נצ"לש גם לי ואני אביא לך את החדש שלי בתמורה..
מ מיכלצי New member 9/9/05 #19 סעוווווווווווווּ מזל טובבבבב ((( אמן שתמצא את האני הרוחני שלך והממ... ותהיה בוגר השואף להגשים עצמו במסגרת סוציאליסטית!!!
סעוווווווווווווּ מזל טובבבבב ((( אמן שתמצא את האני הרוחני שלך והממ... ותהיה בוגר השואף להגשים עצמו במסגרת סוציאליסטית!!!
O ophelia123 New member 9/9/05 #22 גם אני מקבוצה אחת!../images/Emo6.gif (נכון זה כמו שבחדר אוכל מישהו היה צועק- אני מעמק חפר! ואז היו עונים לו- גם אני מעמק חפר! חחחח לא חשוב....) אופיר (הקטנה) היי לכולכם.. שתהיה לכם שנה טובה! אוהבת אתכם
גם אני מקבוצה אחת!../images/Emo6.gif (נכון זה כמו שבחדר אוכל מישהו היה צועק- אני מעמק חפר! ואז היו עונים לו- גם אני מעמק חפר! חחחח לא חשוב....) אופיר (הקטנה) היי לכולכם.. שתהיה לכם שנה טובה! אוהבת אתכם
מ מומין טרול New member 9/9/05 #23 אופירייי...חחח..חמודה../images/Emo70.gif ממש מפגש קבוצה קטן יש פה... *אגב סהר...יפסתר זה בר..
ק קונדסון החסון New member 9/9/05 #24 בר יפסנתר אגב זה סער בע' ומרוב שיעמום נכנסתי לדבר הזה רציתי לראות מזה
ק קונדסון החסון New member 10/9/05 #26 קבוצה מספר 1 דיברתי אתמול עם כרמי והיא אומרת שהיא כנראה תבוא לבקר ביוסי יפה ודרך אגב מי בא ליוסי יפה???
קבוצה מספר 1 דיברתי אתמול עם כרמי והיא אומרת שהיא כנראה תבוא לבקר ביוסי יפה ודרך אגב מי בא ליוסי יפה???
ע עוף מפה New member 11/9/05 #29 אוי סער אל תבוא.... בקשה?!!! סתםם לאתבוא תבוא וכל אפק יבואו גם...מוחעחעחעחעחעעעעעעעע גם נטעלי תבוא.....
אוי סער אל תבוא.... בקשה?!!! סתםם לאתבוא תבוא וכל אפק יבואו גם...מוחעחעחעחעחעעעעעעעע גם נטעלי תבוא.....
S SHiRA110 New member 12/9/05 #31 ../images/Emo142.gif את באה?? ../images/Emo13.gif חח עופר - עבודה טובה!
מ מיכלצי New member 14/9/05 #36 סי אני באההההה ד"א, סורי שאני לא עונה לך במסנ... איכשהו תמיד יוצא שאני לא שם כשאת כותבת לי! את ממש לא בסדר! הא!
סי אני באההההה ד"א, סורי שאני לא עונה לך במסנ... איכשהו תמיד יוצא שאני לא שם כשאת כותבת לי! את ממש לא בסדר! הא!