מדרגות ספירליות

osher1111

New member
מדרגות ספירליות

רכשתי דירה חדשה עם גג כאשר לגג עולים במדרגות ספירליות ממתכת שנמצאות בפינה בסלון. אני לא אוהבת את המדרגות ורציתי לדעתמה ניתן לעשות?

ברוכה הבאה osher

האם תוכלי להסביר באיזה כיוון נמצאות המדרגות יחסית למרכז הבית? באיזה כיוון נמצא הסלון? האם המדרגות ממוקמות קרוב לכניסה לבית? וגם... מה את לא אוהבת במדרגות האלה? זו שאלה חשובה מאוד, השתדלי לענות אליה ...) בינתיים יום נעים

osher1111

New member
אביבה תודה על הברכות, המדרגות

נמצאות בכניסה לבית בפינה הצפונית מערבית, הסלון והמטבח מחוברים ופונים לכיוונים צפון, מזרח ודרום. מה אני לא אוהבת כרגע גם את הצבע (חום כהה ומגעיל) אבל אני יודעת שניתן לצבוע, אני לא אוהבת את הזרימה שלהן, והן לא נעימות לי לעין. מה ניתן לעשות איתן?.. תודה

מדרגות ליד הכניסה לבית

מדרגות הן מקום שבו האנרגיה יורדת מהר במיוחד אם הן ממתכת. כדי למתן את הזרימה מצפים אותן במשטח רך. זה הדבר הטוב ביותר לעשות. אם אפשר עליהן פסלים עציצים עם צמחים עמידים, או למרגלותיהן. להציב בתחתיתן קערה קטנה על מלח או אבנים או איזשהו פסל ממתכת. אפשר מסביבן על הקיר לתלות קישוטים שיש עליהן פסים מאוזנים צבעים - כתומים, חום אפרסק,משמש עדין, צבעים בהירים בהירים כדי לעזור לאוירה של יתר חלקי הבית הקרובים יום נעים

dreamerit

New member
אביבה שלום - רעיון נהדר!

אני חושבת שהדבקת שטיח על שלבי המדרגות יכולים לרכך את הנוקשות של המתכת... וגם אפשר לשחק כאן עם המרקם של השטיח והצבעים... מדליק!

dreamerit

New member
אני תמיד כאן, גם אם לא "שומעים"

אותי... שיהיה לכולם חג שמח!

למעלה