מדרגות לגן עדן

yael**

New member
מדרגות לגן עדן

למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את התווים של Stairway to heaven של לד זפלין?

אילתושי

New member
אני יכולה לתת לך את ההתחלה

לא יודעת לפרט בדיוק איזה חלק מההתחלה ועד לאן, אבל אני יכולה לרשום לך את זה כי אני יודעת.

אילתושי

New member
כן....של גיטרה

אבל אפשר גם על פסנתר או על מה שבא לך. אני יכולה להוציא את התוים ולכתוב לך. אגב, את לא המנהלת, נכון? זה רק אותו שם.

yael**

New member
תודה!

ולא, אין לי שום קשר למנהלת. (יעל, לרוע המזל, זה שם מאוד נפוץ)

yael**

New member
well

אני חושבת שדרך המסרים של תפוז זה יהיה הכי טוב.

Johnny the Doe

New member
רגע, תני לי להבין

יש לך את התווים של STAIRWAY לפסנתר? איך הישגת אותם?

אילתושי

New member
בערך

אני לומדת גיטרה והמורה שלי לימד אותי את ההתחלה של זה ממה שהוא זכר. אני מניחה שאלה אותם תוים גם לפסנתר.

a white swan

New member
לי יש..

אני מנגנת את זה זה לא כ"כ יפה על פסנתר,לטעמי זה אחד השירים שפשוט דורשים רק גיטרה. כשיהיה לי סורק או אם כשאני אמצא מישהו שיש לו, אני אשלח לך...

Johnny the Doe

New member
אני דווקא חולק עלייך

למרות שסטיירווי נועד להיות מנוגן על גיטרה הוא דווקא נשמע מאוד טוב גם על פסנתר. כראייה אני מצרף קובץ מידי של סטיירווי בגירסת פסנתר. ולזו שביקשה את התווים לשיר - אם תורידי את תוכנת note worthy composer תוכלי לפתוח את קובץ המידי ולראות את התווים של השיר. יש רק בעיה אחת והיא שהתווים בשיר לא כתובים בצורה של שתי חמשות - אחת לכל יד, אלא יש הרבה חמשות ותצטרכי לראות אילו תווים בכל חמשה רלוונטיים לנגינה.

Johnny the Doe

New member
שכחתי להעלות את הקובץ...

וגם שכחתי לתת הלינק לתוכנת ה-note worthy composer. הערה: קובץ המידי שהעליתי הכיל במקור מגוון כלים אבל בעזרת התוכנה הנ"ל הפכתי את כולם לפסנתר כך שהצליל יישמע קצת גולמי, אבל ניתן לראות שאפשר לבצע את השיר על פסנתר והשיר יישמע מצוין, אולי לא טוב כמו הגירסה המקורית אבל זו תהיה גירסה טובה גם כן. נ.ב. לא לשכוח לשנות את סיומת הקובץ מ-prc ל-mid.

אילתושי

New member
יעל וג´וני

היום כתבתי את התוים במחברתי, ואז חשבתי: אבל איך אני אעביר אותם לאינטרנט? ואיך בדיוק גם תדעו איפה ה-לה, נגיד? אה, רגע: אתם על פבנתר או גיטרה? כי אם גיטרה, אז אני לא הצלחתי לגלות איך קוראים לאקורדים, ואז לא תדעו... בקיצור סיבוך. אז אם תמצאו מקור אחר לתוים זה יהיה לכם יותר מהר. בכל מקרה אני אנסה את התוכנה הזאתי של התוים (זה לכתוב את התוים נכון?) ונראה מתי אני יכולה לשלוח.

Johnny the Doe

New member
אוקיי

אני על קלידים ואני חושב שגם יעל אותו דבר. את יכולה לסרוק את התווים? למרות שזה לא דחוף לי אז אני חושב שאם כבר את הולכת לכתוב אותם בתוכנה (זה "קצת" עבודה שחורה) אז זה עדיף.

למעלה