מדעי המוח.

antidotes 152

New member
מדעי המוח.

שלום רב, ברצוני לשאול, האם יש מאמר שמעיד כי מחשבות על מין (או לחלופין על סקס) גורם לנזקים במוח? ואם כן, אשמח אם תפנו אותי למאמר כזה. אני שואל היות ושמעתי שיש מאמרים שעוסקים בנושא הנ"ל, אשמח אם תוכל לעזור. בתודה, antidotes 152.

ranlevi2

New member
מחשבות על מין

אני לא מכיר מאמר שכזה. אם מחשבות על מין גורמות לנזק מוחי בלתי הפיך, נראה לי שזה טרייד אוף סביר, לא?
רן

pelegs

New member
נשמע לא סביר

יש בזה משהו... לא אבולוציוני במיוחד, יאמר בעדינות.

Rtitan

New member
תהיה רגוע...

אם מחשבות על מין היו גורמות לנזק מוחי, רוב אוכלוסיית העולם היתה עם ניוון מוחי. מחקרים מראים שאחרי מזון - מין הוא הצורך הבסיסי החזק ביותר של האדם. לך תבלה
...

ויש מחקרים

שמוכיחים שהמחקרים שמוכיחים שמחקרים טועים, טועים בעצמם. יש גם מחקר אחד שמוכיח שהמחקרים שמוכיחים שהמחקרים שמוכיחים שהמחקרים טועים, הם טעות אחת גדולה. אבל אני לא מסכים עם התוצאות שלו. אני בדיוק עושה על זה מחקר. ובקיצור: אסור להאמין לאף אחד אף פעם, בשום מצב.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
ד"א מה שאמרתי בהודעה אליה הגבת כבר גורר

את מה שרשמת. כי אם מחקרים מוכיחים כי מחקרים טועים, אז אותם מחקרים מוכיחים את טעותם וכן כל טעות של מחקר אחר. מה שנקרא vicious circles, הלוגיקן ג'ון ברווייז כתב ספר על זה.

אוכלוסיית הגברים איננה brain damaged

אלא אם כן מחשבה על סקס היא סימפטום של brain damage , ואם כן .. מי קדם למי המחשבה על מין , או הנזק המוחי ?

Wolverchenus

New member
אני אזרוק ניחוש שלמי שאמר לך את זה

יש אינטרס צדקני כלשהו בעניין?

AnarchistPhilosopher

Well-known member
הדבר היחיד שאני זוכר שאולי מתקשר לזה...

הוא שלפני לא מזמן מצאו שההורמון המופרש בזמן שמישהו מאוהב במישהי אחרת ולהפך (למרות שזה לא יחס סימטרי), שהמוח שלו מתנהג בצורה דומה לחולי פסיכוזה, האם זה אומר שזה גורם לנזק לא יודע.

למעלה