מדצים..!!!!

כבר הצגתי..=)

אני עדי.. נעים מאוד בת 15 וחודשיים (בפחות שבוע) בערך קורס מדצים עוד שבועיים.. אממ ועכשיו אני גרה בנס ציונה.. אבל עברתי מגן רווה (מושב נטעים) ואני החלטתי להשאר בתנועה.. מוציאים אותי לקורס מדצים אפילו שאני לא במועצה ו.. מקווה שיהיה טוב! =) עוד משהו?

נופ..

נעים מאוד עדי!!!.. עשית בשכל שאת יוצאת למד"צים ואת נשארת בתנועה!!... כבר אמרתי שמד"צים זה להיט לא?.. שולטטטטטט!!!!

שאלה -

16 זה י' כן? אתה יוצא למדמים? אם כן - יש לך כאן המון אנשים להכיר ולדבר איתם על זה! =)

טלושונת

New member
את יוצאת למד"צים?

את מכירה עוד ילדים שיוצאים כי אני גם יוצאת השנה והולכים לפצל אותי מהמועצה שלי ככה שאני לא יכיר שם אף אחדד..

H a Z a r D

New member
וואי מעולה חבר'ההההה..

אני שמחה לראות שכל כך הרבה אנשים באים באותו ראש כמו שלי.. :) לפי דעתי אם רובנו נחשוב ככה הקומץ הקטן של האנשים שתמיד הורסים ייבלע ולא יורגש בכלל.. ואני מקווה שיהיה לנו מה זה בסבבה כי דוגרי זה משהו שאמור לשנות אצלנו באופן משמעותי הרבה דברים ולחדש לנו המון.. אני אישית למשל יוצאת לבד מהקיבוץ שלי והפחד הכי גדול שלי הוא להיות תקועה עם אנשים שלא טוב לי איתם ל-10 ימים.. גם לי וגם לכם יש הרבה מאוד מה לעשות בחופש הזה ואני אישית לא מתכוונת לבזבז ממנו 10 ימים מתוסכלת בחברתם של אנשים בלתי נסבלים .. הסיבה היחידה שהסכמתי לבקשת הקיבוץ שלי לצאת לקורס היא כי אני בנאדם חברותי ויש לי ראש מה זה פתוח להכול ואני מכירה אנשים בשניות.. תמיד הייתי כזאת.. אז אני ממש ממש מקווה שגם אתם ככה.. ואם לא.. תנסו לשנות את זה לפחות לקורס.. תראו איך שזה סבבה..!:) אז שיהיה לכולנו קורס מהנה .. תביאו את כל הטוב שבכם..!! ויאללההההה בלאגן.. =)

kedeman

New member
אל תדאגי....

הדבר האחרון שאפשר להגדיר את המד"צים איתו זה בזבוז.... וגם אלה שנראים לך ערסים - תנסי לתת להם צ'אנס, אולי זאת רק פוזה

H a Z a r D

New member
ברור..

אני לא אחת שמתחרטת על דברים שהיא עשתה ואני חושבת שיהיה לי מאוד קל להפיק מזה את המיטב כל עוד יש איזהשהו שיתוף פעולה מצד הסביבה.. אני גם לא שופטת אנשים לפני שיוצא לי להכיר אותם באופן אישי.. בגלל זה אני אומרת שאני באה בראש פתוח ואני מקווה שגם כל השאר..

NoNoSh005

New member
גם אני יוצאת

דברו איתי שנכיר כמה שיותר אנשים.. אייסיי 242212440

H a Z a r D

New member
וואי אשכרה חבר'ה..

שווה להכיר לפני המדצים.. רעיון טוב לשים מספרי איי סי קיו..!!! :)

למעלה