מדף לכיור מונח

cilaw1

New member
מדף לכיור מונח

ברצוני לקנות כיור עגול מונח לשרותי אורחים
א ממה רצוי לעשות את המדף? שיש? או עץ? איזה סוג עץ?
מה גובה המדף? אם נאמר גובה הכיור יהיה 13 סמ?
האם זה נורא אם יראו את הסיפון? זה במעבר לחדרי הילדים
היכן ממקמים את המגבת? לתלות על המדף? א7ו על הקיר?
תודה

אני לא מעצבת, עונה לך מנסיוני בביתי

לי יש מדף כזה בשירותי האורחים עם כיור מונח.

אצלי המדף עשוי עץ מלא (אלון), אפשר גם מפורניר או שיש (במידה ושיש- צריך לברר מול איש השיש, או פה בפורום, איזו תמיכה נדרשת ואצל מי מכינים אותה...).

גובה התליה של המדף תלוי בגובה הכיור, בסביבות ה-72-75 ס"מ (לכיור גבוה יותר- 72, לכיור שטוח יותר 75). אם אתם גבוהים אפשר לטפס ב-2-3 סמ יותר.

סיפון: ממש לא נורא, יש סיפונים יפים לקנות (מניקל, לא מפלסטיק) בחניות הקרמיקה בסביבות ה-100 ש"ח. זה נראה מצויין בעיני.

מגבת: לא נוח על המדף כי הוא יוצא קצת נמוך לדעתי. אפשר למצוא מקום טוב על הקיר. אני בכלל הנחתי על המדף בצד הרבה מגבות קטנטנות מגולגלות לניגוב אישי כמו במסעדה
וסלסלה למגבות המשומשות מתחת למדף.

cilaw1

New member
מדף לכיור

תודה ומראה נקי ונחמד

לגבי ברז גבוה האם מתאים גם לילדים בני 7
האם קנית כיור נפרד וביקשת מנגר מדף או הכל בעיסקה אחת
תודה

תשובות

גובה הברז:
-אין לי ילדים בגיל הזה, אבל אם זה עוזר אז גובה ידית הברז מהריצפה אצלי הוא 105סמ.
- גובה הברז הוא בעיקר נגזרת של גובה הכיור, מכיוון שהכיור אצלי עמוק- נדרש ברז גבוה.
- גם כשנדרש ברז גבוה, אפשר למצוא ברז שהידית שלו נמצאת למטה ליד הבסיס שלו, ולא למעלה כמו אצלי, אם הגובה מטריד אותך בהקשר של ילדים.
- שיקולי נוחות הילדים פחות הנחו אותי כשמדובר בשירותי האורחים :)

ולשאלתך השניה: כן, קניתי כיור, ברז וסיפון בנפרד (גם הם לא בעיסקה אחת), והנגר הכין מדף לפי מידה.

אמרלדה

Active member
מקסים. יפה מאוד

כשיש הרבה אורחים, גם אני מניחה מגבות קטנות. אבל אף פעם לא עלה בדעתי לשים עבורן סל למלוכלכות...
רעיון מצוין. תודה.

האמת שבמקור חיפשתי מראה עם מסגרת שחורה

כשהכיוון היה לשחור "ענתיקה" כזה... אבל לא מצאתי. לא חשבתי על לצבוע! אולי בעתיד כשארצה לרענן קצת :) תודה!

מרי פופ

New member
בפעם הבאה, יש את זוית, קצת לפני קדם, בחצר של תומס

אני מזמינה שם עם לקוחותי מראות, לפי מידה, בכל צבע שנרצה וקיים על הקיר הגדול עם המבחר.

למעלה