מדפסת לייזר

שמי דנה

New member
מדפסת לייזר

הייתי באופיס דיפוט כדי לקנות מדפסת למחשב. המחשב שלי הוא חדש, שילמתי עבור XP PRO 64BIT . המוכר באופיס דיפוט, בירר איזה מדפסת תתאים למערכת ההפעלה זו (שהיא 64BIT), אז המשווק של HP אמר לו שאין ל HP אף דגם שמתאים ל 64BIT. אני מחפשת לקנות מדפסת לייזר במחיר של עד 1000 ש"ח, אבל המדפסת חייבת להתאים ל XP PRO 64 - BIT) 64- BIT) . המוכרים באופיס דיפו, אומרים שאין להם זמן לברר ושהם לא מכירים את המדפסות הלייזר החדשות ושלכן הם לא יודעים לומר איזה מדפסת מתאימה. רציתי לשאול האם אתם יודעים על מדפסת לייזר שהמחיר שלה הוא עד 1000 ש"ח, שמתאימה למערכת הפעלה 64bit. אודה אם תתנו לי לא רק שם יצרן אלא גם מס' הדגם.

בואי נעשה סדר

המדפסות הן אותן מדפסות. מה ששונה הוא אותו התקן (driver) שצריך לתמוך במערכת ההפעלה שלך. קשה להמליץ לך על דגם, כיוון שאנו לא מודעים לתכונות אותן את מחפשת במדפסת (מהירות וכו'). מה שאני מציע הוא לגגל אודות מדפסות לייזר ומערכת ההפעלה שלך - יש לא מעט רשימות תאימות כאלה על הרשת (צירפתי אחת לדוגמה). כדאי גם לנסות ישירות באתר היצרן המועדף עלייך.

Gravity78

New member
מדפסת עם דרייבר מתאים

אנ יכרגע עובד עם מערכת הפעלה ויסטה ומצאתי דרייבר אפילו היתה תקופה שהייתי עובד עם 64 ביט וזה היתה תקופה נהדרת XP 64 ביט מאוד מהיר יחסית ל32 , קנון חברה רצינית ומאוד מומלצת אני מציע לך למצוא משהו ב ZAP שמתאים לך כספית ומבחינת פעולות ואז להכנס לאתר של המוצר ולחפש SUPPORT לדרייברים והורדות ותוכנות ואז לבדוק אם יש שם 64 ביט כמו שאמרתי מקודם קנון ידועה בתמיכה ל 64 ביט לרוב מוצריה החדשים וגם ישנים יחסית בהצלחה אמיר

למעלה