מדריך החלומות

• פותח הנושא Ozp27
  • פורסם בתאריך

Ozp27

New member
מדריך החלומות

שלום לכל החולמים והחולמות רציתי לברר כמה מכם פגשו את מדריך החלומות שלהם ואיך היתה הפגישה כי אני חושב שנפגשתי עם שלי בלילה האחרון בניגוד למדיטציית מדריך החלומות, איך שקלטתי שאני בחלום צלול אמרתי בקול רם - " אני רוצה להפגש עם מדריך החלומות" ואז פתאום הוא יצא מהקיר 0_ם אבל אני לא זוכר את הפרטים בדיוק חוץ מזה שהוא נראה דיי מוזר את השם שלו ועוד כמה פרטים שוליים תודה לכל המשתפים עוז.

Amaterasu

New member
פגישה עם המדריך

אני מקווה שרשמת את הכול! אחת הדרכים הטובות ביותר לפגוש את מדריך החלומות, היא כמובן, במהלך חלום. זה הרבה יותר אמין וחזק מהמדיטציה. אצלי זו מדריכה. כשפגשתי אותה במדיטציה זו הייתה הפעם הראשונה שהיא הוצגה באופן רשמי כמדריכת החלומות שלי, אבל פגשתי אותה בעבר בהרבה חלומות. היא תמיד הייתה שם איפשהו, משגיחה מהצד או מבלה איתי, כמו איזו דמות שבחלומות תמיד מובן מאליו שהיא שם, אבל כשמתעוררים שואלים "מי זה היה שהסתובב איתי?"

ליזי133

New member
שאלה קטנה......

לפעמים עכשיו כשאני נזכרת בחלומות הייתה תמיד דמות כלשהי שלא שמתי לב אליה בחלום שהיא הייתה איכשהו שולית ונראתה ממש לא חשובה...... לדוגמא: בחלום הצלול הראשון שלי הייתי שחקנית ואז אחרי סצנה כלשהי הלכתי אל מאחורי הקלעים דיברתי עם מישהי שהייתה חברה שלי בחלום ואז הבנתי שאני חולמת. אז כמעט ולא שמתי לב לזה אבל כשאני נזכרת עכשיו מישהו ישב בקהל, מישהו אחד. יש מצב שזה היה מדריך החלומות שלי? פשוט בדמות טיפה שונה?

Amaterasu

New member
כן

כן, יכול מאוד להיות שכן. לפעמים מדריך החלומות חושב לעצמו שאנחנו ניבהל אם נראה אותו כמו שהוא באמת, אז הוא תופס דמות של מישהו קרוב (למשל אמא או חבר). אבל כשאנחנו מוכנים לזה אנחנו ניתן למדריך החלומות דמות ייחודית שלו.

silverhawk

New member
יפה מאוד

עכשיו רק נותר לך להמתין ולראות האם הוא יחזור גם בחלומות הבאים.

BaBi31

New member
איפה אני יכול לקרוא על מדריך החלומות?

אף פעם לא נתקלתי בזה וזה נשמע מאוד מעניין... מישהו יכול להסביר לי עליו קצת יותר או יכול לתת לי לקרוא מאמרים \ מדריכים בנושא? :] תודה רבה!

silverhawk

New member
אתה מוזמן לערוך חיפוש בפורום

ערכנו על הנושא דיונים מפעם לפעם. מעבר לכך, באתרים הישראליים, למיטב זכרוני, אין על כך ממש מידע, אולם אתה יכול גם לערוך חיפוש בגוגל על מנת למצוא מידע על הנושא מאתרים באנגלית.

למעלה