מדרון.

Helix nebula

New member
מדרון.

אני מגלה שאני כותבת כאן שוב, ואולי אוכל להתנתק מההרגל ובאמת להימצא במקום כלשהו, בלי להיכנס ולצאת כשמתחשק.

אני מעל משקל היעד שלי. אני לא מרגישה שאני ממש עושה בולמוסים, ובכל זאת.
זו הפעם השלישית במירוץ העליות והירידות שלי.

החיים כביכול נראים מבטיחים. השלמתי את הבגרות, היום אפילו קיבלתי ציון על הפסיכומטרי שעשיתי.
אבל אז הלכתי למראה. ואמרתי- יופי, יש לך עתיד, אבל איך בכלל את יוצאת מהבית?
אני מבריזה לכולם
לא נותנת לאף אחד לראות אותי במצב הזה
כבר לא עובדת
לא עושה דבר.
כל החדר מבולגן נורא
ואפילו היה לי איזה משהו להאשים. לומר- היי! זו בולמיה! תראי כמה את אוכלת.
אבל אני לא.
כבר אין לי כסף לפסיכולוגים האלה, שמתיימרים לקחת לכל הפחות 300 לפגישה
ולפסיכיאטר הזה, שלוקח 900

ואני ככה בחדר המבולגן שממולא פחדים
עם כל תוכן הארון מפוזר על הרצפה
כי אולי בכל זאת, אסכים לעצמי לצאת היום
אבל שום בגד לא מתאים.
ושום רחמים לזו שבמראה

ברוכה השבה

נשמע שבזמן שלא היית כאן קרו איתך גם הרבה דברים טובים.
אני מכירה מעצמי את הקושי להעריך את ההישגים של עצמי,
ומכירה מעצמי את התחושה המתסכלת שלא משנה מה אני עושה וכמה אני עושה- מה שמכריע את הדימוי העצמי בעיני עצמי, וגם בעיני הסביבה- הוא איך אני נראית.
אני נלחמת בתחושה הזו המון שנים, ואני חושבת שאפשר להרגיש אחרת לגבי עצמך.
להפוך את המראה לאחד הדברים שיש בך, אבל לא לחזות הכל, ולזכור שיש בך עוד המון המון חוץ מאיך שאת נראית,
ושאיך שאת נראית לא אמור לנהל את חייך.

אני מסכימה שצריך בשביל זה עבודה טיפולית, ויודעת כמה מתסכל שצריך לשלם כל כך הרבה על העזרה הזו.
ניסית לחפש טיפולים זולים יותר? כמו קופת חולים או בריאות הנפש?

levshavur

New member
להליקס נבולה

שלום לך
אני בלגניסטית כרונית ותמיד הכל אצלי הפוך ומבולגן...אבל אני תופסת נקודה שבה כבר נשבר לי מהבלאגן ואני לוקחת יוזמה ומסדרת, וזה עושה לי הרגשה טובה לראות סדר (השאלה היא רק כמה זמן זה יחזיק מעמד...
) מה שאני ממליצה לך זה לנסות לסדר רק קצת , חלק קטן וזה אוליי יעזור לך להמשיך לסדר עוד בזמן אחר.
לגביי הפסיכיאטר, 900 שקל זו הגזמה פרועה וחסרת פרופורציה !!! אפילו הרופאה שלי שהיא גם מנהלת מחלקה במשרד הבריאות וגם בנוסף פסיכולוגית לוקחת 400 שקל לפגישה אבל יושבת איתי כמה שצריך אפילו יותר משעה...אני אצלה כבר 7 שנים ולא עוזבת אותה אפילו שזה רחוק...זה שווה את כל הכסף...ובנוסף בעלי הצטרף לטיפול אצלה והיא לא ביקשה תוספת כסף...
לגביי הבגדים אני חושבת שעם קצת פתיחות תוכלי למצוא משהו ללבוש (אצלי לדוגמא יש בארון הבגדים בגדים למצבים שהייתי רזה ולמצבים שאני השמנתי...ואפילו אם מישהי באמת שמנה יש גם בגדים יפים לשמנים (קניתי מכנסיים בחנות של מידות גדולות אז אני ראיתי...) ותמיד יש את האופציה ללכת לתופרת ולעצב לך בגדים לפי הטעם שלך . יש לי חברה ששמנה מסיבות רפואיות והיא מעצבת לעצמה בגדים ממש יפים!
אני חושבת שלהישאר בבית זה חבל כי תמיד יימצא מישהו או חברות שיהיה להם אכפת ושיאהבו אותך איך שאת...עובדה שיש לי בעל שאוהב אותי ...וגם חברות וידידים.
דבר נוסף חבל שבגלל המראה את לא יוצאת מהבית. וחבל שאת מבריזה לאנשים , אפשר גם אחרת...

לבשה.

למעלה