מדפסת ברדר

מדפסת ברדר

שלום רב.
כאשר אני סורק דף במדפסת דרך המחשב הסריקה מתקבלת בהגדלה של 180-200 אחוז איך אני מקבע שיסרוק גודל אמיתי 100 אחוז.?
תודה ולילה טוב.

blzvi

Active member
סריקה הולך לפי DPI

נקודות לאינץ' .
מספר מקובל לסריקת טקסט באיכות רגילה הוא 300DPI .
את ההתאמה לגודל דף אתה עושה בשלב הבא של ההדפסה.

וואי וואי .. שנים שלא עבדתי עם התוכנה הזאת

אני כבר לא זוכר מה מוגדר שם כברירת המחדל בתצוגה אבל יש מצב שזה מוגדר להציג לפי הצפיפות DPI ולא להתאים למסך ..
לאיפה פורמט אתה סורק מסמך PDF או כקובץ תמונה ?
נסה לפתוח את הקובץ עם תוכנה אחרת ותראה שהכל בסוודר גמור ...

וואי וואי

אני עובד עם התוכנ הזו יותר מ10 שנים ולדעתי היא נהדרת. נותנת המון אפשרויות לסריקה ושינויים במסמך לפי הצורך.
לעצם העיניין אני סורק תמונה ו- PDF

blzvi

Active member
כפי שציינתי

אין קשר בין גודל על המסך לנתוני הסריקה.
אם לדעתך אתה מקבל תוצאה גדולה ,אז תסרוק עם פחות DPI
רק בכדילסבר את האוזן ,אם תסרוק ב 600DPI ואחר כך תדפיס ברזולוציה 600 DPI תקבל אחד לאחד.
הערכים המוחלטים זה ה DPI

הבעיה שלו זה התוכנה הזאת שלא יודעת להתאים את המסמך לתצוגה
ומנסה להציג את התמונות\מסמכים בהתאם לרזולוציית הסריקה
למשל אם אתה מוגדר בתצוגה שלך במסך על 1024*768 וסרקת מסמך שהרזולוציה שלו 2800*2000 אז זה יראה לך כאילו המסמך גדול פי שניים מהמסך כי התוכנה לא יודעת לעשות זום אוטומטי להתאים את המסמך למסך ..
אני מבטיח לך שאם תפתח את הקובץ PDF עם אקרובט רידר אז אתה תראה שהקובץ לא יצא ענקי ...

HelpSupport

Active member
הוא כתב שהוא סורק עם Paperport ...

יש אפשרות שהתוכנה תפתח עם מציג PDF פנימי, אבל אם מתקינים אקרובט הוא יכול להשתלט ולפתוח את הקבצים או לחילופין מגדירים ברירת מחדל באפשרויות של התוכנה.
ראה תמונה מצורפת.

בפעם האחרונה שיצא לי להשתמש בPP זה היה אי שם כשגרסה 9 יצאה
ואני לא ממש זוכר אם גם אז הייתה אופציה להגדיר תוכנה חיצונית במקום המובנת שלה

&nbsp
בגדול מאז שברדר הוציאו מכשירים ביתיים עם מזין מסמכים אין לי צורך בPP בשביל לסרוק דף , דף ושהיא תאחד לי את הדפים הבודדים לקובץ PDF אחד ע"י סימון כל הקבצים ולחיצה על אייקון האיחוד כי כיום כשאתה סורק עם הקונטרול סנטר לא רק שזה מייצר קובץ אחד כשאתה שם כמה דפים ביחד אלא הוא גם יכול לאפשר לך להמשיך לסרוק מקבץ נוסף של דפים לאותו הקובץ ...

ני לא ממש זוכר

זה כמה שנים שאני לא עובד וכל סריקה היא סריקה של דף בוד או שניים כמו מתכון או מסמך רפואי. אני לא סורק עבודו או מחברות או ספרים..

פתחחת מסמך עם אקרובט רידר

האמת איני יודע איך אני פותח טת הסריקה. אני פשוט מקיש פעמיים על התמונה ולא משנה עם זה PDF או JPG

כנראה שהPP מוגדרת לך כברירת המחדל לפתוח את הקבצים ..
נסה לעמוד על אחד מקבצי התמונה ולחץ מקש ימני ובחר בתצוגה מקדימה ותבדוק אם זה מוצג לך בכ"ז בענק ..

למעלה