מדעי המחשב דו חוגי

chookt

New member
מדעי המחשב דו חוגי

אני מתחיל השנה מדעי המחשב וניהול באת"א אני רוצה להעביר את הקורס מבוא מורחב למדעי המחשב לסמסטר א' כי זה מסתדר לי יותר במערכת באוניברסיטה לא ממש אוהבים את זה ומנסים לטרפד את ההצעה בגלל שזה הופך את הסמסטר ללחוץ אבל זה פשוט מסתדר יותר טוב.. מה אתם חושבים?

chookt

New member
27 בלי. 33 עם

בהתחשב בעובדה שהזזתי קורס בחשבונאות לסמסטר ב' כי הוא פשוט לא מסתדר במערכת בשום צורה (והוא גם 6 שעות)

yoyoman

New member
מממ

זה די הרבה לדעתי, למרות שיש מקצועות שעושים יותר. בכל מקרה, קח בחשבון ש"מבוא מורחב למדעי המחשב" זה קורס, שאומנם הוא לא כל כך קשה, אבל צריך להשקיע המון זמן בשיעורי בית.

chookt

New member
ו...

אם אני בכל זאת מנסה את מזלי ולוקח אותו בסמסטר א' רואה שזה קשה לי מדי, מוותר עליו במודע... אני יכול לקחת אותו מחדש בסמסטר ב', או שהאוניברסיטה תערים עלי קשיים?

yoyoman

New member
לדעתי...

לדעתי לא צריכה להיות עם זה בעיה, אבל תוודא את זה במזכירות. בכל מקרה, זה בעיקר עניין של כסף, ואם תבטל את הקורס מוקדם יחסית, אז אני חושב שלא תשלם עליו. אם תרצה לבטל אותו אחרי המועד האפשרי לביטול (כמה שבועות בתוך הסמסטר), לא תוכל לבטל אותו רשמית, אלא פשוט להפסיק להגיע לשיעורים ולא לגשת לבחינה. ואז הלך הכסף.

chookt

New member
הבנתי אותך

נראה לי שאני אוותר עליו... וננסה לעשות את סמסטר א' כמה שיותר קל בשביל נחיתה קלה באוניבסיטה אח"כ לשבור את הראש בסמסטר ב' ואילך...

למעלה