מדרגות מינולטה 404si עדשת קיט (אל תזלזלו בהן) 35-80 4-5.6 קודאק גולד 400
E eligrt New member 6/11/01 #2 שלום לך קרייזיLong time no Seee |בנדנה נחמד מאוד אך אני הייתי מעדיף לראות את זה בשחור לבן ואולי עם גוון אדמדם (ספיה) אני כרגע בשיעור לכן אני לא יכול לשחק עם פוטושופ אבל אני סומך עליך... דבר נוסף שלא מצא חן בעיני הוא הצמח הירוק שמופיע בצד ימין... כל טוב.... eligrt
שלום לך קרייזיLong time no Seee |בנדנה נחמד מאוד אך אני הייתי מעדיף לראות את זה בשחור לבן ואולי עם גוון אדמדם (ספיה) אני כרגע בשיעור לכן אני לא יכול לשחק עם פוטושופ אבל אני סומך עליך... דבר נוסף שלא מצא חן בעיני הוא הצמח הירוק שמופיע בצד ימין... כל טוב.... eligrt
S SkyEye New member 6/11/01 #6 את ראית אותי פעם בלי ../images/Emo66.gif ../images/Emo35.gif זה שומר על מעט השערות שנשארו, שלא יעופו...
את ראית אותי פעם בלי ../images/Emo66.gif ../images/Emo35.gif זה שומר על מעט השערות שנשארו, שלא יעופו...
C CP New member 6/11/01 #8 אם ככה מנהל הפורום מתנהג... מה אפשר לצפות משאר חברי הפורום שאליהם ד"א אין לי ממש תלונות...
S SkyEye New member 6/11/01 #9 מה, לא אהבת ../images/Emo7.gif ../images/Emo35.gif אם התמונה המקורית לא היתה מוצאת חן בעיני לא הייתי נוגע בה בכלל... שים לב שלא נאמרה על ידי שום מילת ביקורת, רק לקחתי את התמונה צעד אחד קדימה, לכבודך
מה, לא אהבת ../images/Emo7.gif ../images/Emo35.gif אם התמונה המקורית לא היתה מוצאת חן בעיני לא הייתי נוגע בה בכלל... שים לב שלא נאמרה על ידי שום מילת ביקורת, רק לקחתי את התמונה צעד אחד קדימה, לכבודך
מ מרטין מקפליי New member 7/11/01 #14 אהבתי ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif