בודד וממורמר שאכלו לו ושתו לו.

למעלה