מדממת

תגל

New member
מדממת

מדממת

גדילי קרח מטפטפים מעלי וקר לי כל כך עכשיו מרחפת אבודה בחלל ומחפשת לנחות על האדמה הלוואי ואמות כאן ועכשיו ולא אסבול את המרחק הכנסת יתד קרח בליבי ואני מדממת מדממת לא מוצאת את הורידים הם נעלמו לי פתאום נכנסת לאמבט מים פושרים להפשיר יתד קרח מליבי ואני מדממת מדממת ניסית לעשות אמבט בחלל ניסית להפוך עורך לשקוף ניסית להזות צללים בחשיכה אולי תנסה לחזות את מותי ואני מדממת מדממת וכבר לא...

תגל מתוקה מה קרה?

ספרי לי תגל מה קורה? למה את כל כך פצועה? מי פגע בנפש הקטנה שלך? תגלי אני כאן.......... שלך אלת האהבה

אני מקווה שזה רק אחד ממצבי הרוח

תגל היקרה החסרת פעימה מליבות רבים כאן מחצות עד עלות השחר וכולנו נושאים תפילה שמאמצינו לאתרך היו לשוא ובעוד אנו מטרידים עצמנו בתחנות משטרה ואצל מנהלי בחי חולים את את שנתך הערבה מיצית ובבוקר (כבר בוקר)תתעוררי עם חיוך על השפתיים ותחשבי לכתוב לנו בכדי להרגיענו,פשוט לתת סימן חיים!!! תודה וסליחה לכל אלה שהופרעו בשנתם והביעו נכונות אמיתית לסייע וכל העושים במלאכה הרי לא מבקשים את כבודם בפרסום חבל רק שהנהלת תפוז חרגה מהנורמה של כל המציל נפש אחת...אות המצוקה שודרה בעת שכולם חגגו בצ`ט-23.00 ואף כחול לא נדלקו לו מנורות אדומות?! עד כאן משגה שלא בכוונה תחילה אך כאשר נדרשו להגיע למחשב הראשי כדי לפרוץ לתוך מחשב הגולשת כדי לאתר את כתובתה-היתה השינה יותר חשובה ובאו עוד בשאלה למה באה להתאבד דווקא בתפוז אז שלא יעז אף אחד לומר לי מהיום והלאה שאני הוא הציני!!!-בושה וחרפה.

גם אני מקווה

שהכל בסדר , תגל . לא צריך לדממם . לא צריך לרצות למות . החיים יפים . יש עוד הרבה מה לעשות . אני מקווה שהכל בסדר .. אחרי הכל , מחר יום חדש . לקום מחר בבוקר . עם שיר חדש בלב . לשיר אותו בכח , בכאב .. וכולי .. -- ליפני שאני ניסחף שוב . לילה טוב . בוקר טוב .

ארבל היקר

הבנתי כי הכרת את תגל במקריות הפורומים ופתאום גיליתם ידידות אמת מבינה אני את דאגתך ובלילה כשהעירו אותי ליבי היה איתך... גם אני הרגשתי את החוסר אונים שאין בידי לעשות דבר כדי לעזור לתגל ולמצוא את כתובתה של תגל... אני אמשיך ואחקור מה קרה הלילה... ואעשה ככול יכולתי שדבר זה לא יקרה שנית!!! הודעתך הוציאה אותי משלוות רוחי ודבר זה לא מקובל עלי מכל וכל להנהלת תפוז ישנה אחריות כלפי גולשיה ואעשה ככל יכולתי שיבינו זאת. ליהי

למעלה