אחלה!
פ פיקוריני New member 30/9/14 #20 תודה המראה נקנתה ב"קדם" בכפר מלל אבל כמוה בדיוק ראיתי בכל החנויות לעיצוב הבית.
צ צופסטיק 2 New member 1/10/14 #25 תודה, אפשר לשאול מה מחיר מראה כזו? ואגב לחדרים רטובים זה אפשרי מראה רגילה, אין צורך במראה מיוחדת (לרטיבות)? אוטוטו שם...
תודה, אפשר לשאול מה מחיר מראה כזו? ואגב לחדרים רטובים זה אפשרי מראה רגילה, אין צורך במראה מיוחדת (לרטיבות)? אוטוטו שם...
מ מרי פופ New member 1/10/14 #26 אם המראה במסגרת MDF צבוע זה בסדר מסגרת עץ זה גם בסדר. אני עושה עכשיו מסגרת אלומיניום צבוע, זה גם טוב. לא מומלץ מסגרות בציפוי כלשהו.
אם המראה במסגרת MDF צבוע זה בסדר מסגרת עץ זה גם בסדר. אני עושה עכשיו מסגרת אלומיניום צבוע, זה גם טוב. לא מומלץ מסגרות בציפוי כלשהו.
פ פיקוריני New member 1/10/14 #29 המראה עלתה 190 ש"ח… נקנתה מוכנה (לא לפי מידה) אז גם אם במשך הזמן תיהרס מהרטיבות, במחיר כזה אין לי בעיה להחליף מראה מדי כמה שנים.
המראה עלתה 190 ש"ח… נקנתה מוכנה (לא לפי מידה) אז גם אם במשך הזמן תיהרס מהרטיבות, במחיר כזה אין לי בעיה להחליף מראה מדי כמה שנים.
פ פיקוריני New member 29/9/14 #6 טוב מדדתי אצלי ו ... הכיור שלי 14.5, גובה המדף 72- לטעמי מעט נמוך מדי. אז עם כיור 13 גובהשל 75 נשמע לי יותר מתאים.
טוב מדדתי אצלי ו ... הכיור שלי 14.5, גובה המדף 72- לטעמי מעט נמוך מדי. אז עם כיור 13 גובהשל 75 נשמע לי יותר מתאים.
I Iris Design New member 30/9/14 #12 ניתן להשתמש בכל החומרים שציינת בכל עניין של טעם וסגנון. אם זה מעץ - ודאי שהנגר מספק לך עץ עם ציפוי/חומר דוחה רטיבות על מנת שלא יאכל. לגבי הסיפון - סביר שיראו אותו, אז מה? זה חלק מהכיור. לגבי המגבת, היא צריכה להיות בקרבת הכיור על מנת שניתן יהיה לנגב ידיים בהשט יד, אך לגבי המיקום המדוייק צריך לראות את החלל.
ניתן להשתמש בכל החומרים שציינת בכל עניין של טעם וסגנון. אם זה מעץ - ודאי שהנגר מספק לך עץ עם ציפוי/חומר דוחה רטיבות על מנת שלא יאכל. לגבי הסיפון - סביר שיראו אותו, אז מה? זה חלק מהכיור. לגבי המגבת, היא צריכה להיות בקרבת הכיור על מנת שניתן יהיה לנגב ידיים בהשט יד, אך לגבי המיקום המדוייק צריך לראות את החלל.