מדעי, עאלק!

Black Star

New member
מדעי, עאלק!

טוב, אז בעודי מנשנשת לי מצה קראתי את אחת מאלפי החוברות שמקבלים מכל חברת כרטיסי אשראי ודומיהן. יש שם תמיד דברים שמשעשעים אותי, אבל הפעם זה כבר עבר כל גבול... מדובר באחת מהמוני הדיאטות שמפורסמות שם. כמובן, עם ישראל לא פראייר, הוא רוצה לדעת איך הדיאטה שלו עובדת. אז נותנים שם הסברים מאווווודדדד ``מדעיים``. שימו לב לאחד מהם, ונראה אם לא תגיבו בדיוק כמוני שפרצי צחוק פרועים: ``הכדורים פועלים כ``משטרת שומן`` ומצווים על תאי השומן להתרוקן, השומן מגיע עם זרם הדם לשרירים ושם הוא נשרף *ע``י* אנרגיה``... אנשים מאמינים לזה? הם קונים את זה?!? הרי במשפט הקצר הזה שכתבתי יש כל כך הרבה סתירות ובולשיט, שכל אחד עם הכשרה בסיסית לביולוגיה (כיתה י`, סמסטר ראשון?) יידע שכל קשר בין המציאות והמדע לדבר הזה מקרי בהחלט. ויש עוד כל כך הרבה כאלה... אנשים יקנו כל דבר, וזה מזעזע. מוכרים להם דברים עם הסברים שפשוט לא מתקבלים על הדעת ומורחים אותם בשטויות, ולהם לא אכפת... עוד דבר שמפריע לי אפילו יותר זה הדיאטות ע``י מכנסיים או דברים כאלה שגורמים להזעה מוגברת. גאד דמנאיט, האנשים האלו מאבדים משקל במהירות, אבל זה *אך ורק* מאיבוד מים, ולא באמת הרזיה. כל אלו שמתפתים לדיאטות הבזק, שלא בהכרת מוסיפות בריאות- והדבר היחיד שהן יעשו זה לעזור לבנאדם לרזות ולהישאר רזה. הנה דוגמא טובה מאחד הספרים שלי לרקדנים, שמוכיחה למה בלתי אפשרי לרזות במהירות ואיבוד משקל במהירות הוא בדר``כ מים בלבד (מתורגם באופן חופשי..): ``כדי להיפטר מ-4 ק``ג (9 פאונד) של שומן (=31,500 קלוריות) בשבוע, אדם שמן ממוצע יצטרך לרוץ מרתון (42 ק``מ) בכל יום, פלוס הימנעות מכל אוכל שהוא.`` וזה כל כך משגע אותי לחשוב שאנשים מוציאים טונה כסף על הדיאטות בולשיט האלו, מאבדים משקל וחוזרים למשקל המקורי ואף למעלה מזה מיד אח``כ, ואם הם רק היו יודעים את הבסיס של הבסיס הם היו יודעים שזה שטויות, וגם יודעים מה הדרך הטובה יותר לרזות, בדיאטה מתונה ונורמלית. יעלי.

יא שמניייייים או משהו

אני ממש לא אוהבת את עניין ה``הרזיה-על-פי-הזמנה`` ומסתבר שרוב הזמן דיאטת ה``אני הולך לרזות, באמת!`` לא תמיד עובדת. עד לפני כמה זמן שקלתי 50 קילו, ורציתי לרדת 4 קילו, ולא הצלחתי בגרוש במשך 4 חודשים, לפעמים עליתי וירדתי קילו, וזהו, מתחילת החופשה, איזה שבועיים, ירדתי 4 קילו, אבל זה רק בגלל שכל יום אכלתי חביתה ליום וזהו. אבל אני בטוחה שעכשיו עליתי כי אכלתי ארוחה אחושרמוטה גדולה אתמול :) think floyd מיכל

Black Star

New member
מה, את משוגעת? :)

למה בדיוק רצית לרזות? ב- 4 קילו? 50 ק``ג זה ממש בסדר... אני לא מבינה. בכל מקרה, חביתה ליום זה ממש לא הדרך לעשות את זה, ותעשי לי טובה ואל תדרדרי לאנורקסיה...פליז?

תראי...תשמעי....תראי...

אח שלי הסתכל בערוץ 21 (כן,משעמם לו)- ``וואי, נעמה תקלטי את זה! את וקנה את המכשיר הזה לש ההתעמלות, את יכולה להתעמל בו כל יום רק חצי שעה ואת מורידה 5 קילו בשבוע ככה!!!! זה כל כך מעולה!!`` אני: ``די..אתה באמת קונה את זה?!`` אח שלי: ``כן! את רואה את האיש הזה? הוא היה ממש שמן לפני חודש ותראי איזה שרירים ישלו עכשיו!`` ----------- הבעיה היא, שאח שלי בן 11. וזה ממש עצוב שיש אנשים שקונים את זה והם יותר גדולים ממנו. הרבה יותר. אני כרגע בהליכים של דיאטה. הייתי אצל דיאטנית והיא נתנה לי תפריט. הסיבה העיקרית היא שאני לא אוכלת כמו שצריך. אז עכשיו אני יאכל אוכל נורמלי בצורה בריאה ויופי טופי לי. עברתי כבר את החלק של הדיאטות הדפוקות האלה. -------------------------------------------------------------------- ``and most inportant- do not read beauty magazines, THEY WILL ONLY MAKE YOU FEEL UGLY!!`` -buzz lerman, speech song (sunscreen)

N0

New member
הייתה לי כרס קטנה כזו ?

נו באמת ! אח``כ אתן צועקות עליינו שאנחנו שופטים אותכן בגלל המראה, אבל זה אתן אלה ששופטות את עצמכן ואח``כ מאשימות אותנו שאתן מתחילות דיאטה כי זה מה שאנחנו אוהבים לראות. לעזאזל 50 ק``ג אני לא חושב שאחי הקטן בגובה 1.30 שלו שוקל 50 ק``ג. N0

יודע מה? לי זה תמיד חשוב להראות טוב

כן, אני מהבנות היחידות שיודו בזה. אני רוצה להראות טוב, אמנם אני לא תמיד מאמינה בזה שאני נראית טוב אבל אני בדר``כ עושה ככל שאני יכולה כדי להיראות טוב. ואם זה כולל דיאטה, אז בבקשה.

N0

New member
כן אבל...

כרס לא אומרת בהכרח שאת לא נראית טוב...

החלום שלי להשיג בטן מושלמת התחיל

ברוקי, שראיתי שם את הלסבית עם הבטן הכי יפה בעולם, עם הרגליים הכי יפות בעולם, היא הייתה ממש הלסבית המושלמת...! מאז היה לי חלום להיראות כמוה, כמה פתאטי שזה נשמע. אז החלטתי שהולכת להיות לי בטן מושלמת, והתחלתי להסתובב יותר במכנסיים צמודים וחצאיות :) אני מאושרת. think floyd מיכל

kirk hammet

New member
זה חתיכת עבודה

אני לא רץ מרתון ביומיים , אז הם רוצים שאני ירוץ מרתון כל יום !? שאלה איך אפשר לרוץ מרתון !? אני גומר 2000 אני שפוך מרתון !? 42 נקודה משהו קילומטרים !? גוד דאמט זה הרבה !

rastotman

New member
בטח כבר סיפרתי לכם

על הגילוי המרעיש של נעמה [שאם חושבים על זה, היה הרבה לפני חנוכה, מה שעושה את זה די מזמן], שגילתה את הפירסומת לדיאטה באחת החוברות ישראכרט והיתקשרה אלי בהיתלהבות לספר לי על הניסוי שהם מציאים לכל אחד לעשות בבית: לקחת טבליה אחת של החומר הזה, לשים בתוך כוס מים, להוסיף בהדרגה שמן ולערבב. ולראות איך הטבליה מפרידה את השמן מהמים בדיוק כמו שהיא תעשה אצלכם בגוף. מדהים! זה כדאי!

mmm

New member
בול שיט בלה בלה בלה....

m חייב להסכים שהפרסומות האלה הן באשמת הבנות ובמיוחד בגלל הדוגמניות. m לא מריר או משהו, אבל הוא ראה נערות שמאבדות הרבה יותר ממשקל במהלך המרוץ להיות הדוגמנית המושלמת. m חושב שהתכשירים הללו שמוצעים בטלוויזה וכו` הם סתם הונאה, ולא רק זה, הם לרוב הורסים את הגוף. m חושב שצריך להרוס את התכשירים, ולהעביר קצת כסף כדי לשדר תשדירים נגד התכשירים הללו להסביר לבנות, לפני שהן גורמות לנזק חמור, שהן צריכות לבחור בדרך אחרת. BY mE

למעלה