מדפלפט לטופומקס

gil48

New member
מדפלפט לטופומקס

אני לוקחת 200 ביום נכנסי , הסכמתי לקחת כדור זה ביודעי שאני לא עוברת מינון זה גם אם אני לא מאוזנת , ובאמת הרופאה ביקשה ממני להוסיף את הטופוקס, אם לא הייתירואה בעיניים שלי איך כדור זה שיבש לבחור מסויים את כול האיכות חיים שלו ממש פגע בו , הייתיסכימה לקחת כדור זה , עצרתי ב-200 ולקחתי כדור אחר, אגב אותו בחור אכן מאוזן אולם איזה מן חיים אלה , הוא לא מסוגל ללמוד , בבית ספר מיוחד, הדיבור שלו מאוד מאוד משובש, אין לו חברים, על כן כתבתי לך ללמוד את הנושא ולבדוק לגיל זה עד איזה מינון מותר להגיע ומה מעל פוגע , זה רשום באתר שלהם שחור ע"ג לבן

שירי281

New member
את מדברת על הטופמקס?

מפני שאני לוקחת 450 מ"ג ביום ואין לי שום תופעות לוואי. הכדור איזן אותי לגמרי! בזכותו חזרתי לחיות חיים נורמלים. לא תמיד הטופמקס משפיע לרעה ולא תמיד יש לו תופעות לוואי, הנה למשל, במקרה שלי. אפשר לנסות ולראות איך הוא משפיע ומשם להמשיך או להפסיק. לא כולם מגיבים אותו דבר לכל כדור. את את צריכה לדעת. בהצלחה והמון בריאות. שירי.

tnhrjdh1

New member
יופי עודדת אותנו כצת עד עכשיו שמעתי רק דברים

רעים על הטופומקס ,שמחה שיש גם אנשים שמרוצים לנו אין ברירה ואנחנו נתחיל מחר. כי הדפלפט עשה את הפעולה ההפוכה..

gil48

New member
טופומקס

האם יש לך נשירת שיער עקב לקיחת כדור זה? שירי , שמחתי לקרוא שהכדור עזר לך , ממה שאני ראיתי פחדתי להעלות מינון.

היי

בתור אחת שעברה ככה, טגרטול לדפלפט, ללמיקטל לטרלפטין חזרה לטגרטול ועכשיו אני על טגרטול 1000 מ"ג בשילוב עם 400מ"ג טופמקס. כרגע אני פחות או יותר מאוזנת
אני עובדת, סטונדנטית לתואר שלישי ומטפלת בתאומות מה שמדיר שינה מעיני (דבר אשר ידוע כקטליזטור רציני להתקפים
אצלי ) הטופמקס עזר לי משמעותית לאיזון. כן אני מוצאת את עצמי מידי פעם בקשיים בדיבור! אבל מצד שני בואי נחשוב על היתרונות: 1. ילדתי באמצע המאסטר שלי לולא האיזון של המחלה לא היתי גומרת את התואר השני 2. אני מתפקדת באופן מלא למעט תופעת לוואי אחת (קושי בשליפת מילים) מצד שני אני בלונדינית אז לכי תביני?! 3. הופ הופ טרללה אין לי התקפים (אחרי הריון סוער למדי
) בואי נשווה לחסרונות של התרופות האחרות אצלי: 1. טגרטול התרופה הראשונה שאיזנה אותי 5 שנים ואז התחילה בלאגנים הרעלת כבד 2. שלוש שנים מופלאות מאוזנות עם דפלפט ואז התחילה נשירת שער, השמנה (חייתי על חסה כדי לשמור על משקלי) רעידות בידיים 3. נסיון לעבור ללמיקטל לא הלך היה רע
4. ואז טרלפטין היה מעולה שנתיים (בן דוד של הטגרטול) ממש נחמד אפילו אותו צבע כמעט. 5. הריון- חזרה לטגרטול מאז אני בטגרטול , הבעיה טגרטול לא היה מספיק- גייסנו את הטופמקס לעזרתנו הללויה הכול טוב. מה שאני מנסה לומר כול גוף הוא אנדווידואלי ומגיב אחרת לתרופה. ויתרה מכך , אותו גוף עם הזמן מגיב אחרת לאותה תרופה. מקווה שקצת עזרתי

למעלה