מדמי"ם...

HairyPoota

New member
מדמי"ם...

טוב אז מממ...נרשמתי לקורס אבל נרשמתי בחוסר ידע לגמריי ואולי גם חוסר רצון... ממממ...איך אני יתחיל?! טוב אני גר במושב קטן בלב שרון....השנה היינו רק 4 מדצי"ם ואחד פרש... אני כרגע מסיים את השנת הדרכה הראשונה שלי כמד"צ...מדריך כיתה ד'... הרצון שלי מהשנה הבאה היה לצאת לקורס מדחמי"ם... משמע להמשיך בתנועה כמובן אבל לא במסגרת של הדרכה....לא בגלל קשיים בהכנות של פעולות וכד' אלא מכיוון שאני לא יודע בפני מה אני הולך שנה הבאה...המד"ב שלנו כנראה שיעזוב בסוף השנה....ביטלו לנו את הגרעין עודד במועצה...והשנה יש לנו גם רק 3 מדצי"ם...שאני חושש ששניים מהם יעזבו באמצע שנה... אני יודע שכיתה י"א זה כיתה קשה... אבל בגלל שהמושב שלי לא מוכן להוציא סיבסוד למדריכים שלא יוצאים לקורסי הדרכה...ובגלל שהמועצה הפסיקה את הסיבוסדים לקורסים...נשארה לי ברירה אחת...לצאת למדמי"ם...או לפרוש מהתנועה....אני לא פורש....אבל אני נשאר רק בגלל שנוצר המצב הזה.... אז רציתי לשאול, מדמי"ם....קשה כמו שזה נשמע? או שדווקא לא נורא? מצטעא אם יצא ארוך ולא מובן...אני פשוט רושם מה שבא לי לראש...

מאוו Boaz

New member
גרבר אל תעשה שטויות ותצא לקורס

זה קורס בן זונה ואם לא תצא אני יביא לך מכות

tuty fruty

New member
שלום לך ילד..

איך קוראים לך ומאיזה מושב אתה סתם לידע כללי.. ועכשיו בקשר לשאלתך... בתור מדמית אני יכולה להגיד לך שלא היה קל אבל לא היה קל כמו שלא היה קל לי בתור מדצית וטרומפית שמדריכה כל שנה היא קשה ותמיד יש בעיות ומי שיגיד לך שאין אז טועה.. אבל אם תארגן את הזמן שלך נכון ותדע לקחת הכל בפרופוציה אז אני בטוחה שהכל יהיה יותר טוב ותצליח להפיק מהשנה הזאת הרבה יותר.. אני אישית נהנתי מהשנה הזאת הכי הרבה ואני חושבת שהשנה הזאת הייתה מוצלחת גם מבחינת הדרכה.. ואם אתה רוצה לשאול עוד שאלות אז תשאל אני בטוחה שכולנו נעזור ואני גם!! בהצלחה שנה הבאה רנה

just stav

New member
זה קצת קשה, כמו כל דבר אבל

ממש לא נורא. אני יכולה להגיד לך מהניסיון שלי ואתה יכול גם לשאול הרבה אחרים במועצה. נכון ששנה הבאה יהיה קצת יותר קשה עם מד"ב חדש ובלי גרעין, אבל תסתכל על זה ככה- זה נותן לך יותר מקום להיות יוזם ולבטא את עצמך. ואפשר להסתדר עם כל העומס של בצפר, פולין וכל השאר- הרבה עשו את זה לפניך והרבה יעשו את זה אחריך. אבל אם אתה לא ממש רוצה להדריך אז בכל זאת אני ממליצה לך לא, כי חבל שסתם תגרור את השנה בלי חשק וגם זה יגדיל את הסיכוי שתעזוב באמצע וזה הכי גרוע לחניכים. תחשוב טוב מה הכי מתאים לך, ובכל מקרה שיהיה בהצלחה.
יום טוב לכולם Love סתו

מקפיצה

פשוט ממש בא לי להעיף את שתי המפלצות שיהיה יותר מהיר ונוח (וגם בשביל רותם..) לילה טוב

s h e e p i t

New member
גילייייייייייייייייי ../images/Emo3.gif

זה עובד! אבא לא חכם במיוחד הוא "תיקן" את המחשב... והצליח להרוס....

HairyPoota

New member
בועז....שששששששש!

ו...אני אולי לא נהניתי כ"כ השנה כי הדרכתי ד'..ולא ממש התחברתי להומור וליתר הילדותיות....

s h e e p i t

New member
חחחח... ניר מכל האנשים אתה הכי

צריך להתחבר לכתה ד'...
סתם נו תבקש שנה הבאה יותר גדולים...

HairyPoota

New member
אני מדריך ח'..

אבל גם זה בעיה כי אני לא יכול לעשות פעולות פשוטות וזהו! בח' אשכרה צריך תוכן!!

HairyPoota

New member
לא...

אבל יש לי רק אפשרות אחת...ח'...חוצמיזה זה קבוצה ממש טובה כאילו באים כולם חוץ מאחד או שניים...

kedeman

New member
כן, מאתגר יותר

ד"א - גם ב-ד' צגיך להעביר להם תוכן חוץ ממשחקים....... ב-ח' יש לך יותר אופציות מצד אחד המשחקים הילדותיים שכולם אוהבים מצד שני המשחקים לילדים היותר בוגרים ואתה יכול גם לנסות לעשות דיונים אז כן, זה קצת יותר קשה כי צריך יותר תוכן אבל.... זה אפשרי!!!!

למעלה